Şimdi Ara

S4 ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya S4 alınır ama artık samsung un yerine alınabilecek daha kaliteli markaların telefonları var. S4 fiyatına lumia 925, LG G2, Zenfone 5, motorola moto g
  • dawras kullanıcısına yanıt
    S4 Kliksadan ithalatçı firma ile almayı düşünüyorum ? ne diyosunuz hocam alınır mı?
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    neden avantajı neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

Note 3 mu s4 mu kardesler

Note3 ve s4 kıyaslanamaz. Aynı kategori de bile değiller. Ben note3 kullanıyorum ama o fiyatı hak edip etmediğini sorguluuorum. Sonra piyasaya bakıyorum hepsi aynı. Fiyatlar aşırı uçuk. En fazla 1499 lira olmasi lazım. Vergiler sagolsun insani teknolojiden sogutuyor

Ustam note 3 hakkinda yorum yapabilir misin.S4le karsilastirmasi falanda yapsan cok iyi olur.Note 3un sarji nasil kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Note3 ve s4 kıyaslanamaz. Aynı kategori de bile değiller. Ben note3 kullanıyorum ama o fiyatı hak edip etmediğini sorguluuorum. Sonra piyasaya bakıyorum hepsi aynı. Fiyatlar aşırı uçuk. En fazla 1499 lira olmasi lazım. Vergiler sagolsun insani teknolojiden sogutuyor

Ustam note 3 hakkinda yorum yapabilir misin.S4le karsilastirmasi falanda yapsan cok iyi olur.Note 3un sarji nasil kardesim

S4 ten performans olarak cok üstün. Annemde s4 var. Onun telefonu ben kullanırken kasmalar oluyor. Ama o kullanırken bişey olmuyor. Galiba ben biraz zorluyorum fakat büyük ihtimal sizde zorlarsınız. Kamera note3 te daha iyi. Sarja gelecek olursak yoğun kulanım da (4 saat ekran acik,3g hep acik,2 saat oyun,2 saat internette gezme, 30 dk telefon görüşmesi) 1 günü rahat çıkarır. En fazla 7küsür saat ekran görüntüsü aldım.
    Ama hem sarj hem performansta z3c daha iyi. Onu da inceleyin bu sefer olmuş dedim Sony için ilk defa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Smallwille kullanıcısına yanıt
    Ben istanbul bilişimden aldım ithalatçı firma garantili.
    Açıkcası androidden anlıyorum sorun olursa çözerim diyorsan öyle al ama yok çözemem diyosan kvk vs. garantili bir firmadan gelmesi daha iyi.
    Benim 6.ayım hiç sorun yok ama.
    ürün vietnam çıkışlı değilmi hocam kaç liraya almıştınız? bir sıkıntı çıkmadı değil mi?
  • Nedense bu samsung serisinden hep nefret etmişimdir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

S4 ten performans olarak cok üstün. Annemde s4 var. Onun telefonu ben kullanırken kasmalar oluyor. Ama o kullanırken bişey olmuyor. Galiba ben biraz zorluyorum fakat büyük ihtimal sizde zorlarsınız. Kamera note3 te daha iyi. Sarja gelecek olursak yoğun kulanım da (4 saat ekran acik,3g hep acik,2 saat oyun,2 saat internette gezme, 30 dk telefon görüşmesi) 1 günü rahat çıkarır. En fazla 7küsür saat ekran görüntüsü aldım.
    Ama hem sarj hem performansta z3c daha iyi. Onu da inceleyin bu sefer olmuş dedim Sony için ilk defa.

Kardesim basini sisirdim biliyorum ama hem benin gibi olanlara yardimci olur diye soruyorum.Note 3 ile z 2 arasinda hangisini secerdin.Ayrica cvplar icin tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim basini sisirdim biliyorum ama hem benin gibi olanlara yardimci olur diye soruyorum.Note 3 ile z 2 arasinda hangisini secerdin.Ayrica cvplar icin tesekkurler

Dediğim gibi note3 değişik bir segmentte. Not alma uygulamalarķ sizin için cok onemliyse ve diger ozellikler de sizi uzun bi zaman gotursun istiyorsaniz note serisi rakipsizdir. Ama benim kalemle isim olmaz sadece oyunumu oynarim tarzi dusunuyorsaniz z2 sizi daha mutlu eder. Ama z2 2 ay icinde 3. Telefonu olacak sony in. Z3 ve z4 ten sonra. Bu bi sıkıntı değilse z2 alabilirsiniz.

Ne rahatsizligi hocam estağfurullah. Yardimci olabildiysem ne mutlu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi note3 değişik bir segmentte. Not alma uygulamalarķ sizin için cok onemliyse ve diger ozellikler de sizi uzun bi zaman gotursun istiyorsaniz note serisi rakipsizdir. Ama benim kalemle isim olmaz sadece oyunumu oynarim tarzi dusunuyorsaniz z2 sizi daha mutlu eder. Ama z2 2 ay icinde 3. Telefonu olacak sony in. Z3 ve z4 ten sonra. Bu bi sıkıntı değilse z2 alabilirsiniz.

Ne rahatsizligi hocam estağfurullah. Yardimci olabildiysem ne mutlu.

Tsk ederim kardesim fikirlerin icin

1300 liraya almıştım istanbul bilişimden bir sorun çıkmadı hatta jelatinli çıktı bayada güzel oldu.
    Evet ürün vietnam.Benim aldığım cihaz arap ülkelerine ithal edilen sürümlerden bütün dökümanlar arapça ama zaten kutunun içindeki kılavuzları kaçımız okuyoruz.
    Vaybe vietnam mı diye bakmak için 6 ay sonra ilk defa arka kapağı açtım
    Bende senin gibi dusunuyordum 1100 lira butce vardi ithalat alicaktim ya g2 ya s4 sonra g2 benim ihtiyaclarimi karsilayamacagini anladim cunku ben aldigim telefonu minimum 3-4sene kullanirim g2 alsam bataryanin irzina gecicemi biliyorum deyistirme sansimda olmucakti batarya cıksa ilk tercihim g2 idi rom acisindanda cok sakat telefonu alali 4 ay oldu dayanamayip root yaptim bile acikcasi bataryayi sokup takamadigim telefondan korkarim neyse konu sapti samsung turkiye garantili bile olsa bir sorun oldumu yuzde yuz sen suclusun adamin birinin telefon sarjdayken alev almis teknik servisten sarj aletine susam kacmistir demisler sen bilirsin yani paralel ithalati kucumseme

adam hakli beyler dagilin

• Alınmaz

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Hocam 9505 sürümünden çok memnunum ben ama 9500 ü bilemem neyinden memnun değilsiniz sorabilir miyim? Yurtdışından aldım fiyatı uyguna geldi performans kerneller ile süper 32000 alıyorum antutudan öğrenci telefon olmasına rağmen 1.5 - 2 senedir ne batarya değişti ne bir servis yolu gördü tek sıkıntısı güncelleme yavaştan kesiliyor o kadar. tabi 9505 için bunlar exynos nasıldır bilemem.
    Şu telefona bu kadar saydıracak ne buldunuz anlamadım doğrusu alanların %99 u memnun %1 memnun değil o da sorunlu cihazlar onlarda hepsi bu forumda s4 s4 s4 s4 of s4 s4 toplanmışlar anlamadım gitti.Sorununuz varsa gidin servise söyleyin böyle böyle değiştirmek istiyorum diyeceksiniz mecbur yapacak.

kasma konusunda ise s4 kadar uzun ömürlü cihaz görmedim arkadaşım 1 hafta önce note 4 aldı adam daha 1 haftalık telefonda sarj problemi oyunlarda takılma problemi diyor s5 ve a5 alan arkadaşım güç tassarufundan çıkamıyor sarj bitiyor kapatma diyor. Sonra s4 sorunlu oluyor hey gidi hayat s4 samsungun yaptıgı en güzel telefondur.
    Satış rekorları kırmıştır asla eskimeyecektir bu telefona hala söz söylüyorsunuz?Kullanmadan söz söylüyorsunuz aşağılamak için 3 5 barzo geliyor kötü kötü diyor bütün foruma öyle yayılıyor kullanmadan konusmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 6 Ocak 2015; 17:37:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Hocam 9505 sürümünden çok memnunum ben ama 9500 ü bilemem neyinden memnun değilsiniz sorabilir miyim? Yurtdışından aldım fiyatı uyguna geldi performans kerneller ile süper 32000 alıyorum antutudan öğrenci telefon olmasına rağmen 1.5 - 2 senedir ne batarya değişti ne bir servis yolu gördü tek sıkıntısı güncelleme yavaştan kesiliyor o kadar. tabi 9505 için bunlar exynos nasıldır bilemem.
    Şu telefona bu kadar saydıracak ne buldunuz anlamadım doğrusu alanların %99 u memnun %1 memnun değil o da sorunlu cihazlar onlarda hepsi bu forumda s4 s4 s4 s4 of s4 s4 toplanmışlar anlamadım gitti.Sorununuz varsa gidin servise söyleyin böyle böyle değiştirmek istiyorum diyeceksiniz mecbur yapacak.

kasma konusunda ise s4 kadar uzun ömürlü cihaz görmedim arkadaşım 1 hafta önce note 4 aldı adam daha 1 haftalık telefonda sarj problemi oyunlarda takılma problemi diyor s5 ve a5 alan arkadaşım güç tassarufundan çıkamıyor sarj bitiyor kapatma diyor. Sonra s4 sorunlu oluyor hey gidi hayat s4 samsungun yaptıgı en güzel telefondur.
    Satış rekorları kırmıştır asla eskimeyecektir bu telefona hala söz söylüyorsunuz?Kullanmadan söz söylüyorsunuz aşağılamak için 3 5 barzo geliyor kötü kötü diyor bütün foruma öyle yayılıyor kullanmadan konusmayın.

dostum tek sorun, kullanıcıların bilinçsiz telefon kullanması ve sırf onu almak için alıyorlar.ve ortalıkta kötüleyenlerin çoğu o telefonları kullanmamış olup oradan burdan gördüğü kötü yorumları başka yere taşıyonca doğal olarak böyle yorumlar ortaya çıkması normal.siz 9505 kullanıcısınız, bende 9505 kullanıcısıyım ve memnunuz. gerçek kullanıcılar doğru bilgilendirme yapsa bizim gibi emin ol alıcılarda soru soranlarda doğru telefona kavuşur

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Ağzınıza sağlık hocam herkes böyle yazınca millet hayalini kurduğu telefondan vazgeçip değişik telefonlar alıp pisman oluyor ve bu da böyle bir döngüye giriyor onlarda o telefonlarla ilgili kötü şeyler yazıyor kısır döngü.
    halbu ki herkes dürüstçe s4 kötüyse şu yönüyle kötü iyi ise şu özellikleri var demeli ama adam napıyor g2 al diyor sebep yok.
    s4 kötü diyor sebep yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

Ağzınıza sağlık hocam herkes böyle yazınca millet hayalini kurduğu telefondan vazgeçip değişik telefonlar alıp pisman oluyor ve bu da böyle bir döngüye giriyor onlarda o telefonlarla ilgili kötü şeyler yazıyor kısır döngü.
    halbu ki herkes dürüstçe s4 kötüyse şu yönüyle kötü iyi ise şu özellikleri var demeli ama adam napıyor g2 al diyor sebep yok.
    s4 kötü diyor sebep yok.

o bi zamanlar g2 alın diyip milleti yönelten kişiler şimdi o modeli kötülüyor

• Ben note 3 kullaniyorum. Telefonumdan memnunum ama tavsiye etmem.. Kamera yokmu o kamera... Beni cileden cikariyor bazen ..ama seviyorum telefonumu . Neden mi ? Ekrani buyuk cunku.sinema keyfi yapiyorum resmen bu telefonla. zaten alma sebeplerimden biri buydu.. Ama bir dahakine telefon alacağım zaman 6incden buyuk birsey alacağım kesin.. Bence ekrani buyuk telefonlara yonelin. Kamera onemliyse sizin için sony serileri... lg g2 bence hic guzel degil.. bence elinizde idare edebileceginiz bir cihaz varsa onunla idare edin. Yoksa eger ikinci el telefonlara bakin daha iyi.. illa kutuyu ben acicam olayi biraz kaziklanmaya sebep oluyor cunku..
    bu arada s4ü bende begenmiyorum. Hem cok ufak hemde iyi degil iste. Tabi insan alisiyor bi sure sonra telefonuna.
    Samsung yada sony . Gerisine para verilmez. G3ü de hiç bilmiyorum skintili diyorlar.
    asus zenphone 6 da olabilir yada 5 .
    http://www.gold.com.tr/asus-zenfone-4-siyah-cep-telefonu_uhttp://www.gold.com.tr/dark-evo-p55-8gb-inci-beyaz-cep-telefonu_u
    Yada bu tarz telefonlar olabilir. Maksat az para vermek ise.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.