Şimdi Ara

S3-iPhone 4 arasından çıkamadım ve 3gün sonra telefon alacağım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayın 7 veya 8 i gibi faturaya ek(kontratlı) telefon alacağım.S3 te kasmalar oluyor(özellikle rehberde yarım saniye geç açılıyor)diyenler var ve güncellemeler de bitecek diyen var.iPhone 4 için de 2 yıl öncesinin telefonuna para verilmez,hafızasıda yetmez diyorlar.Hangisini alayım yardım!Kaç gündür araştırıyorum,karar verebilmiş değilimBirde galaxy'nin 2. eli az para ediyor,satacak olursan zarara girersin diyorlar.Ama ben telefonum bozulmadığı sürece değiştirmeyen birisi olduğum için bu konuya pek takılmıyorum.Bi yardımcı olun hangisini alayım?

• S3'ün rakibi 4 değil 4S :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

S3'ün rakibi 4 değil 4S :)

onu biliyorum ama 4S'e 2000 tl bayılamam.o yüzden 2 telefon arasında kaldım.yoksa direk 4s alır geçerdim.
  • Bence S3 al hocam i4 devri ios7 ile bitti
  • S3 var bende..Telefon hakkında bisey sormak istersen ozelden pm at..s3 gayet iyi bende.ekran rahat..youtube video izlerkrn nette gezinirsin..telefondaki videolari izlerken kucultup koseye alip izlersin. .oyun cok iyi oynarsin..daha ne istersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

i4 ile S3'ü karşılaştırmayın. i4S deseniz neyse derdim.

Olay karşılaştırma değil.Karşılaştıracak olsam i4S alır geçerim direk.Ama 2000tl vermeyeceğim için 4 düşünüyorum.ben sadece para vereceğim için hangisini alsam daha memnun kalırım,daha uzun kullanırım düşüncesi içerisindeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.