Şimdi Ara

S3 ÇEKMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar galaxy s3 telefonum var telefonum çekmiyor. mini sim lazım dediler gittik aldık takıyorum sim kartı telefon 2 çubuk çekiyo sonra hiç çekmiyo gidiyo geliyo böyle. dediler senin hattın 64kb onun 128 olması lazım falan diye ama coğu s3 kullanan arkadaşımın hattı 64kblık sorunsuz bi sekilde kullanabiliyolar. Ne arama yapabiliyorum ne mesaj atabiliyorum. Servise verdim adamlar bunun telefonla alakası yok diyip gönderdiler telefonu hiç bi farkı yok yani böyle cekiyo 2 dk duruyo hop yine gidiyo bendenmi kaynaklanıyor böyle sorunla karsılasan varmı yada hattı mı 128 kb yükseltmem hatamı giderebilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adobemega -- 25 Eylül 2013; 21:29:34 >

• ayarlardan diğer ayarlar şebeke modu yalnızca gsm yap full çeker.wcdma yaparsan çekim az olur,ama hiç çekmezlik yapmaz.eğer hiç çekmiyorsa cihazınız şebeke arızalı.ikinci el falan aldıysanız geçmişte sıvı temaslı yada ağır darbeli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 25 Eylül 2013; 21:32:23 >
  • 2g mi kullanıyorsun 3g mi,3g kullanınca benim de bazen 2 çubuğa düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

ayarlardan diğer ayarlar şebeke modu yalnızca gsm yap full çeker.wcdma yaparsan çekim az olur,ama hiç çekmezlik yapmaz.eğer hiç çekmiyorsa cihazınız şebeke arızalı.ikinci el falan aldıysanız geçmişte sıvı temaslı yada ağır darbeli olabilir.

Dediğinizi yaptım 3-4 çubuk arası gidip geliyor. Teşekkürler cevap için. 0 almıştım bikere aldığım bayii ye gidip baktırmıştım adam kurcalarken ayarlarını bozmuş galiba. Birde telefoncu olacak daha bunu yapmayı bilmiyor. İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: adobemega

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

ayarlardan diğer ayarlar şebeke modu yalnızca gsm yap full çeker.wcdma yaparsan çekim az olur,ama hiç çekmezlik yapmaz.eğer hiç çekmiyorsa cihazınız şebeke arızalı.ikinci el falan aldıysanız geçmişte sıvı temaslı yada ağır darbeli olabilir.

Dediğinizi yaptım 3-4 çubuk arası gidip geliyor. Teşekkürler cevap için. 0 almıştım bikere aldığım bayii ye gidip baktırmıştım adam kurcalarken ayarlarını bozmuş galiba. Birde telefoncu olacak daha bunu yapmayı bilmiyor. İyi forumlar

Dh teledonculardan daha bilgilidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu sıkıntıma çözüm bulabiliyorum teşekkürler DH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.