Bildirim
S4 mini root
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ya arkadaşlar s4 mini'yi root ettım PASS dedi Odinde açarken de Samsung S4 mini diyor sonra SAMSUNG yazısı gelmiyor sadece sesi geliyor.Acil yardım edin lütfen yarın gezim var lazım olacak acil yardım.. -
Bence en mantıklısı baştan cyanogenmod atmak. İnternette nasıl atılacağı ile ilgili bilgiler var. -
önce yüklü değilse samsung usb driver for mobie phones i kurun. sonra telefonu geliştirci seçenekleri arasındaki usb hata ayıklama modunda pc ye baglayın. root yapabilmeniz için adb suruculeri yuklu olmalı. hata ayıklama modunda bağlayınca yukarda söylediğim samsung driver programı otomatik olarak adb driverlerini indirip kuracaktır. sonra indirip pc ye kurduğunuz kingo rootu açıp root veya unroot yapabilirsiniz
root yaparken hata ayıklama modu ve gevenlik+dış kaynaklara izin ver acık olmalı
driver : http://developer.samsung.com/technical-doc/view.do?v=T000000117
kingoroot : http://www.kingoapp.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 15 Kasım 2014; 15:29:11 >
-
recovery menüye girip format atarsan düzelebilir -
Bu Root-ROM işleriyle pek ilgim yok, yaşım 15. İngilizcem de Xda'dakileri anlayabilecek kadar değil. Bu yüzden bazen sorunlar yaşıyorum Soruma gelirse root atmadan önce kurduğum ROM'u attım (Rusya KitKat) düzeldi aynı gün içinde yaptım çok şükür. Gezi de vardı endişelendim biraz.. Çok sağol yinede üstat özele gel de sana birkaç sorum var..
-
Sizlerden bir isteğim var.. Benim telefonum GT-I9190. Buna S5 ROM'u atmak istiyorum.XDA gibi forumlarda çok var ama İngilizcem zayıf olduğundan hiçbir şeyi anlamıyorum..Benim için çevirebilir misiniz ? Gerçekten çok lazım.. Bir arkadaşım vardı telefonunda 3 tane ROM var istediğini seçiyo öyle başlatabiliyor.Bende istiyorum lütfen ACİL yardım -
s4 miniye s5 romu olmaz. sakın öyle birsey yapma cihazının cenazesini kaldırırsın. arkadasın üç tane launcher kurup seni kandrırmıs olmasın :)) iki rom kurma piyasada satılan cihazlarda mumkun değil. illa orijinal romdan çıkmak istiyorsan cyanagenmod vs gibi özel hazırlanmış romlar var. onlarda cihazında arıza çıkartabilir. eger derdin s5 özellikleriyse xposed(framework) kur daha buyuk özellikler koyarsın cihaza. ben olsam orijinal romumda dururdum. -
Arkadaşın S3ü var.İnceledim launcher değil ROM ama seçmiyo herhalde kuruyo. Hem ayrıca ben romu kurarken hep Odin'den yani PC ile kuruyorum ( Sadece 1 tane ROM kurdum ) ama arkadaş otobüste kurdu.Nasıl oluyor anlatırsan sevinirim kalfalara yardım gerekti üstat !
Ekliyim bu arkadaş Stock ROM olarak S5 ROMu kurmamış baka bir custom ROM herhalde..Pek bilgim yok anlamam ben.. :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Angel X -- 17 Kasım 2014; 22:14:59 > -
cwm ile kurmuştur. yada daha önceki romunu cwm ile sd kartına yedek almıştır. senin yanında kullandığı romdan ona geçmiştir. veya da her kurduğu romun yedeğini cwm ile kartına atmıştır. istediğini kurar. bence sen kendi romunu kur. cihazı rootla. cwm ile orijinal romunun yedeğini kartına al. sonra o romda öylece kal. birsey olursa yedeğini pc ye gerek kalmadan istediğin an kurarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 17 Kasım 2014; 22:21:57 > -
sana önerim romun türkceyse o romda kal. değilse kendi orijinal romuna gec. xposed kurup özellik ekle. rom yükle kaldırma pek tavsiye etmem yanlış rom kurarsın. anakartı işlemciyi yakarsın. mesela s5 le s4mini bir değil. onun işlemcisi daha guclu ona gore romuda valtajını frekenslarını farklı hesaplıyor. o romu s4miniye kurarsan cihaz brick olur. istersen orijinal romuna nasıl geçeceğini anlatayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 17 Kasım 2014; 22:20:50 > -
Reis, bende şu an Stock ROM var zaten hiçbir sorunum da yok Türkçe de.KitKat hemde. Ben diyorumki s5 rom istiyorum ama sen tecrübelsin bu işlerde sen ne dersen onu yapayım ben kurmayayım.. xposed nasıl kurulur bi anlatıverirmisin ya ? -
-
Yalnız ben root atamadım telefonuma ya.İlk aldığımda telefonu root atmıştım sonradan Rusya Stock ROMunu yükledim unroot oldu bida root atmaya çalışınca telefon açılmadı bende tekrar kurdum Rusya ROMunu. Root dosyaları farklı olmalı herhalde. -
Ya arkadaşlar benim telefonum olan GT-I9190'a Rusya ROMu kurdum yani Stock ROM. Nasıl root edicem bilginiz var mı ? Normal 4.2.2 deki rootun aynısını yaptım, olmadı.. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X