Şimdi Ara

S3 Ruhu Dirildi: Shader Model 4.0 GPU D3D10 -EKRAN KARTI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3 ün dirilişi devam ediyor. Via yıda arkasına alan s3 bakın neler yapmış bu kart hakında bilginiz varsa mutlaka paylaşın.DX10 destekli.Ekran kartı üreticisi S3 , Shader Model 3.0 destekli kart üretmeden, yeni Windows Vista için hedeflenmiş SM 4.0 destekli D3D10 kodunda ki GPU'yu üretme kararı aldı. Kartın sızan görüntülerinde HDMI ve DVI çıkışlarını birarada bulundurması gözlerden kaçmıyor. Tasarımda DRAM'ler GPU etrafını sarmış, 128 veya 256 bit olacak.

http://www.s3graphics.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdc -- 21 Eylül 2006; 14:31:27 >

•  S3 Ruhu Dirildi: Shader Model 4.0 GPU D3D10 -EKRAN KARTI-

• quote:

Orijinalden alıntı: acdc

bu kartın tipinden anlaşıldığı üzere o kadar hızlı ve perofrmanslı bir ekran kartı depil sadece yeni teknolojileri desteklediği zannediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resrous

bu kartın tipinden anlaşıldığı üzere o kadar hızlı ve perofrmanslı bir ekran kartı depil sadece yeni teknolojileri desteklediği zannediyorum.

Alıntıları Göster
    Görünüşe aldanmamak lazım.Eğer performansı tatmin edici olursa neden almayalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMTC

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MMTC

fiyat

• quote:

Alıntıları Göster
    S3 Trio zamanının belki de en çok satan modeliydi. Yepyeni bir modelle canlı bir geri dönüş yapabilirler, hele ki arkalarında Via varken hiç belli olmaz.
  • quote:

quote:

fiyat

Alıntıları Göster
    7600gt seviyesinde olmak zorunda en az yoksa tutunması zor

• quote:

quote:

fiyat

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: resrous

quote:

fiyat

Fiyatı performansından daha az olur gibi gözüküyor.S3 eğer iyi bir fiyata bu kartı sunarsa, kartta çok iyi performans sergilerse işte o zaman Ati ile Nvidia'nın işi zor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: resrous

quote:

fiyat

Fiyatı performansından daha az olur gibi gözüküyor.S3 eğer iyi bir fiyata bu kartı sunarsa, kartta çok iyi performans sergilerse işte o zaman Ati ile Nvidia'nın işi zor.

Alıntıları Göster
    Vista destekli ucuz Asrock boardlara benziyor..

• s3 ü bilen bilir her zaman ucuz ve ortasınıftır..Yüzünü kara çıkartmaz kulanıcısının.Zaten atakta ve bu çipler daha küçük mikron la üretildiği için hem hızlı hem ısınmıyor o yüzden fanı ufak . Performan orta üst yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Vista destekli ucuz Asrock boardlara benziyor..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu kartın 80 nm ile üretileceğini duydum hatta belki 65 nm olur(zor ama). oyuzden soğutucunun şekline aldanmayın. hign end bişey olamayacağı kesin ama orta sınıf ucuz bi kart olursa tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: multeci

arkadaşlar bu kartın 80 nm ile üretileceğini duydum hatta belki 65 nm olur(zor ama). oyuzden soğutucunun şekline aldanmayın. hign end bişey olamayacağı kesin ama orta sınıf ucuz bi kart olursa tadından yenmez

Alıntıları Göster
    vay be s3 diriliyor demek. dolabımda şu an trio ve virge dx var birer adet çalışır durumda =), bir de savage vardı ama tnt2 alırken satmıştım onu =/. s3 koleksiyoneri miyim neyim ehh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

vay be s3 diriliyor demek. dolabımda şu an trio ve virge dx var birer adet çalışır durumda =), bir de savage vardı ama tnt2 alırken satmıştım onu =/. s3 koleksiyoneri miyim neyim ehh.

Alıntıları Göster
    Türkiyeye getirmiyorlarki ürünü bakalım inşallah bu modelini getirirler.mutlaka bir firma farkına varacaktır .. olsada yesek varya şu anda çıksın ilk alıcısı ben olacam.. Yok işte çıkıncada ülkemizde bulamıyoruz. alın size üreticisinin linki. http://www.s3graphics.com

• quote:

Orijinalden alıntı: acdc

Türkiyeye getirmiyorlarki ürünü bakalım inşallah bu modelini getirirler.mutlaka bir firma farkına varacaktır .. olsada yesek varya şu anda çıksın ilk alıcısı ben olacam.. Yok işte çıkıncada ülkemizde bulamıyoruz. alın size üreticisinin linki. http://www.s3graphics.com

Alıntıları Göster
    s3 lerin namı yeter , Via yı d bilen biliyor zaten ... Bakalım fiyat politikaları nası olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

s3 lerin namı yeter , Via yı d bilen biliyor zaten ... Bakalım fiyat politikaları nası olacak

Alıntıları Göster
    Eski bir haber bu hatta kartın gpu su 700mhz olacak deniyor yani x1900xtx den de hızlı ama hız herşey değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Eski bir haber bu hatta kartın gpu su 700mhz olacak deniyor yani x1900xtx den de hızlı ama hız herşey değildir

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimalle 128 bit olur. 7600GT seviyesinde performans verir fakat DX10 da 7600GT nin açamadığı efektleri de açar bence.

Yanlız şu var ki;

S3 stabil sürücü yapamıyor. Bu bir gerçek.
    Her oyun için sürücü değiştirmemeyi umuyorum. Öbür türlü s3 e her zaman kapım açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

Büyük ihtimalle 128 bit olur. 7600GT seviyesinde performans verir fakat DX10 da 7600GT nin açamadığı efektleri de açar bence.

Yanlız şu var ki;

Her oyun için sürücü değiştirmemeyi umuyorum. Öbür türlü s3 e her zaman kapım açıktır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

ne uğraştırmıştı zamanında ama

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

ne uğraştırmıştı zamanında ama

Alıntıları Göster
    Neyse hele bir çıksın da görelim. Umarım iyi birşeydir. Ne de olsa artık Via da var arkasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

Neyse hele bir çıksın da görelim. Umarım iyi birşeydir. Ne de olsa artık Via da var arkasında.

Alıntıları Göster
    inşallah eğer bi de s3 atiyle nvidia savaşına katılırsa. kartlar iyice uczlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

inşallah eğer bi de s3 atiyle nvidia savaşına katılırsa. kartlar iyice uczlar.

Alıntıları Göster
    bu haber 1-2 ay önce yapılmamışmıydı? hatta sanırım fx57 yapmıştı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.