Şimdi Ara

S3 Mini ve ace2 (SONUÇ S3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

quote:

Orijinalden alıntı: YALI35

quote:

200 TL koyulur iPhone 4 alınır (999tl)

Öğrenci adamız be kardeşim konmuyor işte 200

O zaman hiç telefon alma o paraya bodrumda bi tatil yaparsın 3-4 gün

kafan güzelmiş kardeş 1000 tlyi iphone 4e mi verecek

Soruna gelirsek performans istiyorsan gm discovery ama biraz araştırırsan az titreşim kamerada pembeleşme gibi ufak sorunları var. Ben memnunum ama sen bunları dert edeceksen kesinlikle xperia l al. S3 mini fiyatını hiç haketmeyen bi telefon.

Dostum dediklerine tamamen katiliyorum.
    Iphone 4un donanim ozellikleri dusuk ama hizli akici ve ios7 de aldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertgonul

650 liraya discovery al s3 mini yanina bile yaklaşamaz pikselleri sayılıyor, retina ekran var discoveryde performans olarak ta üst düzey telefonlardan geri kalmıyor.tasarımı mükemmel 7.5mm inceliğe sahip bunlar varken abudik gubudik ara modellere para verme yazık

Ala ala ala s3 mini kullanıyorum bi allahin kulu evime gelip şu gözüken dediğiniz pikselleri gösterse ayriyetten doayum sarj konusunda berbat 2 kere bazen 3 kere şarja takıyorum günde internet performansi oyun performansı gayet tatminkar alınasi bi telefon ama o paralara wp8 li bi telefon daha mantikli olabilir

Abim kullaniyor gayette guzel sayiliyor.

Dostum ekrana büyütec ile bakmana gerek yoktu ve gmd nin ekrani retina değil ips

Büyüteçle bakmıyorum. Normal bakış mesafesinden fark ediliyor. Ayrıca retina ekranlar da ips'dir. Retina sadece bir adlandırmadır. Led aydınlatmalı IPS Lcd.
    Discovery'nin ekranını ise bilmiyorum ama retina yazıyor bazı yerlerde.

O zaman benim cihazim düzgün ben hiç fark etmedim pikselleri.

Gözünle bakarsan görürsün

Gözümle Bakıyorum Zaten Dostum Ama Sen İlk Önce Hitabını Değiştir Aşağılıçı Kelimeler Kullanıyorsun Yada Benim Öyle Algılamama Sebep Oluyorsun Ben Görmüyorum O Zaman Eskişeher'e Yolun Düşerse Evime Misafir Ederim Gel O Zaman Göster

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

650 liraya discovery al s3 mini yanina bile yaklaşamaz pikselleri sayılıyor, retina ekran var discoveryde performans olarak ta üst düzey telefonlardan geri kalmıyor.tasarımı mükemmel 7.5mm inceliğe sahip bunlar varken abudik gubudik ara modellere para verme yazık

Ala ala ala s3 mini kullanıyorum bi allahin kulu evime gelip şu gözüken dediğiniz pikselleri gösterse ayriyetten doayum sarj konusunda berbat 2 kere bazen 3 kere şarja takıyorum günde internet performansi oyun performansı gayet tatminkar alınasi bi telefon ama o paralara wp8 li bi telefon daha mantikli olabilir

Abim kullaniyor gayette guzel sayiliyor.

Dostum ekrana büyütec ile bakmana gerek yoktu ve gmd nin ekrani retina değil ips

Büyüteçle bakmıyorum. Normal bakış mesafesinden fark ediliyor. Ayrıca retina ekranlar da ips'dir. Retina sadece bir adlandırmadır. Led aydınlatmalı IPS Lcd.
    Discovery'nin ekranını ise bilmiyorum ama retina yazıyor bazı yerlerde.

O zaman benim cihazim düzgün ben hiç fark etmedim pikselleri.

Gözünle bakarsan görürsün

Gözümle Bakıyorum Zaten Dostum Ama Sen İlk Önce Hitabını Değiştir Aşağılıçı Kelimeler Kullanıyorsun Yada Benim Öyle Algılamama Sebep Oluyorsun Ben Görmüyorum O Zaman Eskişeher'e Yolun Düşerse Evime Misafir Ederim Gel O Zaman Göster

Ben böyle saçma tartışma görmedim. Ben s3miniye uzaktan bakınca bile piksellerini sayıyorum. Sen göremiyorsan ya gözlerin bozuktur ya da hayatında gerçekten kaliteli bir telefon ekranı görmemişsindir. Bi teknomarkete gidip sağ eline discoveryi(veya herhangi kaliteli ekranlı bir telefonu) sol eline s3 minini al bakalım yine sayamazsan göz doktoruna

Ayrıca "retina değil ips" nedir? Retina; amoled, lcd vs. gibi bi ekran çeşidi değil ki zaten? Bence biraz öğrenip ondan sonra tartışmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 22 Eylül 2013; 13:59:56 >

• quote:

Adam discovery fan boy kotuleye kotuleye yerin dibine soktu

• quote:

Orijinalden alıntı: MaC07

quote:

Adam discovery fan boy kotuleye kotuleye yerin dibine soktu

gm discovery cidden iyi tel ama yeni çıkmış olduğu için fazla fanlanmamak lazım

• quote:

S3minide karar kılmıştımda bayağı kötülediniz aklım karıştı iyice

• quote:

quote:

şöyle söyleyeyim arkadaşım s3 mini kullanıyordu baktı benim telefona ne kadar güzel falan dedi fiyatı sence ne kadardır dedim 1200 falandır dedi...

discovery çok zarif ve mükemmel performansı var marka takıntısı yapmayın.
  • quote:

quote:

quote:

şöyle söyleyeyim arkadaşım s3 mini kullanıyordu baktı benim telefona ne kadar güzel falan dedi fiyatı sence ne kadardır dedim 1200 falandır dedi...

discovery çok zarif ve mükemmel performansı var marka takıntısı yapmayın.

Doğru söylüyorsunuz , bilgi için teşekkür ederim.

• Hocam bu yorumumu çok iyi dinlemenizi rica ediyorum

S3 Mini kullanıcısıyım s3 mini için dmodv6 yı araştırırsanız telefonun tamamı s4 ile aynı oluyor vede sonydeki bravia teknolojisini s3miniye kopyalamışlar gayet güzel oluyor rom ile kullanacaksanız s3 mini tavsiye ederim şuan ithalat garantili 650 liraya rahat bulursunuz.

General Mobile Discovery ise fiyat performans ürünüdür yani o fiyata en çok performanslı telefondur ekranı s3 ile aynı ( boyutu vede çözünürlüğü ) ekranı hd zaten benim 10 dakika gibi bi incelemem oldu gayet güzel bir telefondu.İşlemci söz konusu olunca s3 miniyi xperiayı 2 ye katlar diyebilirim kamerası çok tatminkar degilmiş başka ne sorunları var bilemiyorum ama discovery de öneririm.

Ben çok uygulama indiricem çok farklı şeyleri severim diyorsaanız android alın eğerki bana facebook twitter skype whatsapp gibi akıllı telefonlardaki standart uygulamalar bana yeter diyorsanız nokia lumia 520 yi şiddetle tavsiye ederim.lumia 520yide 500 liraya bulabilmeniz çok mümkündür.Ekranı ve çözünürlüğünün yanı sıra (s3 mini ile aynı) windows phone işletim sistemi çok stabil yani çok güzel çalışıyor (sorunsuz) çok akıcı menü geçişleri olsun vs. güzel bir işletim sistemidir tek eksiği telefonun flaşının olmamasıdır.

ace2 kullanmadım bakmadım ama önermem eski bir telefon.

Toparlamak gerekirse performans tutkunuysanız 1gblık 2gblık oyunlar yüklerim birazda hız isterim ekran büyük isterim derseniz general mobile

S3 minide ekranı çok iddalı degil ama renkleri amoled oldugu için müthiş veriyor. S3 minin arkasındada koskaca samsung var onuda dikkate alın

Windowsphone ise arkasında microsoft var microsoft nokiayı satın aldı.uygulamalar gelişir diye umuyoruz ama şuanlık çok fazla uygulama bulunmuyor .

iphone hiç almayın derim özellikle iphone 4 donanımı çok geride kaldı malesef.

yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

• quote:

retina ekran nerde hangi retina

• rbyygt2 kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim belli bir ppi degerinin(300 galiba) üzerindeki ekranlara retina ekran deniyor.Retina ekran bir teknoloji degil terimdir diye biliyorum okudugum kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Benim bildigim belli bir ppi degerinin(300 galiba) üzerindeki ekranlara retina ekran deniyor.Retina ekran bir teknoloji degil terimdir diye biliyorum okudugum kadarıyla.

Telefonu övecen diye alakasız yorumlara gerek yoktu. Senin dediğine bakılırsa s4te amoled değil retine kullanıyor. Bu nasıl bi fan dır arkadaş

http://cevaplar.mynet.com/soru-cevap/retina-ekranin-diger-ekranlardan-farki-nedir-/6504339
    http://forum.donanimhaber.com/m_72123885/tm.htm

http://www.elektrikport.com/teknik-kutuphane/retina-ekran-teknolojisi-nedir/8645#ad-image-0

quote:

Retina Ekran Nedir, Diğer Ekran türlerinden farkı nedir?

Retina Ekran; TFT, AMOLED, Super AMOLED ya da Quantum Dot benzeri yeni bir panel teknolojisi ya da panel üretim yöntemi değildir. İster TFT olsun isterse AMOLED, bütün ekranlar Retina Ekran ile ifade edilmeye çalışılan çözünürlük değerini sağlayabiliyorlarsa teknik olarak hepsi aslında birer Retina Ekran’dır.

iphone 4 öncesinde bütün cep telefonları ekranları 100-200 PPI (inç başına piksel) yoğunluğunda iken iPhone 4 ile bu yoğunluk 326 PPI değerine çıktı. Bu rakamlar arasındaki farklılığı Steve Jobs, normal bir insan gözünün, ideal cep telefonu kullanım mesafesinden ekrandaki pikselleri ayırt edemeyeceği iddasıyla açıklıyordu.

Bir yerimden sallamıyorum kardeş,sana okudugum bilgileri söyledim sadece.Mesut Çevik ile soru-cevap bölümünde de söyledi retina ekran gözün pikselleri görüp görmemesi ile ilgili oldugunu ve apple satış stratejisi oldugunu.

Bu konuya kesin açıklık getirebilecek bir kişi varsa yazsın

• quote:

http://cevaplar.mynet.com/soru-cevap/retina-ekranin-diger-ekranlardan-farki-nedir-/6504339
    http://forum.donanimhaber.com/m_72123885/tm.htm

http://www.elektrikport.com/teknik-kutuphane/retina-ekran-teknolojisi-nedir/8645#ad-image-0

quote:

Retina Ekran Nedir, Diğer Ekran türlerinden farkı nedir?

Retina Ekran; TFT, AMOLED, Super AMOLED ya da Quantum Dot benzeri yeni bir panel teknolojisi ya da panel üretim yöntemi değildir. İster TFT olsun isterse AMOLED, bütün ekranlar Retina Ekran ile ifade edilmeye çalışılan çözünürlük değerini sağlayabiliyorlarsa teknik olarak hepsi aslında birer Retina Ekran’dır.

iphone 4 öncesinde bütün cep telefonları ekranları 100-200 PPI (inç başına piksel) yoğunluğunda iken iPhone 4 ile bu yoğunluk 326 PPI değerine çıktı. Bu rakamlar arasındaki farklılığı Steve Jobs, normal bir insan gözünün, ideal cep telefonu kullanım mesafesinden ekrandaki pikselleri ayırt edemeyeceği iddasıyla açıklıyordu.

Bir yerimden sallamıyorum kardeş,sana okudugum bilgileri söyledim sadece.Mesut Çevik ile soru-cevap bölümünde de söyledi retina ekran gözün pikselleri görüp görmemesi ile ilgili oldugunu ve apple satış stratejisi oldugunu.

Bu konuya kesin açıklık getirebilecek bir kişi varsa yazsın

Sana biyerinden salladın diyen olmadı. Burda sana 2 saat dil dökerdim ama discovery fanlarıyla uğraşmak istemiyorum. iyi günler.

Tamam kardeş retina ekranın tanımını yap bize bilgilenelim yardımın dokunur bize.Ben okudugum kaynakları gösteriyorum.Yanlış bilgi verildigini düşünüyorsanız yazabilirsiniz.Ugraşmakla alakası yok bize bilgi verin ögrenelim.
    Yine gördügüm kadarıyla retina ekranlı iphone 5 de de discovery de oldugu gibi IPS panel varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 22 Eylül 2013; 17:51:33 >
  • 650 TL'ye General Mobile Discovery al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukas

Hocam bu yorumumu çok iyi dinlemenizi rica ediyorum

S3 Mini kullanıcısıyım s3 mini için dmodv6 yı araştırırsanız telefonun tamamı s4 ile aynı oluyor vede sonydeki bravia teknolojisini s3miniye kopyalamışlar gayet güzel oluyor rom ile kullanacaksanız s3 mini tavsiye ederim şuan ithalat garantili 650 liraya rahat bulursunuz.

General Mobile Discovery ise fiyat performans ürünüdür yani o fiyata en çok performanslı telefondur ekranı s3 ile aynı ( boyutu vede çözünürlüğü ) ekranı hd zaten benim 10 dakika gibi bi incelemem oldu gayet güzel bir telefondu.İşlemci söz konusu olunca s3 miniyi xperiayı 2 ye katlar diyebilirim kamerası çok tatminkar degilmiş başka ne sorunları var bilemiyorum ama discovery de öneririm.

Ben çok uygulama indiricem çok farklı şeyleri severim diyorsaanız android alın eğerki bana facebook twitter skype whatsapp gibi akıllı telefonlardaki standart uygulamalar bana yeter diyorsanız nokia lumia 520 yi şiddetle tavsiye ederim.lumia 520yide 500 liraya bulabilmeniz çok mümkündür.Ekranı ve çözünürlüğünün yanı sıra (s3 mini ile aynı) windows phone işletim sistemi çok stabil yani çok güzel çalışıyor (sorunsuz) çok akıcı menü geçişleri olsun vs. güzel bir işletim sistemidir tek eksiği telefonun flaşının olmamasıdır.

Toparlamak gerekirse performans tutkunuysanız 1gblık 2gblık oyunlar yüklerim birazda hız isterim ekran büyük isterim derseniz general mobile

S3 minide ekranı çok iddalı degil ama renkleri amoled oldugu için müthiş veriyor. S3 minin arkasındada koskaca samsung var onuda dikkate alın

Windowsphone ise arkasında microsoft var microsoft nokiayı satın aldı.uygulamalar gelişir diye umuyoruz ama şuanlık çok fazla uygulama bulunmuyor .

Arkadaş çok iyi açıklamış.
    Benim yazdıklarımı at çöpe bunu dinle derim yani ki hemen hemen aynı şeyleri demişiz.

• quote:

Tamam kardeş retina ekranın tanımını yap bize bilgilenelim yardımın dokunur bize.Ben okudugum kaynakları gösteriyorum.Yanlış bilgi verildigini düşünüyorsanız yazabilirsiniz.Ugraşmakla alakası yok bize bilgi verin ögrenelim.
    Yine gördügüm kadarıyla retina ekranlı iphone 5 de de discovery de oldugu gibi IPS panel varmış.

dostum apple ekranlarında kullandigi panele retina diyor. çünkü ne lcd, amoled nede ips ekran kullanıyor. sen apple modellerinden başka hangi telefona retina ekran denildigini duydun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcukas

Hocam bu yorumumu çok iyi dinlemenizi rica ediyorum

Arkadaş çok iyi açıklamış.
    Benim yazdıklarımı at çöpe bunu dinle derim yani ki hemen hemen aynı şeyleri demişiz.

estağfirullah

• Ben de diyorum ki retina apple ın kullandıgı bir terim.İphone 5 de IPS panel kullanılıyor.Retina ekran diye bir teknoloji yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.