Şimdi Ara

S4 Mini mi - GM Discovery mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kardeşime bir telefon alıcaz.Telefon kullanmaya başladığından beri samsung kullanıyor ve cihazlarını seviyor.S4 Mini'de çok hoşuna gitmiş 15 yaşın da bende ucuza kaçıp GM discovery alalım diyorum.

Kullanma amacı hem internette gezinme sosyal platformlar da takılma ve oyun.

Bütçe: 800 - 1200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seo35 -- 14 Eylül 2013; 23:33:04 >

• Bence de siz ucuza kacın insallah sorunsuzuna denk gelirseniz yillarca kullanilir iyi telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben GM dıscovery aldım aldıgım her güne pısmanın s4 mını al
  • quote:

Orijinalden alıntı: denntr0

ben GM dıscovery aldım aldıgım her güne pısmanın s4 mını al

Neden pişmansın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 mini bir kaç konuda daha iyidir ama arada fiayt farkı var neredeyse bir discovery daha alırız .GM discovery kullanıyorum
  • 1 aydir gm d kullaniyorum iyi ki almisim diyorum cok memnunum
  • quote:

Neden pisman oldun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Neden pisman oldun?

malzemesı cok kötü bu ve sarj kısmı hemen bozuluyo garantıye gırmıyoo 1 yıl kullanamssn yanı elınde patlar
  • quote:

quote:

quote:

Neden pisman oldun?

malzemesı cok kötü bu ve sarj kısmı hemen bozuluyo garantıye gırmıyoo 1 yıl kullanamssn yanı elınde patlar

Tamam bir yil sonra fotograflarla birlikte editlerim burayi.

• illaki kisnden birisiyse s4mini derim ama o fiyat aralıyğında sony ninde güzel telefonları var.
    htc nin one s modeli 950liraydı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neden pisman oldun?

Tamam bir yil sonra fotograflarla birlikte editlerim burayi.

Dostum bırazda sans ısı bılıyonmu ama söyle bısey var mesela sony diyelım 100 kısı alır 5 ı sorun yasar bu normaldır ama discovery 100 kısı alsa 40 ı sorun yasıyor bu normal degıl işte arastır bak istersen ne demk istedigimi anlıycaksın.. discovery bıraz sans ısı belkı cok güzel telefon gelır. discovery sayfasına gır orda bı sayfa var takıp et cogu baslarda oo süper harıka dıyoduu bende dahıl zaaman gectıce ısyanlar öfkeler ahıtlar yakılmaya basladı

• Vallahi Gm Discovery biraz şans işi hocam. Kimisi çok memnun kimisi sorun üstüne sorun yaşıyoruz. Kimisi ilk günden sorun yaşıyor kimisi 35-40. gün kimisi de hiç yaşamıyor. Ben Vatan'dan aldım. Aldığım ilk discovery'nin telefonla konuşurken sorunu mevcuttu karşı tarafın sesi çok az ve cızırtılı geliyordu, gittim aldıktan 1-2 saat sonra gittiğim için ürün arızalıdır diye kayıt tutup bana sıfırını verdiler. Yenisinde sorun yok fakat bana gereğinden fazla ısınıyor gibi geliyor. İşinizi şansa bırakmayın S4 alın bütçeniz varsa kafanız rahat olsun derim. Benim o kadar bütçem yoktu. Olsa inanın iphone 4 alırdım yine de bu telefonu almazdım.
  • Aradaki fiyat farkı uçurum gibi nerdeyse ama gm discovery kardeşinin işini görürse bence ondan almalısınız

• Karşılaştırman bile hata diye düşünüyorum. Tamam, GM Discovery çok iyi bir F/P telefonu olabilir fakat kimi telefonları sorunlu oluyor. S4 mini kullanıyorum ve hiç sorunum yok şu an. pişman olmadım.
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler S4 mini aldık konu kapanabilir.
  • Bende Kararsızım GM Disc. Biraz Uygun ama ucuz etin yahnisi yavan olur derler ama bence piyasa fiyatları yüksek tutuyor. Almışsın Hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bende bu iki telefon arasında kaldım,sizce hangisini almak lazım,kullanan arkadaşlar bi el atsın
  • Kardeşiniz istiyorsa durmunuzda varsa S4 mini alın mutlu olur.Ben nokiaydı ilk telefonum 4 yıl kullandım şimdi anca akıllı telefon aldım ve rahatladım.Abim GM discovery kullanıyor ve sıkıntısı yok memnun okuldan bir arkadaşıma aldırdım o da çok memnun ama.
  • the kings kullanıcısına yanıt
    hocam ilere sıkıntı yaşamak istemiyorsan s4 mini almanı tavsiye ederim hem özellik yönünden hemde kullanış yönünden daha iyi, bence ikisinin karşılaştırılması bile çok saçma ben olsam hiç düşünmeden s4 mini alırım..
  • the kings kullanıcısına yanıt
    s4 mini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.