Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

S3 Ruhu Dirildi: Shader Model 4.0 GPU D3D10 -EKRAN KARTI- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • habi be oğlum hadi be bu pasta amma büyük 3 e bölünse nolur onca yıl gecmesine rağmen hala elimde s3trio dx kart kenarda beklemede kötü gün dostu
  • s3 ün pastadan tekrar dilim yemesi için epey uğraşması gerekecek...bu kartın pekte performanslı olacağını sanmıyorum..sadece ''ben hala ölmedim'' dedirtecek cinsten..
  • Arkadaşlar siz kartları karıştırıyorsunuz bu yeni çıkacak bir ürün. Sizin 700 mhz yok eski haber dediğiniz çıktı bile chrome s27 adıyla d3d9 destekli bir ürün zaten sitesindede var . Ama bu yeni bir ürün başkasıyla kıyaslamayın lütfen.Sürücü problemi diyenlere siz hiç via da böyle bişey yaşadınızmı
    pek başarılı olamaz diyenlerede şunu söyliyim s3 ün geçmişine bakın f/p lideridir emin olun çizgisini sürdürecek . Ama Türkiyede bulamadığımız için işimiz zor.Olsada yesek olacak bence.Yakında çıkar bence diğer firmalardan önce davranacağına eminim.Ha bide s3 firmasında şu yoktur yıllardan beri ne derseniz Asla ama Asla onlarca model yoktur bu kartta 128 bit 256 bit 2 versiyon çııkacak kafa karışıklığı yok yani onumu bunumu demek gibi.Birde olaya şöyle bakın stok fanı ne kadar ufak demekki kart zorlanmamış bile overclock ettiğinizi düşünün ??nanometrede küçük over clock canavarları buraya bakem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdc -- 19 Eylül 2006; 1:22:59 >

• Piyasaya çıksın. Evdeki 2. ci PC yi upgrade yaparken ondan almayı düşünüyorum. İnşallah fiyat olarak da uygun olur.
    256 bit versiyonu daha uzun ömürlü olur. Ama tabi fiyat/performans oranı daha önemli. En güzel yanı, PSU terfisine ihtiyaç duymaması olacaktır.
  • Eğer Türkiyedeysen zor alırsın buralara uğramıyor o kart ama umarım bir getiricisi olur ..
  • resiömdeki kart en fazla 150 doalr olacakmış gibi duruyor tipinden nasıl anlaşılır demeyin his.pcbde kullanılan komponentlere bakarak dedim ama 7600 serisiyle yarışırsa çok iyi olur hatta x1600den iyi olursa çok deli olur orta pazar içn
  • Ben yabancı bir sitede okudum s3 directx10 kartların pahalıya çıkacağını düşündüğü için ki veriler bunu doğruluyor uygun fiyatlı ve en erken bir şekilde bu ürünü piyasaya sürmek istiyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Vista destekli ucuz Asrock boardlara benziyor..

• s3'ün performası merak konusu şuan ama via güvencesi var.
  • ne olursa olsun işe yarayacak. ati ve nvidia aralarına sokmamak için uğraşacaklar bunun tek yoluda fiyat kırma. başka yönetemlere artık taviz vermiyolar. bu şekilde olmasıda bizim işimize yarayacak.
  • Bizim böyyük teknoloji fuarında (cebit) S3 ün standı yoktu. Ya da ben görmedim.
    Bu da S3 ün Türkiye için herhangi bir planı olmadığını gösterir.
    Bu arada konuşmalar arasında lafı edilen S27 burada incelenmiş zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_7108151/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 19 Eylül 2006; 8:32:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

resiömdeki kart en fazla 150 doalr olacakmış gibi duruyor tipinden nasıl anlaşılır demeyin his.pcbde kullanılan komponentlere bakarak dedim ama 7600 serisiyle yarışırsa çok iyi olur hatta x1600den iyi olursa çok deli olur orta pazar içn

Soğutuyla ne alakası var ki mesela x1950xtx insoğutucusuna bakınca "dandik" bir kart gibi görünüyor ama değil
  • bu kadar zamandan sonra bu kadar ileri bir teknoloji ile kart üretmek icin cok buyuk arge yatırımı yapmıs olmaları lazım nvidia ve atiyle rekabet edebilecek fiyatta sunabileceklerini sanmıorum ama yinede 3. bir rakip cok ii olur
  • Pekala fx57 vermişti haberi merak edip bakmıştım ama detaylı bilgileri yoktu şimdiyse var. Sıcak sıcak buyurun gümbür gümbür geliyor s3... yazdıysamda inanmayın..

Neyse siz okuyun yorumunuzu alırız.

http://www.pcstats.com/artvnl.cfm?articleID=1948
  • denoo arkadaşım denoo luk yapma o kart başka bu kart başka o bahsetiğin kartta burda incelenmiş bir bak bakalım ne gibi bir sonuç çıkmış ama yine uyarıyorum ikisi bambaşka projeler. http://forum.donanimhaber.com/m_7108151/tm.htm... şöyle diyim arkadaşlar direcyx10 bir kartla x1950 kıyaslamak bile saçma çünkü ayrı kulvardalar.x1950 biyerini yırtsa çıkartamaz direcx10 görüntüyü doğrumu yanlışmı? ayrıca bu teknoloji shader model 4 varmı o katta. Daha daha şu var geometrik hesaplama var fizik kartı gibi bişey anlıyacağınız işi zor çok zor eski teknolojilerin inanın bu kartı x1950 değişmem açık net söyliyim ama vista çıkmadanda alamayız bunu haa.. hatta Türkiyeye getiren yok anca avcumuzu yalarız gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdc -- 19 Eylül 2006; 19:40:56 >

• Dx10 destekli olacağına göre kart büyük ihtimalle Vista'yı en iyi görünümünde çalıştıracak özelliklere sahip olacaktır. O yüzden fiyatı uygun olursa çok iyi bir satış grafiği yakalayabilir.
  • Ya birkere şu hdmi çıkış çok hoş duruyor sizce ne zaman işe yarar biz buraya ne takacaz yaf bakıyom böyle bir monitör yok piyasada ??

• hayır ben s27 chrome'dan bahsetmiyorum. hatırlamıyorum kim açmıştı konuyu ama resimleri hatırlıyorum.

hdmi destekli birçok ürün var. dvi'dan azıcık daha kaliteli görüntüsü var (gözle farkedemezsin) ve bunun yanında ses iletimini de sağlıyor. örneğin bazı lcd tv'ler hdmi desteklemektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Dx10 destekli olacağına göre kart büyük ihtimalle Vista'yı en iyi görünümünde çalıştıracak özelliklere sahip olacaktır. O yüzden fiyatı uygun olursa çok iyi bir satış grafiği yakalayabilir.

Uygun olmak zorunda çünkü S3 artık piyasada nvidia ve ati kadar güçlü değil.
    Rakip olmak için ilk etapta fiyatları düşük tutmalılar.
  • S3 herzaman için rekabetçi fiyat belirlemiştir bu seferde bence en az yarı fiyatı olacak rakibinin.Ama şu var Türkiyede satılmıyor.Ama via yı getiren firma belki onuda getirir.hdmi den ses gidecek diyorsun ses kartı ekran kartının içindemi olacak yada yazılımla board danmı alacak sesi.en azından kablo kalabalığı gider ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.