Şimdi Ara

s4 alınır mı?s4 kullananlar buraya. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 2 veya Note 3 alabilirsiniz, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
  • S4 ü 3 ay kullandıktan sonra satmak zorunda kaldım ve 2 ay ace kullanmak zorunda kaldım 3 hafta önce tekrar telefon almaya karar verdim araştırdım G2 z ve 5 i media markta inceledim ve sonunda tekrar s4 aldım ve hiç pişman olmadım oyunda kamerasıda uygulamalarında hiç bir şekilde problem yok ayrıca note 2 kullanan birçok arkadaşım var halen gicir gicir beklentileri karşılıyor s4 te uzun bi süre kullanılır tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

S3e bak, şu an resmen çöp muamelesi görüyor. Yakında s5 çıkacak yani bırak 2 yıl kullanmayı 6 ay sonra gözden düşecek.

Düşün, ben sadece işlemci tarafından konuştum. Şu an boyası kalan s3 yok

8 aydir kullaniyorum. Boya atmasi olmadi. Dandik Nillkin marka bir kilifla kullaniyorum cihazi ustelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

S3e bak, şu an resmen çöp muamelesi görüyor. Yakında s5 çıkacak yani bırak 2 yıl kullanmayı 6 ay sonra gözden düşecek.

8 aydir kullaniyorum. Boya atmasi olmadi. Dandik Nillkin marka bir kilifla kullaniyorum cihazi ustelik.

Kılıfla telefon kullanıp boya atması olmadı diye sevinmek de güzel

• quote:

quote:

quote:

Kilifla kullanilmayan bir cihaz soyle de bilelim. Note 3, note 2, s4, one, iphone ? Alayini kilifla kullaniyor herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 9 Şubat 2014; 16:54:42 >

• Karşılar. Oyun konusunda zaten Gta Sa'yı en akıcı oynayan telefonlardan biri. N5'te incelemedim ama g2 ve oneda oynanirken gördüm. Bunlardan daha önde. Telefonda yavaşlama yok, tarayıcısı en hızlı olan telefonlardan biri. Kamera yine en iyilerden biri. Kulaklık performansı headsetle vasat ama beats auidoyla (one'ın kulaklığı) one'a çok yakın. 4.4'le çok hızlanacağı konuşuluyor. Pil şu ara ortalama 15-14 saat. 8 saat ekran süresiyle 29 saatide gördüm.
    (4.2.2)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kilifla kullanilmayan bir cihaz soyle de bilelim. Note 3, note 2, s4, one, iphone ? Alayini kilifla kullaniyor herkes.

Xperia z yi abim ve bir arkadasım aldı, ikisi de kılıfsız kullanıyor. Zaten kılıfla kullanmaya lafım da yok, burda boyam cıkmadı diye sevinenlere sozum

• samsung istiyorsan note 2 veya note 3 al, yoksa samsung'un yanından bile geçme.
  • LG G2 veya LG Nexus 5 al

hem çok daha ucuz ve güçlü olut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Xperia z yi abim ve bir arkadasım aldı, ikisi de kılıfsız kullanıyor. Zaten kılıfla kullanmaya lafım da yok, burda boyam cıkmadı diye sevinenlere sozum

Boyam çıkmadı diye sevinecek değilim; ancak üzülecek de değilim. Z'de ön arka cam, eğer kendinden emin bir kullanıcıysan kılıfsız kullanırsın; ancak benim gibi ufak tefek sakarlıklar yapıyorsan takar kılıfı kullanırsın. Ben Z'de alsam kılıfla kullanırım; çünkü S3'ü 1-2 defa 30-40 cm'den düşürdüm sorun oluşmasına kılıf engel oldu ki Z olmuş olsa arka camı kırabilirdim. Hatta Z olsa adam gibi bir kılıfla kullanırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Karşılar. Oyun konusunda zaten Gta Sa'yı en akıcı oynayan telefonlardan biri. N5'te incelemedim ama g2 ve oneda oynanirken gördüm. Bunlardan daha önde. Telefonda yavaşlama yok, tarayıcısı en hızlı olan telefonlardan biri. Kamera yine en iyilerden biri. Kulaklık performansı headsetle vasat ama beats auidoyla (one'ın kulaklığı) one'a çok yakın. 4.4'le çok hızlanacağı konuşuluyor. Pil şu ara ortalama 15-14 saat. 8 saat ekran süresiyle 29 saatide gördüm.
    (4.2.2)

Samsung s4 ve Sennheiser cx 300 II Kullanıyorum şahane ses aliyorum. Spotify, Deezer kendi müzik çaları fark etmiyor.

• Arkdaşlar size sorum olcak cevaplarınız çok sevinecem : samsung galaxy s4 klavye ayarlrınca bulunan öngörücü yazının içerikğinde buluanan ayrlada Uzak verileri sil yazan bir yer war yanlışlıkla sildim bunu bilen war mıı yardımm??

telefonu alalı 1 hafta oldu ekranın yanlarında boşluk yok ama hafif tozlar war bunu nedeni ???? rica ediyorum cevaplayınn ??

telefonun kamerasnı elledğim zaman hafifce oynuyor ?????
  • Tavsiye etmem dostum 6 ay kullandım 6 ay boyunca hep sıkıntı yarattı bataryası şuan G2 kullanıyorum LG fanboyu değilim gayet iyi bir telefon bataryasıda sağlam yarı yolda bırakmaz seni
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Bende headsetten kurtulmalıyım ucuz ama kaliteli bir kulaklık arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellie Goulding

samsung istiyorsan note 2 veya note 3 al, yoksa samsung'un yanından bile geçme.

Note 2'nin oyun performansı,video açma hızı ve ses kalitesi nasıl? S4'ten iyi mi ve beni rahat 2 yıl götürür mü? Kasma filan olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenginliverpoollu -- 9 Şubat 2014; 21:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenginliverpoollu

quote:

Orijinalden alıntı: Ellie Goulding

samsung istiyorsan note 2 veya note 3 al, yoksa samsung'un yanından bile geçme.

Note 2'nin oyun performansı,video açma hızı ve ses kalitesi nasıl? S4'ten iyi mi ve beni rahat 2 yıl götürür mü? Kasma filan olur mu?

oynadığım oyunlarda kasma yok, video açma hızı da iyi sayılır, 2 sene götürmez belki ama 1-1.5 sene gider rahat. s4 alanlar hiç memnun değiller.
  • Her sey donanim degil. S4'de Full HD'ye yetersiz donanim dediler ama aralarinda en iyi oyun oynatan cihaz S4 oldu. Su anda G2 ve One'dan daha hizli, Note 3 ile neredeyse ayni. Zaten RAM disinda farki yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Bende headsetten kurtulmalıyım ucuz ama kaliteli bir kulaklık arıyorum.

O zaman creative ep630 alacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 laf atanların hepsi kişisel sorunlar. Münferit olaylar. Hiçbir sorunum olmadı. G2 de kötü değil tabi ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam karıştı şimdi ya s4 mü note 2 mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.