Şimdi Ara

S3'ün gidişatı ne olur?Ve One X'e tercih edilirmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar bugün s3 almaya gidicektim ama birden kararsız kaldım.Tamam S3 kendini kanıtlamış bir telefon ama uzun ömürlü olur mu diye düşünüyor değilim.Size soruyorum arkadaşlar s3'ün oyunlar ve donanım yeterliliği konusunda uzun ömür sağlar mı?Ve One X'e tercih edilir mi?Yoksa MWC 2013'ü filan beklemeli miyim?

Edit:Bu konu çok açıldı biliyorum ama taze cevaplar almak istedim.

• Aleyküm selam.Ben one x aldım abim s3 aldı.One x in şarjı 6 saat gidiyor.S3 ise daha iyi dayanıyor.Oyun performansına gelicek olursak one x derim.Oyunları hiç kasmadan çalıştırıyor.Eğer oyun faktörü önemli ise one x al.
  • S3 Rahat 2-3 Sene Daha Ömrü Var Hayla S2 Satılıyorken Samsung Servis Olsun Türkiyede Sattığı Telefonlar HTC Daha Coktur Eminim One X Pek Kunllanan Görmüyorum Açıkcası HTC Marka Telefonları Pek Kunllanan Görmüyorum Çevremde Samsung Apple Ürünleri Tercih Ediliyor Genelde Bendede S3 Var Bi Sorun Göremedim One X Karşılaştırdım Ama S3 Daha İnce Daha Güzel Duruyor Performans Açısından Pek Bişey Söylüyemeyeceğim.
  • 40milyon satan telefon için Samsung elini ayağını hemen çekemez s3den

Suan kasan oyunda yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 19 Ocak 2013; 2:32:56 >
  • Samsung telefon alırsan , şuan için diğer marka telefonlardan daha çok kullanabilirsin.
    one x te çok iyi bi cihaz ama şarjı çok az gidiyor. S3te 1.5 gün gidiyor oyun oynayıp mesajlaştığım halde oda. internet performansı daha iyi
    one x t e bataryayı çıkartamıyosun.
    s3ün bi hoşuma gitmeyen yanı var oda malzeme kalitesini beğenmedim ama temmuz ayından beri kullanıyorum telefonu kılıfsız ve ekran koruyucusuz 1 gün bile kullanmadım çizik bile yok denilebilir. senin temiz ve düzgün kullanmana bağlı oda. insanoğluna demirden telefon ver onu bile kıran olur
  • One x alırsan oyun konusunda kafan rahat olur yalnız şarj konusunda pek rahat olucağını sanmıyorum zaten normalde şarjı az gidiyor bide sürekli oyun oynarsan düşünemiyorum
    S3 de oyun oynarsın şarjında gider tarayıcı falanda hızlıdır bi sıkıntı yaşamazsın desteğinide çekmez samsung üstteki arkadaşın dediği gibi ama sırf o arayüz yüzünden samsung almıyorum lanet ediyorum her seferinde samsunga Şimdi dicekler rootla falan değiştirebilirsin özelleştirebilirsin ben pek anlamıyorum room root o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum samsung a. Ha bide malzeme kalitesini beğenmiyorum tabi o ayrı mesele
    Bro sana kendimden örnek vericem ben mart-nisan aylarını bekliyorum telefon almak için belki S4 tanıtılır diye o olmazsada Xperia Z alırım diye ama illa ki şimdi bi telefon alıcam dersen bütçen varsa Note 2 yoksa S3 al room root olaylarınıda biraz araştır ondan sonra keyfine bak burda ki hiç bi telefon seni üzmez ama ihtiyaçlarını iyi düşün ona göre karar ver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.