Bildirim
s3 cam kırılması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyatı bilemem ama mümkün. -
iç dış hepsi değişiyor malesef fiyatıda 350-500arası değişiyor götürdügün yere bağlı -
evde yapmam mümkün müdür? -
birde netten bulamadım sadece ekranı bir türlü oda dert tabi izmir çankayada satan yerde yok istanbulda mevcut mudur haberiniz var mıdır? -
istanbulda var tabiki usta.
Bazıları ebaydan camı alıp kendı degısım yapıyor ama çok zor youtubeda videolarıda var çogu takarken yenı aldıgı camı kırıyor çok hassasmış çat diye gidiyormuş -
eyvallah camı bulayımda takarız yaa yoksa rahat 200 lirayı bize takacaklar teşekkürler -
Kore malı 1.kalite derken ? -
sadece kamerası düşük biraz, ekran görüntüsü alma olayı farklı hemen hemen herşeyi aynı amoled full HD ekran -
ebaydan ekran alıp takabilirsin -
aga telefonu 450 liraya aldım ekranı 178 dolar bekleriz artık ne yapalım belki daha ucuza maal etmeyi buluruz -
Aynisi bana oldu pazar gunu verdim pzt gunu aldim yani dun 450 tl aldilar benden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama s3 orjinal mi yoksa replika mı??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X