Şimdi Ara

S3 GT-9305 Titremiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazda herhangi bir sorun yoktu. Titreşime aldığım da titremediğini fark ettim. Kapatıp açtım yeniden başlattım vs. düzelmedi. Ayarlarımda bir değişiklik yok, titreşimlerin tamamı açık durumda. Neden olabilir ? Kesin donanımsal mıdır?

• titreşim motoru bozulmuş büyük ihtimal. Benim desire hd de de tekleye tekleye tamamen çalışmaz hale gelmişti. Değişmesi gerekiyor. Ben kendim değiştirdim, piyasada bulamadım iphone motoru uyuyordu 6 liraya aldım telefoncudan kendim taktım :)
  • *#0*# yi tuşlayıp titresimi test edin, eger titremezse titresim motorun arizalanmistir. garanti varsa garantiye girer, garanti yoksa 20 50 lira arasina yapilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test menüsünde titreşimi denedim. Sonuç olumsuz. Dediğiniz gibi sorun motorda. Yalnız şöyle bir durum söz konusu. Telefonumun bataryası orijinal değil. Normalde herhangi bir sorun yaşamazken bugün durduk yere iki defa kendi kendine kapandı. Sorunun batarya ile ilgili olma durumu olabilir mi acaba ?
  • Batarya hiç değiştirmediğim için bilemiyeceğim bu konuyu ama önemli bir mevzudur batarya konusu. Yan sanayi bile alınacaksa iyi markalara bakmakta fayda var. Şu ana kadar hiç almadım alırsam da orjinal düşünürüm büyük ihtimal :) Ama Allah korusun patlama dışında telefona ek sorunlar yaşatacağını düşünmüyorum 3. parti bataryaların. Titreşim motorunun ömrü dolmuştur büyük ihtimal. Telin içindeki orjinal motora göre benim taktığım motor daha fazla dayanmıştı mesela sürekli çalışması kesik kesik çalışması falan motora zarar veriyor herhalde. Ya da çok yüksek güçte çalıştıran romlar kurmuştum bir zamanlar. Titreşim kısılması da olmuyordu. Ben çok fazla titreştiren romlardan şüphelenmiştim motoru falan yaktılar diye. Neyse işin özü aç içini değiştir hocam elinden geliyorsa, servisle falan uğraşma. Samsung un parçaları da bulunur hem HTC gibi üvey evlat muamelesi görmüyor telefon.

• Daha önce hiç denemedim açıkçası telefonu açmayı o nedenle cesaret edemiyorum işin gerçeği. Telefoncuya götürsem ortalama ne kadar tutar? 20-50 arası demiş arkadaş ama daha spesifik bir rakam söyleyebilecek varsa memnun olurum. Bir de İzmir'de bu iş için telefoncu önerebilecek var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.