Bildirim
S3 batarya sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Muhtemelen bataryanın ömrü bitmiş. Arka kapağı sök batarya şişmiştir zaten yeni batarya şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyyee -- 22 Mayıs 2015; 9:54:00 > -
Bende kullanıyorum s3 batarya bitik dostum ondan. Fakat çok sık yapmıyor sende nasıl bilmiyorum ama.
Bende ingiltere rom yüklü. -
quote:
Orijinalden alıntı: sefa0781
Bende kullanıyorum s3 batarya bitik dostum ondan. Fakat çok sık yapmıyor sende nasıl bilmiyorum ama.
Bende ingiltere rom yüklü.
Bendede arada bir yapiyor ama canimi sıkmaya başladi. Telefoncuya gittim batarya şişmiş dedi. Yenisini alicam artik. Bu arada ingiltere romunun farki nedir? Ve de hangi android sürümü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngiltere romu burdaki romlara göre biraz daha sıtabil çalışıyor ama zamanla aynı oluyor. Bir kaç da yan değişik uygulama kurulu geliyor.Fazla bir fark yok ben tüm ayarlara erişebilmek için yükledim. Sürüm 4.3 jb aynı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- ağınız dengesiz ne demek
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- exynos 1480
- s22 çıkış tarihi
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X