Şimdi Ara

s3 icin en iyi rom tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yildir s3 kullaniyorum ve bugun bi heyecanla teli rootladim, ancak en stabil en hizli ve en onemlisi en fazla batarya omru sunan rom tavsiyesi istiyorum . Daha once ki konulara baktim guncelligi yitirmisti o yuzden yeni konu acma ihtiyaci duydum .

Iyi forumlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reckless46 -- 5 Aralık 2013; 16:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonunda sorun yoksa sakın rom yükleme fabrika ayarlarına dönme kullan işte adam gibi bak benim telefon bi çöktü 1 haftadır uğraşıyoruz imei gelse cwm kurmak zorundasın kurmasan imei 0049 oluyor güncelleme bile yapamıyorum şu an üstelik sayaçta sıfırlanmıyor program hata veriyor imei öyle böyle geldi neyse derken bi bakıyosun bu seferde ağda kayıtlı değil diyor şebeke yok diyor telefon azıcık kötü çeken bi yer olmasın hemen şebekeyi götürüyor kayseri meydanın ortasında 4de 2 çekiyor bazen çekerken bile arama yapmıyor veya geç yapıyor

sözün özü hiç bulaşma rootladıysan elleme kalsın eğer 4,1,2 kullanıyorsan zaten güncelleyecek sorunsuz bir versiyon yok hiç sorun yok denilende bile en az batarya sorunu oluşuyor şimdiki kafam olsa hiç ellemezdim

hiç heves etme ben bile pişman oldum çözecek yardım edecekte yok kaldık böyle

• Sizin telefon klon imei değilse aşağıdaki romu yüklerseniz telefonu sorunsuz kullanırsınız.

http://www.hotfile.com/dl/235735712/bf7cf30/I9300XXEMG4_I9300OXAEMG4_BTU.zip.html
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    link ölmüş yalnız kardeş

xxmeg4 gibi bi dosya vardı adını tam hatırlayamadım onu yükleyince imei geliyor telefon üzerinde yazan ilede tutuyor ithalat yoluyla kaydedilen diyor fakar imei sonunda /01 war birisi bunun çakma telefonlarda olduğunu söylemişti aslı var mı
  • Kim demisse yalan soylemis. Oyle bir sey yok. Oyle yazmasi normal.Link olmus aksama bulursam yeni linki veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 5 Aralık 2013; 16:11:26 >
    hocam imei direk geliyormu yoksa bu dediğim dosyayı yine flaşlamak zorundamıyım eğer öyleyse zaten en güncel versiyon 4,1,2 kurulu bende ama benim sorunum

imei getirmek için xmeg4 flaşlamak zorundasın onun içinde cwm kurmak zorundasın o zaman cihaz değiştirildi diyor orjinalliği gidiyor ha custom rom atmışsın ha cwm kurmuşsun benim gözümde fark yok

ve birde bcmon
    adını hatırlayamıyorum sıfırlama programı ve bazı programlarda hata oluşuyor çalışmayı durdurdu diyor bu konuda bilgin war mı acaba hocam

kusura bakma çok konuştuk kafanı şişirdik ama insan tamam galiba yardım geldi diye heycanlanıyor biraz
  • Cwmye gerek yok. Mg4 romunu odin programi ile yüklemeniz yeterli.

• Sayaç sıfırlama konusunda bilgim yok malesef hiç yapmadim. Bir uygulama vasitasiyla yapiliyormus ancak.

mg4 eskimi yani feda etmek zorunda olduğum bişeyler olacak mı?

sayaç sıfırlama ise söylenilen program bende durduruldu falan diyor bazı programlarda öyle diyor

akşamı bekliyorum mg4 rom için ben anlamadım pek ama mg4 falan nedir bendeki sonunda f6 gibi bişey yazıyordu
  • Mg4 de bir kaybiniz olmaz. En yeni sürüm 4.1.2 romlarindan birisidir.

• Ek olarak o sayaç sıfırlama uygulamasınin çalışması için root gerekli root yoksa ondan hata veriyor olabilir.

root falan tamam zaten sadece bu programda değil nadir bazı programlarda hata veriyor sygic gps için kaç farklı versiyon denedim mesela
  • Miui rom kullanan var mi. Arti ve eksileri nelerdir .

• quote:

Orijinalden alıntı: enoes

root falan tamam zaten sadece bu programda değil nadir bazı programlarda hata veriyor sygic gps için kaç farklı versiyon denedim mesela

triangle away programını diyorsun.
    her rom ve kernel da düzgün çalışmıyor o program.
    Sanırım kernel in desteklemesi lazım. programın açıklamasında hangi romlarda felan çalıştığı yazıyordu sanırım.
    xda da konusu vardı.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114

sygic felan denemedim hiç. bende android revolution 40.0 var rom olarak. stock 4.3 ün üzerine yapılmış. googy kernel var. hata veren program olmadı daha.

• mss3561 M kullanıcısına yanıt
    ewet triangle away

yalnız verdiğin sayfadan bişey anlamadım s3ün yanında 2 yıldız wardı yıldız nedir yazmıyordu sanırım

I9300XXEMF6_I9300OJVEMF1_TUR bu yüklü bunda çalışır mı

yoksa elimde

I9300XXEMD3_I9300OJVEMC1_TUR war olmazsa bunu yükleyim mi

birde bcmon diye bir program war monitör moda alma bu çalışıyor mu sende mesela...
  • MG4 romunun linkini gönderiyorum. İmei sorununu çözer.

http://terafile.co/3747089a4096/I9300XXEMG4_I9300OXAEMG4_BTU.zip
    bunu diyelim şimdi xmeg4 dosyasını flaşlamadan çözdük o zaman ağda kayıtlı değil hatasıda gider mi bazen çekmiyor telefon

ayrıca çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes P. -- 5 Aralık 2013; 20:17:50 >
  • Telefonunda donanımsal bir problem yoksa yukarıda linkini verdiğim MG4 romunu Odin ile telefonuna yükleyip, yükleme sonrası wipe seçeneklerini uyguladıktan sonra böyle bir problemle karşılaşmaman lazım.
    inşallah olur pek sanmıyorum ama son çarem bu yoksa garantiye göndercem kutusu gelince

öte yandan imei hiçbi yerde garanti göstermiyor

demin birisi aradı telefon yüzüne kapandı adamın ayıp oldu mesela

kimiside 128kb sim kart olması lazım diyo s3 64 kb ile çekmiyor diyo

indirme inmiyor 40-50-60 arası hızla iniyor gene başladık her türlü felakete hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckless46

Miui rom kullanan var mi. Arti ve eksileri nelerdir .

Ben kullanıyorum ve oldukçada kullanışlı bir rom bana göre
    1-2 tane çalışmayan şey var.
    - Ön kameradan resim çekince atması
    - İnterneti paylaştırma
    - Resimleri SD karttayken görmüyor ama refresh yapınca programda düzeliyor.

Bunlardan ilk 2 si kalıcı şimdilik diğerinin zaten çözümü var. Genel olarak rom çok kullanışlı takılma yavaşlama vb sorunlar pek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.