Bildirim
S3 Mini I8200 Root atma Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siz golden (I8190) için olan recovery'yi yüklemeye çalışıyorsunuz. Sorun orada -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Siz golden (I8190) için olan recovery'yi yüklemeye çalışıyorsunuz. Sorun orada
Evet zor da olsa başardım.Toolkit diye bir programla. :( recovery mod I8190 için yükledim... dowland mod açılmıyor artık.Sonra yine toolkitle root atmayı denedim yine aynı dosyayı(recovery golden) yükledim root için bu sefer telefon hiç açılmıyor.Samsung yazısında kalıyor.Brick oldu :( yetkili servis veya telefon tamircisine götürsem halledilirmi yani pek masraflı olmaz değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reveral63 -- 26 Ekim 2014; 14:00:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: burak6363
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Siz golden (I8190) için olan recovery'yi yüklemeye çalışıyorsunuz. Sorun orada
Evet zor da olsa başardım.Toolkit diye bir programla. :( recovery mod I8190 için yükledim... dowland mod açılmıyor artık.Sonra yine toolkitle root atmayı denedim yine aynı dosyayı(recovery golden) yükledim root için bu sefer telefon hiç açılmıyor.Samsung yazısında kalıyor.Brick oldu :( yetkili servis veya telefon tamircisine götürsem halledilirmi yani pek masraflı olmaz değil mi ?
Samsung yazısı çıkıyorsa download modun da açılması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- samsung desen kilidi unuttum
- telefon kendi kendine titriyor
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- rehber kayıt tarihi
- hızlı şarj zararlı mı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- wifi 7 modem
- samsung s25 ultra özellikleri
- one ui 7 ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X