Şimdi Ara

S3 MÜ S4 MÜ 500 600 LİRA FARKA DEĞERMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3MÜ ALIYIM YOKSA S4 MÜ S3 1200 S4 1800 600 LİRA FARKA DEĞECEK Mİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• s4ün ekranı mükemmel. Ama aradaki 600lira farka değer mi dersen bence 600liralık bir fark değil. Biraz sabredip fiyatın düşmesini bekleyin s4 alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziranda 1600-17000 arasına dusunce s4 alinabilir ama ben olsam 1000 liraya s3 alirim

• Çok kullanacaksan S4 tercih edebilirsin.

• Bende s3 ve s4 arasında kaldım. benim tek sıkıntım ram konusu android çok ram isteyen bir yazılım 600 liraya s4 değermi bilemiyorum. ram konusunda çok tereddütlerim var yardımcı olursanız sevinirim..bence s4 e o kadar para verilmez.
  • Ben şimdi alacak olsam s4 alırdım-.

• Samsung yerine xperia veya htc ye yonelenebilirsiniz , hic sikayet edildigini duymadim su ana kadar bide onlara bakin isterseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips A5.600 Mü A3.600 Mü?
    21 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun vadeli kullanım düşüncesindeyseniz S4 alın güncelleme desteği, ekran ve donanım açısından işinizi daha uzun süre görür. Ayrıca şu an değilde fiyatının düşmesini bekleyin çünkü Samsung cihazlar çabuk değer kaybediyorlar.
  • Halen Galaxy S3 kullanıyorum.Memnunum.İhtiyaçlarıma cevap veriyor.En az 1-2 yıl daha değiştirmeyi düşünmem.Ancak şu an yeni alacak olsaydım kesinlikle S4 tercih ederdim.600 lira farka değer mi? Bence değer.Kişisel düşüncem budur.Alışveriş tercihim bu yöndedir.
  • bende S3 var herşeyinden memnunum yazılımsal olarak falan ama samsung telefonları dış görünüşü ve malzeme kalitesi olarak belli zaman sonra sıkıyor. evet işini goruyormu fazlasıyla problemsiz goruyor ama tam keyif alamıyorsun.

ondan HTC One öneririm arayüzü falan çok hoşuma gitti bambaşka bişey yapmışlar . Htc One al alıcaksan. satışlarıda gayet iyi guncelleme sıkıntısıda olmaz.

S3 alırken kımsede S3 yoktu birden herkes S3 S3 abandı belediye dagıtmış gibi oldu. bakıyorum yavaş yavaş S4'de yayılıyor. aynı durum ondada olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.