Şimdi Ara

s3 te wifi açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wifi'yi açamıyorum. Önceden hiç bir sorun yaratmadan bağlanıyordu ancak şimdi wifiyi açamıyorum.

Açmaya çalışıyorum ancak açılıyor gibi oluyor ancak tekrar kapalı hale geliyor.

Biraz araştırdım bu soruna çözüm olarak *#0011# ve ' Uyku moduna al kapa aç ' gibi çözümler buldum ancak olmuyor. Bir türlü wifi açılamıyor.

Kuzenime sordum tek çare format dedi. Ayriyetten internetlerde virüs dolanıyormuş ve wifi yi kilitliyormuş (artık doğruluğu ne kadardır bilmem).
    Dünde bilgisayarım bağanamıyordu ve virüs girmiş olmasından korktum. Ancak virüs programı da devre dışı kalmıştı (galiba sözde virüs antivirüs programınıda kilitliyordu ) . Neyseki bu gün aklıma sistemi geri yüklemek geldi ve 2 gün öncesini yükledim. İnternete bağlandım . Antivirüs programıda çalıştı hemen tarama yaptım truva atı virüsleri ortaya çıktı ve anında silindiler.Şimdi bilhisayar sorunsuz çalışıyor.

Şimdi tek çare format mı ? Yoksa başka çözüm yolları var mı ?

Bu arada telefonum yurt dışından geldiği için garantisi yok. Cihazımda rootlu.

Foruma baktım ancak genel olarak wifi ağına bağlanamama sorunu açılmış. Bu yüzden yeni konu açma isteğinde bulundum.

Şimdiden teşekkürler....

• Telefonun sarjini bitirdim kapandi sonra şarja taktim acilnca wifi kendiliginden açıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.