Şimdi Ara

S3 Ön cam değişimi sonrası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün ne yazıkki 3 metreden s3 ü yeredüşürdüm ve ön camı kırdım bugün yaptırdım eve geline telefonun üst camı ile panel arasında hafik çıkıntı yaptı bir yerinde bastırınca içinden yapıştırıcı benzeri bişi akıyor bunun haricinde sorun yok eğer biraz basılı tutarsam eğer oraya yapışırmı ne yapmalıyım

• cam orjinal mi ?

iç kısıma birşeyi tam oturtamayıp yapıştırıcı ile tutturdularsa, telefonu düz zemine koyup çıkıntı olan yer dahil üst kısıma kitap benzeri birşeyle baskı uygulayıp bir süre bekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

cam orjinal mi ?

iç kısıma birşeyi tam oturtamayıp yapıştırıcı ile tutturdularsa, telefonu düz zemine koyup çıkıntı olan yer dahil üst kısıma kitap benzeri birşeyle baskı uygulayıp bir süre bekleyebilirsin

Cam orjinal ama yapiskan kurudu galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kime yaptırdınız telefonu? bastırmayın sakın. Düzgün yapamamışlar. Götürün verin tekrar yapsınlar ama büyük ihtimalle yine olmaz. Paranızı kurtarmaya bakın derim ben. Sonrada kalitelii bir yere yaptırın. Benimkide kırıldı forumdan birine gönderdim. Elime ulaşsın nasıl yaptığı konsunda sizide bilgilendireyim.
  • Yeni telefon al samsung dan uzak dur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.