Şimdi Ara

s4 alınır mı?s4 kullananlar buraya. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de bu günlerde note 2 den s4 e terfi ettim. Konu çok isabet olduğu için ayrıntılı cevap vereyim dedim. Belki kararında yardımcı olur.
    Note 2 den çok memnundum. 4.3 almanya stock rom yüklemiştim telefon daha da hızlanmıştı. Donanımı çok iyi 2gb ram ile hiç bir sorun yaşamadım. Oyunlarda en ufak sıkıntı yaşamadım resmen yağ gibi akıyordu. Fakat telefon bana büyük gelmeye başladı yani yolda gidip gelirken kullanmak gerçekten zorlaşmaya başladı belli bir noktadan sonra alışırım dedim ama sonraları canımı sıkacak derecede rahatsız etti büyüklüğü kiişidden kişiye değişir tabi. Sırf bu yüzden telefondan soğudum ve değiştirmeye karar verdim.
    Galaxy s4 e geçme kararı aldım şimdi galaxy s4 de beni rahatsız eden tek nokta internet tarayıcısı oldu. Sekmeler arası geçiş ve yeni sekme açmak için 2-3 saniye bekliyor bende mi sorun anlamadım formatladım ama yine aynı. Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum bunun dışında ne performansında ne de oyunlarda bir sorun yaşamadım hızı note 2 den sonra daha iyi geldi bu arada ses kalitesi gerçekten çok başarılı s4 de özellikle poweramp ile diğer telefonlarlada denedim ama iphone dahil duyduğum en kaliteli müzik s4 de bence.
    Fiyat olarak 100-150tl daha fazla s4 ama büyüklüğü kesinlikle göz önünde bulundur derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alegro1453

Teknolojiye yetisemezsin. S5 al, Note 4 cikacak zaten. S4 hayli hayli yeter ki ben oyun oynamayan birisiyim.

ben oyun oynayan biriyim banada yetiyor
  • Valla s5'e gelene kadar bir sürü telefon var z1 compact, lg g2, discovery elite, nexus 5 bence gayet iyi telefonlar.
  • Bak soyle soyleyeyim, iphone 4s kullaniyorum ciktigindan beridir, eskiden s2 kullanip memnun kalmistim o yuzden yurt disina ciktigimda aldim bir tane s4 6 ay kadar once. Trye dondugumde direk ilan koyup sattim. Cekilecek dert degil hele iphonedan sonra. Htc one, lg g2, xperia z1 varken ne s4 e ne s5 e yani samsunga bakmam donup de. Ayni seyin laciverti cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şukadar götürür mü bukadar götürür mü diye bişey yok alsında, telefon aynı telefon, sorunlu ise ilk günden sorunludur (kasma-takılma gibi) sorunsuz ise de anca çok program yüklemekten kaynaklı bi ağırlık olur. onu da fabrika ayarlarına dönüp halledersin.

burda öyle bi konuşuluyo ki sanki telefonun kullanım evreleri var:

ilk 6 ay: harika çalışır
    ikinci 6 ay: normale döner
    ikinci yıl: sinir eder, takılmaya başlar vs vs..
    üçünkü yıl: at çöpe

böyle bişey yok. kötü telefon ilk günden kötüdür. mesela ben de zamanında S3 almıştım, ilk gün daha kutudan çıkarır çıkarmaz telefonu açtığım ilk 5 dakkada iğrenmiştim telefondan. şimdi bunu söyleyince bana: "S3 eski telefon, eskidi artık" diyenler, o gün aynı şeyi söylemiş olsam baba: "hadi ordan! S3 harika telefondur android dünyasının en iyi telefonudur! S3 e laf yokfanboy seniii!" diyenlerle aynı kişiler aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Şubat 2014; 13:01:07 >

• Zamanla alisiyosun tuslarina bi fark yok. 3 sene galaxy s kullandim pek zorlanmadim yeni telefonuma.Bana 16 gb bana yetiyor extra hafiza kartina gerek yok. Gerektiginde otg kablosuyla hafiza kartimi kullanabiliyorum. Pili cok iyi2 saatte doluyo bitmiyo. Ayrica tv ye slimport diye bir kabloyla baglanip film izleyebiliyorum. Yakinda da yeni android guncellemesi gelecek. Sanirim fazla uzattim ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Alegro1453

Her sey donanim degil. S4'de Full HD'ye yetersiz donanim dediler ama aralarinda en iyi oyun oynatan cihaz S4 oldu. Su anda G2 ve One'dan daha hizli, Note 3 ile neredeyse ayni. Zaten RAM disinda farki yok.

Kadikoydeyim. Gel bulusalim. Acalim istedigin bir oyunu. Bakalim kim arada ne kadar fps olacak. Kaybeden de versin telefonunu. Hadi. Hodri meydan. Madem g2'den bile hizli diyecek kadar guveniyorsun telefonuna. Rom kernel de fark etmez.

• O kadar guveniyorum demedim. YouTube'dan Gameplay videolarini izledim sadece. Ayni oyunu S4 ve Note 3 daha iyi oynatiyor digerlerinden.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.