Şimdi Ara

S4 Kamera Bulanık Görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce S4 aldım. İlk aldığım gün kamerayı 1 kere açtım gayet iyidi. Ama bugün açtığımda fark ettim kamera ev, akşam dışarıda acayip dereecede bulanık. Hatta çektiğim nesneler bile belli olmayacak derecede. Format attım düzelmedi. Özelikklerini kurcaladım ama yine değişen bi şey olmadı. Gece modunda dahi bulanık görüntü sergiliyor. Acaba sorun bende mi yoksa kameranın çekimi böyle mi ?

Örnek resim;
    https://store.donanimhaber.com/16/38/98/1638983ded0b35624f92b9127c612b31.jpg

https://store.donanimhaber.com/42/d8/52/42d85247929c2bd913a33a73f1421718.jpg
     S4 Kamera Bulanık Görüntü S4 Kamera Bulanık Görüntü

• Yakından fotoğraf çekmeyi dene belkide yakına odaklı takılmıştır. Servise gitmesi gerekir o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***ufuk***
    Acaba sorun bende mi yoksa kameranın çekimi böyle mi ?

Kameranın çekimi böyle.
  • kendi halinde K kullanıcısına yanıt
    Evet kardeş yakın çekim yaptığım zaman görüntü gayett net bi şekilde çıkıyor. Peki bunu ayarlayamaz mıyız ? İlla servis şart mı ? :/ Çünkü kaç günde geleceği belli değil biliyorsun 30 iş günü.
  • quote:

Evet kardeş yakın çekim yaptığım zaman görüntü gayett net bi şekilde çıkıyor. Peki bunu ayarlayamaz mıyız ? İlla servis şart mı ? :/ Çünkü kaç günde geleceği belli değil biliyorsun 30 iş günü.

S4 te manuel odaklama gibi bir özellik yoksa ayarlanacak bişey değil. Kullanıcı hatasina kalmasın sonra iş. Sakata gelme derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendi halinde

quote:

S4 te manuel odaklama gibi bir özellik yoksa ayarlanacak bişey değil. Kullanıcı hatasina kalmasın sonra iş. Sakata gelme derim ben.

Kurcalayacam en sonda artık garantiye verecem başka sansım yok çünkü.
  • kamerayı temizle bi bezle.ciddiyim başıma geldi aynısı sildim geçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.