Şimdi Ara

S3 Ruhu Dirildi: Shader Model 4.0 GPU D3D10 -EKRAN KARTI- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartın üzerindeki elektronik aksam pek az.bana göre bu kart giriş seviyesi için düşünülmüş. kasımda nvidia ve ati yeni canavarlarını göstermeye başlarlar. belki s3 ülkemizde piyasaya girer. ortalık kızışır.
  • Evet highend bir kart olmayacak kulanıcı dostu olacak ve kafa karıştırmayacak ve büyük ihtimal sadece 2 modeli olacak ve sli kulanılabilecek ilgililere duyurulur.Adamlar 50 çeşit model çıkartmıyor seri ve 2 model fiyata göre performan . F/p de lider olmak amaç..Ama karamürsel sepetide değil tabi nasıl desem şimdiki X1650 yi düşünün o ayarda olacak yeni kartlar içinde.Yoksa x1950 bile yarışamaz çünkü kulvarlar ayrı directx10 ve shader model 4 olacak bunları istesede yapamaz şimdiki kartlar.Geometri üniteside cabası..

• o resimleri bulan adamlar geşke birde test etselermiş off off illa süprizmi yapmak zzorunda bu kart imalatçıları ne zaman çıkacağıdaq belli değil gerçi o zaman insnalar dier modeleri tüketmezler oda var dimi...
  • Eline bu konuda billgi geçen oldumu arkadaşlar ??

• Kanadada bile s3 ekran kartı çok yaygın. Türkiyeye gelmemesi için bir neden yok.
  • prenses burda 1 tane bile bulamasın inan.Nasıl iş anlamıyorum zenginler ucuz kaliteli kart kulanıyor.Biz avcumuzu yalıyoz.Anlamıyorum..

• Türkiyede oyun fanatikleri görüntüde kaliteye daha çok önem veriyor ve çok para harcıyor. Yurtdışında ise ortalama bir kalite birçoğuna yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prenses Elion -- 20 Eylül 2006; 14:19:42 >
  • vay be bastır s3+via
  • prenses e katılıyorum.Akılı adam f/p liderini seçer.
  • Valla affedersin ama verdiğim linkteki değil diyorsan sen kaynak ver ben okuyayım denyo olduğumu kabul edeyim..
    Şunu belirteyim ilk mesajındaki resimlerde olan şey deneme için prototip yani..

• Kaynak ararsan çok ne diyecem bakın herkez için söylüyorum en güzel kaynak s3 ün sitesi girin bakın : http://www.s3graphics.com/
  • Varmı biir gelişme ??
  •  S3 Ruhu Dirildi: Shader Model 4.0 GPU D3D10 -EKRAN KARTI-
  • bu arda bu crysis oyunun demolarını hangi kartlarla oyamışlar bileniniz var mı??
  • Hayır yok ama oyun geliştiricileri zaten bizim kulandığımız kartlarla yapmıyolar pahalı ve özel üretim kartlarla yapıyorlar o yüzden belki directx100 bile olabilir o kar
  • quote:

Orjinalden alıntı: multeci

ne olursa olsun işe yarayacak. ati ve nvidia aralarına sokmamak için uğraşacaklar bunun tek yoluda fiyat kırma. başka yönetemlere artık taviz vermiyolar. bu şekilde olmasıda bizim işimize yarayacak.

Hiç sanmıyorum. Savage4 çıktığında 100 dolardı. Aynı performansı veren Nvidia riva TNT2 170 dolardı. Ati ve Nvidia markadan kazanacak.
    S3 ün Savage2000 kartı bile TNT 2 den ucuzdu.

quote:

Orjinalden alıntı: acdc

Türkiyeye getirmiyorlarki ürünü bakalım inşallah bu modelini getirirler.mutlaka bir firma farkına varacaktır .. olsada yesek varya şu anda çıksın ilk alıcısı ben olacam.. Yok işte çıkıncada ülkemizde bulamıyoruz. alın size üreticisinin linki.http://www.s3graphics.com

Valla Ati beni kendinden soğuttu. Fason kartları da piyasaya düşünce iyice soğudum.
    Nvidia ise ancak Leadtek ve f/p ürünüyse alırım. Ama S3 ü denemeden diğerlerine el atmam. Orta sınıfın kralı olacağı kesin, fiyat/performans olarak.

• haber ve yorumlardan anladııım yeni teknoloji bu ürüne referans bilgi az olduuu için yeni teknoloji üzerindeki başarı oranına bağlı tedirginlik!!!

tam hazırlanmış bi platform üzerinde denenip muaddilleryile kıyaslanmadıkça yorum yapmamak lazım...
  • Firmalar vista ya kadar ser verir sır vermezler bence. .. Yok yok sanırım vistadan 1 ay önce filan başlarlar ki suç bizde değil siz aldınız bak biz söylüyoz directx10 diye bişey var vista için şart diye..
  • Yakında görürüz.
  • çizdim oynamıyoruuuuuuuuuuummmmmmm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.