Şimdi Ara

S3 Telefonu7m calindi ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemm google hesabima cik hemde drop box cektigi fotolar geliyor bunun yerini nasil tespit ederim arkadaslar

• napak......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimliksiz12

napak......

gereksizlik yapma cevabin yoksa post kasma cocuk
  • Arkadaşım bende Telefonumu çaldırdim kısaca anlatayım yapacaklarını l.
    Ilk önce hangi bölgede kaybettiysen oranın karakoluna gideceksin başka karakola gidersen bakmazlar, karakolda tutanak yazdır onlar seni sallamayacak gerek yok diyecek ama sen ısrar et.
    Sana bir numara söyleyecekler 0312 li BTK nin numarasi onu ararsan IMEI kapatırsin telefonu unutursun daha da bulunmaz onlar da ilk onu söyleyecek sana ugrastirma bizi diye.
    Ben savcılığa gittim şikayette bulundum belki teli teknik takip yaparlar diye fakat 1 ay sonra savcılıktan haber geldi "kovuşturmaya gerek yoktur" diye.
    Bu cevaptan sonra IMEI kapattim ve teli unuttum gittim yeni bi tel aldım.
    Kısacası kimse ilgilenmiyor bu işlerle, poliste eş dost akraba varsa belki ilgilenirler.
    Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmei kapattırsan ne olacak zaten çalan adam anında elinden çıkarmıştır. Kaldı ki her telefoncu Samsung'a imei atıyor.

• Adam sureyeli dun konustum bir telefoncudan almis bende telefoncunun nuamrasini ver dedim calan adam bu kisi resimlerinin hepsi mevcut bi telefond egil almanyaya gidecegimiz paralarimiz vs de gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

Adam sureyeli dun konustum bir telefoncudan almis bende telefoncunun nuamrasini ver dedim calan adam bu kisi resimlerinin hepsi mevcut bi telefond egil almanyaya gidecegimiz paralarimiz vs de gitti

Şu suriyeliler bela oldu ülkeye

• quote:

Adam sureyeli dun konustum bir telefoncudan almis bende telefoncunun nuamrasini ver dedim calan adam bu kisi resimlerinin hepsi mevcut bi telefond egil almanyaya gidecegimiz paralarimiz vs de gitti

tipe bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimliksiz12 -- 1 Temmuz 2014; 13:27:48 >

• Lanet olsun böyle insanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Dropbox hesabına gir, giriş yapılan ip adresini al. Resim ve bu ip adresiyle beraber polise git.

Bilgi verseno yarin fotolari savci istedi bunu ekleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

Lanet olsun böyle insanlara

Hocam almanyaya gidicektik yol paramiZida aldilar

• Yokmu bilen

• quote:

tipe bak tam bir amele. bunların allah belasını versin. bir iş bulup çalışayim diyecegine insanların mallarına göz dikiyorlar. bunların analarını bulmak lazım....

• Kardesim oncelikle gecmis olsun.. teli wipelemedilerse bir ihtimal find my samsung sitesi isini gorebilir.. tabi telefona samsung hesabin ekliyse.. insallah sansin yaver gider bulursun.. tek gitme polisle gidersin.. telefonun kutusu veya faturasi da yaninda olsun eger bulursa o site.. onun disinda yapilacak bir sey yok.. sim karti kirar atarlar ve yukarda arkadasta demis baska imei yazarlar kapatilsa bile..

Allah kimsenin basina vermesin demeyi cok isterdim ama realistik bir dua olmaz.. hirsizlar her yerde uyanik olmaya calismak lazim.. kalabalik yerde boyuna asip tisortun icine koymak gerek.. simdiki telefonlar cok pahali ve parada havadan gelmiyor :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimliksiz12

quote:

tipe bak.

Alıntıları Göster
    Dostum geçmiş olsun. İnşallah bu şerefsizde cezasını çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 3 Temmuz 2014; 4:51:42 >

• adamın tipten belli ne mal olduğu geçmiş olsun inş. hallolur mesele
  • Gecmis olsun :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.