Bildirim
S4 mini mi GM Discovery mi?m
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende gmd alacağım.çok araştırdım.gmd f/p olarak çok iyi ama kalitesi beni düşündürüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç düşünme s4 mini al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
s4 mini iyidir.d
quote:
Orijinalden alıntı: alperennnn5
S4 mini mi GM Discovery mi?maşta GM discovery almayı düşünüyordum.Sonra s4 mininin 920 küsür tl ye düştüğünü gördüm ve bütçemi artırıp 620 tl yerine 920 tlye s4 mini almayı düşünüyorum.Benim için oyun performansı önemli.tavsiyeleriniz nelerdir? (En fazla 920 tl oluyor fazlasını önermeyin)
Ikısı arasında kesınlıkle s4 mını,fakat aynı butceye xperıa sp bakmanı onerırım,cunju hem gpu ekran kartı hemde batarya acısından mınıden guclu hem oyunlarda hemde gun ıcı kullanımda avantajı olur,ayrıca sp ıkısındende daha saglamdır.
quote:
S4 mini mi GM Discovery mi?maşta GM discovery almayı düşünüyordum.Sonra s4 mininin 920 küsür tl ye düştüğünü gördüm ve bütçemi artırıp 620 tl yerine 920 tlye s4 mini almayı düşünüyorum.Benim için oyun performansı önemli.tavsiyeleriniz nelerdir? (En fazla 920 tl oluyor fazlasını önermeyin)
s4 mını daha mantıklı,gm çöp bulaşma hiç sonradan pısman olursun.
s4 mını parasına denıldıgı gıbı xperıa sp ,nexus ,yada htc modellerıne bakmak daha ısabetlı olur fıkrımce.yınede para senın zevk senın. -
dıscovery -
quote:
Orijinalden alıntı: jerome34
quote:
s4 mını daha mantıklı,gm çöp bulaşma hiç sonradan pısman olursun.
s4 mını parasına denıldıgı gıbı xperıa sp ,nexus ,yada htc modellerıne bakmak daha ısabetlı olur fıkrımce.yınede para senın zevk senın.
S4 mini gmd den iyi bence ama s4 mini yerine bircok iyi telefon var parasini hak etmiyor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dıscovery almadan once ımzamdakı lınkı gensıce ıncelemenı onerırım,katıyen uzak dur dıscoveryden. -
quote:
Orijinalden alıntı: grndy80
dıscovery almadan once ımzamdakı lınkı gensıce ıncelemenı onerırım,katıyen uzak dur dıscoveryden.
kardeşim kullanan çok kişiye sordum hepside memnun hiçbir preoblem çıkmadı diyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06
quote:
Orijinalden alıntı: grndy80
dıscovery almadan once ımzamdakı lınkı gensıce ıncelemenı onerırım,katıyen uzak dur dıscoveryden.
kardeşim kullanan çok kişiye sordum hepside memnun hiçbir preoblem çıkmadı diyor.
para senın karar senın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X