Şimdi Ara

S4 Black Edition Arka Deri Kapak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar S4 Black Edition Arka Deri Kapağını nereden temin edebiliriz hiç bir yerde bulamadım

• deri değil o deri görünümlü plastik, sert yani, orjinal olarak bulunur samsung mağazalarına bi bak istersen
  • teşekkür ederim magazalarda bulamadımda yetkili teknik servislerde var diyorlar da daha farklı yerlerden bulabilirmiyiz diye düşündüm deri olmasada kullandıklarımızdan çok iyi sürekli elimden kayıyor bu halde. o kapakla kullanımı rahattı. Aslında teknosada o sürüm vardı black edition 3 gün oldu telefonu alalı ama malesef media markt ta çıktı kredi ordan aldık ordada düz olanı vardı :D hep bu devletin kredi kartına taksit kaldırması yüzüne oldu bu :D
  • Ebay'de satılıyor. 50 TL'den falan başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

deri değil o deri görünümlü plastik, sert yani, orjinal olarak bulunur samsung mağazalarına bi bak istersen

Hocam bu kapağa sahip telefondan aldım, daha henüz kullanmadım bile iyi bir fiyat önerirseniz kapakları takas edebilirim.
  • khramn K kullanıcısına yanıt
    ben değil diğer arkadaş istiyor
  • bu kapağın kullanımı nasıl soyulma yaparmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanscoeur

Arkadaşlar S4 Black Edition Arka Deri Kapağını nereden temin edebiliriz hiç bir yerde bulamadım

*20 TL-SON 3 ADET* GALAXY S4 BLACK EDITION ARKA KAPAK+ EKRAN JELATİNİ

Merhaba arkadaşlar, Galaxy S4 Black Edition arka kapak satılıktır, ürün sıfırdır ve deneyerek göndereceğim, uyumsuzluk vesaire söz konusu değildir, fotograflarini eklediğim logosuz, oturmayan, gicirdayan, benzetme kapaklardan degildir, kaliteli, estetik ve dayanıklı bir üründür, telefonu baştan sona degistiriyor. Ankara Armada AVM'de elden teslim alabilirsiniz ya da şehirdışına havale gercekleştikten sonra kargolayabilirim.
    EKRAN JELATİNİ HEDİYEDİR
    FİYAT: 20 TL
    Detaylı fotograflar linki:

https://www.dropbox.com/sh/l9vlm70m0sy7u28/AADvaLSnnmD9mm7MWyzt5WDea?dl=0

S4 Black Edition Arka Deri Kapak ?ğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eftal1903

bu kapağın kullanımı nasıl soyulma yaparmı

dukkanimdaki urune bakabilirsiniz, piyasadaki en uygun fiyattan veriyorum.

• Kardesim iletisim numarani verirsen bi goruselim ben bir tane siparis vermek istiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: eftal1903

bu kapağın kullanımı nasıl soyulma yaparmı

1 senesine gidiyor cihaz hala bir sorunu yok valla hocam.
    Merak edenler içinde hissiyat olarak plastik ama verilen dokudan mı malzemeden mi ne deri hissi veriyor.
  • arkadaşım duruyormu halen epey oldu girmeyeli foruma ama 1 tane lazım banada ve ödeme falan nasıl olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.