Şimdi Ara

S4 Mini mi - GM Discovery mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun ama, general mobile almalıydınız.
    Her türlü daha üstün.
    Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
  • Hocam diğer konuya da benzerini yazdım ama ben buraya yine yazmak istiyorum...
    Aslında bu teknoloji çoğu zaman şans işi yani bir ürünü arkadaşın alır bozulmaz, hiç bir sorun çıkarmaz, garanti süresi boyunca garantiye gitmez. Sen alırsın sorun çıkarır. Garantiye göndermekten bıkarsın. Bu elektronik her şey için geçerlidir. Ama samsung un kötü ürün çıkarma ihtimali (sorunlu cihaz) oldukça düşüktür. Ama GMD de bu biraz daha yüksektir. Bilindiği üzere şarj girişi sorunu kronik bir durumdu ilk partlarda. Ölü piksel meselesini de unutmamak lazım. Samsung u kesinlikle önermiyorum, bu sömürünün en büyük oyuncusu muhakkak ki samsung, 2-3 küçük değişim yapıp teni telefon gibi ürün çıkarıyorlar. Daha sonra reklam yapıp satışları patlatıyorlar. Ama siz kesin s4 mini ile GMD diyorsanız. Ben o yüksek ihtimale karşı yine GMD derim. Ama kötü çıkarsa da söylediğim bu sözleri unutmayın...

• usta samsung'dan şaşma derim ama yeni çıkmış ve piyasada iyi satışa imza atmış bir telefonu'da araştırmak lazım
  • Gm Discovery al,

hem kendi satıcın kazansın hem de ilerleyen yıllarda GM' nin bu tip telefonları yine aynı fiyat politikasıyla satmasına destek olmuş olursun,

şahsen diğer telefonlar 1000-1500-2000 vb. fiyat vermektense bunu aldım 500 tlye de mal ettim n11 + enpara ile

hemen her işi de diğerleri gibi yapabiliyor. ve bozulup kırıldığında nolcak la 500 lira diyip atıyorsun uğraşmıyorsun

ha telefon zaten 1-2 yıllık bir şey, bozulur yeni uygulama çalıştırmaz vs. vs. vs.

bence GMD bu ihtiyacı karşılıyor fazlasıyla, 24 ay kullansanız en basiti 600 liraya alsanız 600/24=25 tl yapar
    12 ay gitse aylık 50 tl yapar ki bu telefon iyi kötü 24 ayı tamamlar yani 25 tl kullanım ücreti bu cihaz için gayet makul,

şahsen ben aldım ve aylık 25 tl kendi bedeli +25, 30 tl internetli vb. paket vs. 50-55 TL civarına tüm ihtiyaçlarımı görüyor .
    %100 önerdiğim bir üründür,
    ha benim evim arabam işim gücüm her şeyim yerinde yarından zerre korkum yok dersen, telefona 2000 tl atsam 2 gün sonra bozulsa 1 gram koymaz dersen istediğini al derim, sana ve herkese.

Edit, telefonda sorun çok çıkıyor evet çıkıyor ve herkes bilinçsizce şunu diyor telefon tırt, hayır telefon tırt değil, buraya gelen pek çok kişi GMD' yi buradan duyupta alıyor,
    ve iyi kötü yorumları burada yazıyor, farkı bu telefonun, resmen DH tarafından süper bir reklamı yapıldı ve gb farkı olarak aslında tek bir model deli gibi satış rakamlarına ulaştı,
    Apple ayarında bir telefon olmadığı için sıkıntıları fazlaca mevcut lakin, herhangi bir markanında çok fazla satan ürünlerine girin bakın inceleyin aynı sorunlar onlarda da mevcut.

Teknoloji şans işidir, gerisi boş 2 tane aldım maşallahı var ürünlerin
    +bu ürüne sırf markası yüzünden çöp yazanlardandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 4 Ocak 2014; 1:10:14 >

• bence tartışmasız s4 mini gm discovery ne iyi çekiyor ne internet hızlı wifi bile problemli görünüğşü aldatmasın s4 minin kullanımıda çok hoş ıphone 5 kadar boyu zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.