Şimdi Ara

s3 özel rom ısıma (ama çaydanlık gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3 Blekota Note 4 Lite ROM diye özel bir rom var.Stabil bir rom ama genede ısınıyor hemde çaydanlık gibi... Oynadığım oyun fark etmiyor hatta internette gezerken bile oluyor. Ram kullanımına ideal. Çok araştırdım ama bi çözüm bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye cevap gelmiyor...
  • aynı romu kullanıyorum dediğin gibi ısınma bendede vardı bi çözüm buldum ısınma sorunu tam olarak geçmedi ama baya azaldı hangi kerneli kullandığını söylersen yardımcı olabilirim ?
  • Kernel atıp undervolting yapmayı deneyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: SeqRenT

S3 Blekota Note 4 Lite ROM diye özel bir rom var.Stabil bir rom ama genede ısınıyor hemde çaydanlık gibi... Oynadığım oyun fark etmiyor hatta internette gezerken bile oluyor. Ram kullanımına ideal. Çok araştırdım ama bi çözüm bulamadım.

Afilli custom romlar var ama pili somuruyor+asiri isinyor oylede olunca kullanilamiyor. (Bendeki s3 i9305 2gb ramlisi) sarji en uzun giden romu hulsam hep onu kullanacagim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  s3 özel rom ısıma (ama çaydanlık gibi)

kardeşim kernel sürümü nu heralde
  • ama sanal ram yaptım şimdilik en azından nete girince az ısınıyor şimdilik fazla ısınınca buz dolabına atıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

S3 Blekota Note 4 Lite ROM diye özel bir rom var.Stabil bir rom ama genede ısınıyor hemde çaydanlık gibi... Oynadığım oyun fark etmiyor hatta internette gezerken bile oluyor. Ram kullanımına ideal. Çok araştırdım ama bi çözüm bulamadım.

Afilli custom romlar var ama pili somuruyor+asiri isinyor oylede olunca kullanilamiyor. (Bendeki s3 i9305 2gb ramlisi) sarji en uzun giden romu hulsam hep onu kullanacagim :)

kardeşim onlar türkiyede 1 2 tane satışa diye biliyorum ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

kardeşim onlar türkiyede 1 2 tane satışa diye biliyorum ama

I9305 bendeki 2 gb ram var samsung resmi olarak 4.4.4 verdi bunlara normal s3 e vermedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.