Bildirim
S4 ALINIR MI ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
S4' ü geçtim s5 bile alınmaz.
Bütçenizi belirtin size uygun cihazı önerelim. -
quote:
Orijinalden alıntı: BerkhanBalta
Bütçenizi belirtin size uygun cihazı önerelim.
Hocam merak ediyorum bende telefon alacaktım foruma baktım ettim en son hiç birine uymadım bütçem ölçüsünde galaxy s4 aldım geçen haziran sonunda siz önermem demişsiniz neye göre dediniz ben cihazdan çok çok memnunum kardeşimde xperia z2 var ev arkadaşımda lg g2 var tamam cihazlar arasıdna illaki ufak tefek farklılıklar var ancak ben s4 ün beni yarıyolda bıraktığını hiç görmedim her açıdan sorunsuz benim için (Maşallah :) )asphalt 8 oynadım bir kere bile takılmadı telefon da gram kasma yok her şey jet gibi (Maşallah) yani günlük bir telefon beklentimi fazlasıyla karşılıyor 76 adet uygulama kurulu sandisk 32 gb hafıza kartı takılı tek sorun şarzdı benim için telefon ekranının 1 saat kapanmadığını bilirim o halde 12-13 saat götürüyordu birde batarya kiti aldım genpadan şu an tadından yenmiyor g2 hoşuma gitmedi defalarca denedim bana kalırsa s4 ün yanına bile yaklaşamaz g2 benim s5 ile arasında kullanım açsından birfark yok sadece ekran biraz kaliteli (Günlük kullanım açısından)ve sizin testlerinizde yüksek puan alır s4 lolipop da alacak daha ne olsun gerçekten bilmediğim için soruyorum inanın herhangi bir yergi amacıyla değil bizim bu telefonlardan beklentimiz ne olmalı yada ben ne yapmalıyımki s4 ile sizin gibi düşüneyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: baranumut
quote:
Hocam merak ediyorum bende telefon alacaktım foruma baktım ettim en son hiç birine uymadım bütçem ölçüsünde galaxy s4 aldım geçen haziran sonunda siz önermem demişsiniz neye göre dediniz ben cihazdan çok çok memnunum kardeşimde xperia z2 var ev arkadaşımda lg g2 var tamam cihazlar arasıdna illaki ufak tefek farklılıklar var ancak ben s4 ün beni yarıyolda bıraktığını hiç görmedim her açıdan sorunsuz benim için (Maşallah :) )asphalt 8 oynadım bir kere bile takılmadı telefon da gram kasma yok her şey jet gibi (Maşallah) yani günlük bir telefon beklentimi fazlasıyla karşılıyor 76 adet uygulama kurulu sandisk 32 gb hafıza kartı takılı tek sorun şarzdı benim için telefon ekranının 1 saat kapanmadığını bilirim o halde 12-13 saat götürüyordu birde batarya kiti aldım genpadan şu an tadından yenmiyor g2 hoşuma gitmedi defalarca denedim bana kalırsa s4 ün yanına bile yaklaşamaz g2 benim s5 ile arasında kullanım açsından birfark yok sadece ekran biraz kaliteli (Günlük kullanım açısından)ve sizin testlerinizde yüksek puan alır s4 lolipop da alacak daha ne olsun gerçekten bilmediğim için soruyorum inanın herhangi bir yergi amacıyla değil bizim bu telefonlardan beklentimiz ne olmalı yada ben ne yapmalıyımki s4 ile sizin gibi düşüneyim?
Telefonundan memnunsan aklını karıştırmayayım.
S4 fiyatına,
S4 kadar sorunlu olmayan,
Daha perdormanslı,
Ve daha kaliteli cihazlar alabilirsin.
Memnunsan birşey diyemem.
Seneye kastığında hatırlarsın beni.
Birde şu 12 saat ekran açık kaldı yazısını kaldır da rezil olma.
-
quote:
quote:
quote:
S4 fiyatına,
Daha perdormanslı,
Ben rezil olmamda siz düzgün okumazsanız orasını bilemem 12 saat kısmını tekrar okuyun :) temmuz 2013 den beridir s4 kullanan çok yakın arkadaşım var onun telefonunda ne bir kasma gördüm ne başka birşey telefonda ırak malı 1200 t ye aldım 2013 temmuzda dediğim gibi bende ondan görerek bilerek kulalnrak aldım kasma olsa 1,5 senede bir hayli olurdu sanırım neyse dediğim gibi sorunlu diyorsunda neye göre kime göre sorunlu orasınıda bilmiyorum ama s4 şu anki fiyatına göre güzel bir cihazaktif olarak kullanan biri ve g2 z2 yi gören bilen biri olarak söylüyorum ben telefonu 1200 tl ye türkiye garantili olarak aldım
-
bütçem 800-1000 arası zenfone 5i düşündüm ilk önce ama ekran boyutuna göre bataryası zayıf. S4 ü gördüm sitelerde araştırdım fiyatına göre iyi cihaz ama birçok foruma baktım S4 hep şikayet konusu. Pili %100 iken bir anda düşüyor, sensörler sıkıntılı, takılma sorunu vs. gibi birçok şikayetle karşılaştım. Zaten samsung S4'ün batarya problemini kabul etmiş sanırım o yüzden kullanıcılarına yeni bataryalar vermiş ücretsiz. Şuan S4 özellikleri ve fiyatı itibariyle çok iyi gözüküyor. N11 de ithalatçıda 950 tl indirimle felan 850 ye gelir. Ama şikayetler kafamı çok kurcalıyor. Yoksa direk alırım cihazı.quote:
Orijinalden alıntı: umut3513quote:
quote:
quote:
S4 fiyatına,
Daha perdormanslı,
Ben rezil olmamda siz düzgün okumazsanız orasını bilemem 12 saat kısmını tekrar okuyun :) temmuz 2013 den beridir s4 kullanan çok yakın arkadaşım var onun telefonunda ne bir kasma gördüm ne başka birşey telefonda ırak malı 1200 t ye aldım 2013 temmuzda dediğim gibi bende ondan görerek bilerek kulalnrak aldım kasma olsa 1,5 senede bir hayli olurdu sanırım neyse dediğim gibi sorunlu diyorsunda neye göre kime göre sorunlu orasınıda bilmiyorum ama s4 şu anki fiyatına göre güzel bir cihazaktif olarak kullanan biri ve g2 z2 yi gören bilen biri olarak söylüyorum ben telefonu 1200 tl ye türkiye garantili olarak aldım
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Smallwille
bütçem 800-1000 arası zenfone 5i düşündüm ilk önce ama ekran boyutuna göre bataryası zayıf. S4 ü gördüm sitelerde araştırdım fiyatına göre iyi cihaz ama birçok foruma baktım S4 hep şikayet konusu. Pili %100 iken bir anda düşüyor, sensörler sıkıntılı, takılma sorunu vs. gibi birçok şikayetle karşılaştım. Zaten samsung S4'ün batarya problemini kabul etmiş sanırım o yüzden kullanıcılarına yeni bataryalar vermiş ücretsiz. Şuan S4 özellikleri ve fiyatı itibariyle çok iyi gözüküyor. N11 de ithalatçıda 950 tl indirimle felan 850 ye gelir. Ama şikayetler kafamı çok kurcalıyor. Yoksa direk alırım cihazı.
Hocam kullanan biri olarak söylüyorum ayrıca çok yakın arkadaşım ırak malı s4 kullanıyor temmuz 2013 den beri s4 deki sıkıntılar bana kalırsa batarya biraz erken bitebiliyor (batarya şişme sorunu geçen sene ortaya çıktı ilk üretimlerdeki çin üretimi bataryalar hatalı üretilmiş samsung doğruladı ve hemen değiştirdi şu an bataryalarda hiç bir sıkıntı yok benim 2 bataryada vietnam üretimi hiç bir sorun yok )ben batarya kiti ile çözdüm bunu şu an tadından yenmiyor ama yok %100 den ani düşmeler yada sensörle ilgili sıkıntı göremedim hem benimkinde hem arkadaşımn kullandığında inan bana xperia z2 ve s5 de bile kasılmalar oluyor şarz y alırsıoğun kullanımda hızlı bitiyor şöyle bi durumda var alırsın hatalı sorunlu sıkıntılı bir cihaz denk gelir yukarıdaki arkadaş haklı çıkar orasını bilemem her android cihaz kasar belli kullanımdan sonra ama bunu kitkat ile aştılar gibi bence burada en doğru kararı sen vereceksin arkadaştanda yardım al hangi cihazı öneriyorlar bak sonra git o cihazları bizzat incele test et incele ben g2 sevmedim s4 daha çok hoşuma gitti ancak sen g2 yi daha çok sevebilirsin :)v birde bütçen doğrultunda alışveriş yap inan bana s4 z3 s5 bu telefonların günlük kullanım açısından şu an için hiç bir farkı yok kimse diyemezki ben z3 de şunu yapıyorum ama s4 de yapamıyorum bunlar firmaları zengin etmekten başka bir işe yaramıyor ne yazıkki.
-
eyvallah kardeşim sağ olasın. araştırmaya devam o halde.quote:
Orijinalden alıntı: umut3513quote:
bütçem 800-1000 arası zenfone 5i düşündüm ilk önce ama ekran boyutuna göre bataryası zayıf. S4 ü gördüm sitelerde araştırdım fiyatına göre iyi cihaz ama birçok foruma baktım S4 hep şikayet konusu. Pili %100 iken bir anda düşüyor, sensörler sıkıntılı, takılma sorunu vs. gibi birçok şikayetle karşılaştım. Zaten samsung S4'ün batarya problemini kabul etmiş sanırım o yüzden kullanıcılarına yeni bataryalar vermiş ücretsiz. Şuan S4 özellikleri ve fiyatı itibariyle çok iyi gözüküyor. N11 de ithalatçıda 950 tl indirimle felan 850 ye gelir. Ama şikayetler kafamı çok kurcalıyor. Yoksa direk alırım cihazı.
Hocam kullanan biri olarak söylüyorum ayrıca çok yakın arkadaşım ırak malı s4 kullanıyor temmuz 2013 den beri s4 deki sıkıntılar bana kalırsa batarya biraz erken bitebiliyor (batarya şişme sorunu geçen sene ortaya çıktı ilk üretimlerdeki çin üretimi bataryalar hatalı üretilmiş samsung doğruladı ve hemen değiştirdi şu an bataryalarda hiç bir sıkıntı yok benim 2 bataryada vietnam üretimi hiç bir sorun yok )ben batarya kiti ile çözdüm bunu şu an tadından yenmiyor ama yok %100 den ani düşmeler yada sensörle ilgili sıkıntı göremedim hem benimkinde hem arkadaşımn kullandığında inan bana xperia z2 ve s5 de bile kasılmalar oluyor şarz y alırsıoğun kullanımda hızlı bitiyor şöyle bi durumda var alırsın hatalı sorunlu sıkıntılı bir cihaz denk gelir yukarıdaki arkadaş haklı çıkar orasını bilemem her android cihaz kasar belli kullanımdan sonra ama bunu kitkat ile aştılar gibi bence burada en doğru kararı sen vereceksin arkadaştanda yardım al hangi cihazı öneriyorlar bak sonra git o cihazları bizzat incele test et incele ben g2 sevmedim s4 daha çok hoşuma gitti ancak sen g2 yi daha çok sevebilirsin :)v birde bütçen doğrultunda alışveriş yap inan bana s4 z3 s5 bu telefonların günlük kullanım açısından şu an için hiç bir farkı yok kimse diyemezki ben z3 de şunu yapıyorum ama s4 de yapamıyorum bunlar firmaları zengin etmekten başka bir işe yaramıyor ne yazıkki.
Alıntıları Göster
-
1000 lira gibi bir fiyatı var bence alınmaz 1100-1200 verip nexus5 yada g2 almak daha mantıklı hatta az daha zorlanırsa lg g3 16gb alınır -
quote:
eyvallah kardeşim sağ olasın. araştırmaya devam o halde.
Gmd elite lite alabilirsiniz 1000 TL fiyati var 16 GB hafiza 2 GB RAM s800 işlemci o olmazsa zenfone 6 -
Sp, S4'ten daha performanslı diyen insandan ne beklersin. Bütün Z serisini toplasan bir s3 kadar satmamış ancak Samsung kalitesiz, hiç bir şeyi iyi yapamıyor sorsan.
Tabi malzeme kalitesi vs eleştirilir ancak Samsung hem işlemci hem ekran hem kamera konusunda dünyanın en güçlüsü, bileği bükülmez tek firması. Kendisi ister kabul etsin ister etmesin. Bende Sony mallarını kullanıyorum, gerçekten çok kaliteli ama çıkıp Ps3 xbox360'dan iyi desem gülerler bana. elindekini övmekle olmuyor. -
-
Note 3 mu s4 mu kardesler -
quote:
Orijinalden alıntı: thepunisher38
Note 3 mu s4 mu kardesler
Note3 ve s4 kıyaslanamaz. Aynı kategori de bile değiller. Ben note3 kullanıyorum ama o fiyatı hak edip etmediğini sorguluuorum. Sonra piyasaya bakıyorum hepsi aynı. Fiyatlar aşırı uçuk. En fazla 1499 lira olmasi lazım. Vergiler sagolsun insani teknolojiden sogutuyor -
bana da saticilar note urunlerinin sıkıstırılmıs oldugunu lg2 nin de guncelleme sorunu oldugunu soylediler.. s4 e yoneldim..quote:
Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruzquote:
Orijinalden alıntı: thepunisher38
Note 3 mu s4 mu kardesler
Note3 ve s4 kıyaslanamaz. Aynı kategori de bile değiller. Ben note3 kullanıyorum ama o fiyatı hak edip etmediğini sorguluuorum. Sonra piyasaya bakıyorum hepsi aynı. Fiyatlar aşırı uçuk. En fazla 1499 lira olmasi lazım. Vergiler sagolsun insani teknolojiden sogutuyor
Alıntıları Göster
-
Forum sitelerinde S4'ün karalanması çok kafamı kurcaladı arkadaşlar. Zenfone 5 e yöneldim 6'sı çok kaba çok büyük. 5'in bataryası kötü olsada işimi görür diye düşünüyorum. Ama bir yandan da s4'ün özelliklerine göre fiyatı çok cazip geliyor. İthalatçı firmadan indirimlerle 850'ye kadar düşebiliyor. Tabi forumda ki S4 yorumlarından sonra ithalatçı firmadan uzak durmaya başladım. Bir sıkıntı olduğunda garanti işleri zorlardı büyük ihtimal. Ve şimdi ne yapacağım kararsızım. S4 bağırıyor bana al beni diye ama dediğim gibi çok kararsızım.quote:
Orijinalden alıntı: onurmaurer
bana da saticilar note urunlerinin sıkıstırılmıs oldugunu lg2 nin de guncelleme sorunu oldugunu soylediler.. s4 e yoneldim..
Alıntıları Göster
-
Hocam ben de aynı ikilemdeyim s4 yeter gibi geliyor çok övülen g2 nin kamerasından iyi gibi. Tasarımı da güzel.sağlam görünüyor. Ama hanım için hangisi iyiir acaba? Bir de en ucuza g2 ve s4 nerrededir. İşin açığı en fazla 1000 TL ne alsam? -
hocam n11 de 950 tl ye var indirim bulursan 850-900 civarı alırsın. Kliksada da 999 tl şuan onunda aynı 850-900 e alırsın indirim bulursun. Ama ithalatçı firmanın sattığı ürünler bunlar. İyi araştırıp almak gerekiyor sanırım. Kliksada ki iyi gibi vietnam ürünü. ve yorumlarda olumsuz birşey yok. Ama forumdaki söylemler hala kafamı kurcalıyor.quote:
Orijinalden alıntı: kara_caddy
Hocam ben de aynı ikilemdeyim s4 yeter gibi geliyor çok övülen g2 nin kamerasından iyi gibi. Tasarımı da güzel.sağlam görünüyor. Ama hanım için hangisi iyiir acaba? Bir de en ucuza g2 ve s4 nerrededir. İşin açığı en fazla 1000 TL ne alsam? -
S4 i9505 pasaport kayıtlı bulursan kaçırma -
S4 niye alınmasınki?quote:
Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro
S4 i9505 pasaport kayıtlı bulursan kaçırma
Gayet performanslı cihaz.
Pil sorunu yok 1 gün boyunca aktif kullanıyorum eve dönerken %35 şarjım kalıyor(müzik-internet-fotoğraf vs.)
Ki android 5.0 alıcağıda kesinleşti.
Sensör sorunu sadece tozlanmasından ki 6 aydır başıma gelmedi.
S4 hala performansını ve güncelliğini koruyan bir alet.
G2 vardı aklımda almadan ama kapasite sorunu,kamera vs derken vaz geçtim.
S4 kasıyor diyen adama gülerim android kullanmayı bilmeyen adamın cihazı tabi kasar şuan s4 stock romda yağ gibi akıyor.
Edit:Soru varsa alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 24 Kasım 2014; 22:38:50 >
Benzer içerikler
- a21s hard reset
- samsung ses arttirma kodu
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- samsung galaxy apps nedir
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- exynos 2400
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X