Şimdi Ara

s4 mini mi?S4 zoom mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun eşime tlf almayi dusunuyorum ikisi arasinda kaldim.fiyat farki pek yok. Bayanlar fotograf cekilmeyi sevdiginden ve cantada tasiyacaklarindan s4zoom biraz agir basiyor ama f/p de onemli. Sizin fikriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S4 mini S4 zoom kullanisli degil.

• S4 zoom mantıklı geliyor diger markalarda fotoğraf ve telefon olarak kullanabileceginiz cihazlar yok bildigim kadarıyla 10x kayıpsız zoom özelligi için tercih ederdim kaba falan özelliginin yanında pek önemi kalmıyor o kabalıgın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan0338

S4 mini S4 zoom kullanisli degil.

Hocam ne gibi kullanisli degil acaba?

• Yerinizde olsam S4 zoom u tercih ederim ama taşıma konusu birazçık sıkıntı olabilir.

• Hocam simdi acikcasi ikisini de kullanmadim ama arastirdiklarim ve kullanan arkadaslarimin yorumlarindan bildigim kadariyla sana yardimci olmaya calisayim. Oncelikle benim gorusum ikisinden birini diyorsan s4 mini almalisin. Cunku eger s4 zoomu alirsan iyi bir fotograf makinen de olmicak cok iyi bir telefonun da olmicak. Ikisi de orta karar olucak. S4 zoomun pek bilmedigim bir islemcisi var pega dual cortex a9 diye. Ama s4 minin islemcisi dunyaca unlu snapdragonun iki nesil onceki suanki bir cok telefonda da kullanilan snapdragon 400 islemcisi var. Yani eger eşiniz telefonla pek ugrasmayi sevmeyen biriyse s4 zoom iyi bir secenek olabilir. Ama stabilite ve hiz arayan biriyse bence kesinlikle s4 mini daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 zoom normal fotograf makinelerinden bile kalın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim fotoğraf çekmeyi seviyorsan normal kamera alırsın telefon bu yani :D
  • S4 zoom diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

abicim fotoğraf çekmeyi seviyorsan normal kamera alırsın telefon bu yani :D

Dedigim gibi esime alicam. Bilirsiniz zırt pırt fotograf cekmeyi sever bayanlar;) cantada tasiyacagi icin tasima problemi gibi bisey yok. Dijital fot. Makinasini yaninizda tasimak devamli biraz yuk. Kararsiz kaldim

• S4 zoom kandirmaca. Belki 10x zoom yapabilir ama z1 veya lumia 1020 kadar kaliteli cekmiyor. 10 km uzaktaki bir gemiyi cekmezsin bence. Tavsiyem s4 mini, hem kullanisli hem daha iyi

• Kadinlar zirt pirt fotograt ceker diyorsunuz da dis gorunume onem verir demiyorsunuz. s4 zoom cok kalin ve cok kaba s4 mini cok daha zarif ve hafif bir telefon (107 gr).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.