Bildirim
s3 rom atmayi düşünüyorum ne önerirsiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4.3 de cok kasılmalar oluyor bana kalırsa en sağlıklısı 4.1.2 de kalman. ama illa geçicem diyorsan efextreme rom kur. bofflea kernelle birlikte. bofflea ayarlarından ekran ayarlarında touch bosstu 1400 mhzye cek işlemci ekrana dokunduğunda 1400 mhz olacak. o zaman kasılmalar olmuyor. -
QS i9300 KK v2.2 öneririm gerçekten sorunsuz tek kitkat N7100 portu şarj hususu ve ram kullanımı mükemmel -
ben bi tane kitkat port rom kurmustum prew 3 4 falan vardı galeriye 12 saniyede giriyodu hocam bunda böyle bi sıkıntı varmı? -
bide bu roma özel bi s5 tema paketi falan varmı? -
galeriye giriş bende sorunsuz. s5 tema paketleri xda daki ana konuda qaragumus paylaşmış
s5 and note3 mods olanları indir hafız kartından cwm ile yükle ana konunun altındaki başlığında:http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841
bugün farklı bir rom daha denedim blekota v5 arayz çok hoş vs ama karasızlıklar var hadi onu geçtim birçok custom romda aynı sorun ısınma ve şarjı su gibi harcama olayı. bu QS i9300 KK romunda bu sorunlar yok cihaz hiç ısınmıyor şarjı harcamıyor kısacası kitkat portlarının en karralı sürümü budur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 11 Temmuz 2014; 0:37:42 >
-
indirdim onuda denedim ama ayarlar falan eskisi gibi kaldı, kilit ekranı birebir oldu diyebilirim sadece :) neyse güzel rom hocam -
ikonlar değişmiyor sadece ama olsun rom çok rahat kitkat için ideal bir sürüm olmuş.
4.3 de efeXTREME den meth ediliyor komple S5 özellikleri ve temaları eklenmiş çok kararlı bir sürüm olmuş ana konusuda var bjk murat ın konusundan inceleyebilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 11 Temmuz 2014; 2:36:29 > -
Omega v49 kurun bulabilirsiniz 4.1 di sanırım android sürümü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s5 olacaktı :) ben ondan geçtim dediğin roma ama kasmalar oluyor güç tasarffunda şimdi başka bir kitkat romu deneyecğeim. efextreme güzel bi rom tek sorunu bu ultra güç tasarrufu yok birde ayarlar menüsü eski stil menü yani kitkat romlarında bu ayarlar farklı ya onu istiyorum :) hypermax v9u deneyeceğim -
hypermax v9 bende kullandım görsellik güzel ama kullanımda ufat tefek sorunlar yok değil arada donma ve reset var şarj ve ısınma sorunu var geliştirilse çok iiyi olacaktı ama geliştirici telefnunu çaldırmış ondan yarım kaldı gelişim süreci -
hocam ben yükliyemedim ya yardımcı olurmusun hypermax v8 i kurup üstüne kurmamız gerek bende port kitkat romu var şimdi v8i flashlıyorum installation aborted. hatası alıyorum v9u flashlıyorum o kuruluyor sonra kerneli flashlıyorum cihaz tekrar acılıyor acılırken samsungta kalıyor öylece -
Cyonogen 11 tek gecerim hiz stablite kisaca telefon kendine geldi. Rastladigim tek sorun videi cekerken bir sure sonra kamera hatasi vermesi. Ayrica goruntulu gorusme yok.
Cyanogen 11 en sorunsuz hızlısı
v9 bi tür yamadır v8 üzerine kurulur ancak v9 47 mb zaten.
wipe cache wipe data dalvik cache leri mutlaka yaptıktan sonra v8 kur wipeleri tekrar yaptıktan sonra üzerine v9 kur -
Bende oyle yaptim zaten hypermaxtan screen shoot atarmisin hocam? Ayarlar ust menu bide cihaz icinden gorsellik bire birse ona geccem
Mentionu unuttum hocam kbakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X