Şimdi Ara

s3 sorunum...teknik servis aradı.Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıyı günler herkese...2012 temmuz ayından beri galaxy s3 kullanıyorum.son 6-7 aydır şarj sıkıntım vardı.bır gün dahı dayanmıyordu...ılk başlarda çok kullandıgımdan çok üstüne gıtmedım ama 6 saatlere kadar ınınce ve hatta kullanmazsam 8-9 saatte bıtınce garantıye gönderme durumunda kaldım.ayrıca cıhazda oyun vs oynamama rağmen bazen aşırı ısınma sorunum vardı kendı kendıne tüm programları kapatıyordu aşırı ısınmadan dolayı bı kaç kere uyarı bıle verdıgı oldu.bu hafta garantıye gönderdım ve ellerıne ulaştıgında bana daha cıhaza bakmadan çarpmadan dolayı anakart sorunu yaşama ıhtımalım oldugunu söyledıler üstelık daha cıhazı çalıştırmadan bunu söyledıler.baştan berı anakartta sorun var demeye getırdıler.her neyse bugün bı daha aradılar ve cıhazımda ne yaptılarsa düzeltemedıklerı bır hata varmış...bunun çözümü anakart değışımı dıyor.format atmaya çalışıyorum nasıl bır vırus gırdıyse cıhazı kılıtlıyor format atmıyor cıhaz yenıden açılıp kapanıyor anakartı değıştırırsek düzelır dıyor.şımdı böyle bır vırus olma durumu varmı gerçekten??? cıhazda sadece google playden yüklenen dünyaca ünlü programlar mevcut...öyle saçma sapan hıçbırşey yüklemedım hatta bır ıkı ufak oyun(fruıt nınja vb) harıcınde hepsı program ve bılınen mılyonların kullandıgı ve fırmaların kendı programladıgı programlar kullandım...başka yerdende cıhazım vırus bulaşacak bır durum olmadı...teknık servıs para koparmayamı çalışıyor??ne yapmalıyım??cıhazı aynı hatadan 3 kere gönderdıgımde değışım yapmak zorunda dıye bılıyorum ne yapamlıyım bılemedım.şımdıden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcyp -- 8 Kasım 2013; 12:10:29 >

• servis yalan söylüyor. sakın kaale almayın ve garanti süresi devam ediyorsa değişim isteyin. hem o nasıl bir servistirki virüs yüzünden format atamıyorum anakart değişimi diyor. anakart arızalıysa neden format atmaya çalışıyor. tamamen para koparma amaçlı geldi bana. günahlarını almayayım ama çok saçma nedenler sunmuşlar. format atmayı engelleyen virüste süpermiş. parayla satsalar google playde zengin olurlar...

nedense inanmadım. cihaz elinizdeyse kendiniz bir rom flaslamayı deneyin. yani format atmayı deneyin. donanımsal olduğunu sanmıyorum ama genede denemekte zarar yok
  • daha ılk konuşmamızdan bu cıhazlar narındır darbeden anakart problemı olması muhtemel gıbı bı konuşmalar yapınca bende şüphelendım.cıhazı gerı göndermelerını ıstedım zaten bışey yapmayın dedım...fakat maalesef çok fazla bılgım yok nasıl formatlayabıleceğım konusunda..öncelıkle kendım deneyeceğım fakat ben her ne kadar formatlamayı başarsamda pıl konusunda hıçbır şey söylenmedı...KKTC yaşadığım ıçın ve kuzey kıbrıs turkcell den aldıgım ıçın garantı konusunda Türkiye yardımcı olur dıye düşünüyorum.cıhazımı elime aldıgımda samsung türkıyeye mail atmayı planlıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.