Şimdi Ara

S4 vs G2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay sonu bir telefon almayı düşünüyorum.Son olarak bu iki telefon arasında kaldım.

Aksesuar desteği bakımından s4 kafama daha çok yatıyor.Spigen Glast'r vs gibi temperli cam + iyi bir kılıf ile çok iyi olur s4 fakat g2 de temperli cam gibi bir ürün yok.

Diğer bir özellik şarj en önemlisi internet kullanımı , müzik dinlemesi ile 1 günü rahat çıkarabilecek mi? G2 nin çıkarabileceğini biliyorum.Fakat S4 hakkında şüphem var.

Fotoğraf kalitesi : LG nin 60 fps 1080 olayı çok iyi fakat otofokus konusunda sıkıntı yaşıyor.Ne kadar yazılımsal olsa da can sıkıyor.

Ses kalitesi.Kulaklık çıkışlarında ne gibi üstünlük var.Hangisinde iyi bir kulaklık ile daha kaliteli ve yüksek ses alabilirim?

Kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Teşekkürler....

• Htc One dan G2 ye geçiş yaptım. Kesinlikle şarj süresi inanılmaz. Zaten tahmin ediyordum 3000 mah, GRAM teknolojisi vs. Falan.

Kamera sorunu Yazılımsal ve güncelleme ile düzelecek. Sadece 1-2 sn geç fokusluyor o kadar.

Htc One ile yarışır derecede müzik kalitesi var. S4 ile kıyaslaman saçma olmuş. Zaten 192kbps 24 khz HiFi ses veriyor mesut çeviğin dediği gibi telefonda hifi kalite, iyi bir kulaklık+poweramp ile htc one aratmıyor.

Zaten Rehberi 10 sn de açması, touchwiz arayüzünden sırf s4 alınmaz. Daha çok sebep sayarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Htc One dan G2 ye geçiş yaptım. Kesinlikle şarj süresi inanılmaz. Zaten tahmin ediyordum 3000 mah, GRAM teknolojisi vs. Falan.

Kamera sorunu Yazılımsal ve güncelleme ile düzelecek. Sadece 1-2 sn geç fokusluyor o kadar.

Htc One ile yarışır derecede müzik kalitesi var. S4 ile kıyaslaman saçma olmuş. Zaten 192kbps 24 khz HiFi ses veriyor mesut çeviğin dediği gibi telefonda hifi kalite, iyi bir kulaklık+poweramp ile htc one aratmıyor.

Zaten Rehberi 10 sn de açması, touchwiz arayüzünden sırf s4 alınmaz. Daha çok sebep sayarım.

Peki koruma ? S4 ün tempered glass konusunda daha çok çeşidi var bu nedenle kafam karışık.

G2 de tempered glass gibi bir alternatif bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lütfü696

quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Htc One dan G2 ye geçiş yaptım. Kesinlikle şarj süresi inanılmaz. Zaten tahmin ediyordum 3000 mah, GRAM teknolojisi vs. Falan.

Peki koruma ? S4 ün tempered glass konusunda daha çok çeşidi var bu nedenle kafam karışık.

G2 de tempered glass gibi bir alternatif bulabildiniz mi?

Hocam tempered glassı ilk defa duyuyorum. G2 Corning Gorilla Glass3 ile korunuyor. Ayrıca spigen in en çok satan kılıfı g2 olan. Tabi isterseniz QuickWindow da alabilirsiniz.

• Tempered glass ekrana tanılan ekstra cam gibi bir şey. Kırıldığında ekran yerine o kırılıyor 500-600 TL gibi masrafdan kurtarıyor insanı hemde normal plastik ekran filmlerinden daha iyi bir his sağlıyor cam olduğu için.
  • quote:

Tempered glass ekrana tanılan ekstra cam gibi bir şey. Kırıldığında ekran yerine o kırılıyor 500-600 TL gibi masrafdan kurtarıyor insanı hemde normal plastik ekran filmlerinden daha iyi bir his sağlıyor cam olduğu için.

Ha biliyorum. Aşırı kalın ve plastik mi cam mı belli olmayan bir şeydi. Bence siz spigen + mat ekran koruyucu almalısınız. Zaten spigen mükemmel bir koruma sağlar.

• Spigen kılıfları çok iyi de o cam da iyi ve kesinlikle kalın olduğuna katılmıyorum.Bu güne kadar S3 ve S4 e kendim taktım.İki cihazda benim değil :( İkisinde de inceliği hiç bozmadı.Özellikle spigen in glass tr olanarı baya bi ince :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Spigen kılıfları çok iyi de o cam da iyi ve kesinlikle kalın olduğuna katılmıyorum.Bu güne kadar S3 ve S4 e kendim taktım.İki cihazda benim değil :( İkisinde de inceliği hiç bozmadı.Özellikle spigen in glass tr olanarı baya bi ince :D

Hocam onu bilmiyorum da bu ekran koruma konusunda sıkıntı olmaz bence. Veya G2 için de vardır da ben bilmiyorumdur. Bu konu hakkında ana konudan bilgi alabilirsiniz.

Günlük internet kullanımı, müzik, Whatsapp, facebook bildirimler, 3g açıkken çok rahat günü çıkartıyor.

Örneğin bu sabah 9.30 da kalktım, şarjım Full iken, 1.5saatlik araba yolculuğunda Candy Crush, müzik facebook falan takıldım. %91 di şarj otobüsten indiğimde. Sonra yürüyerek yarım saat müziğe devam. İş yerine gidip wifi ile bir bölüm dizi izledim. Dead Trigger 2 oynadım 1 saat parlaklık Full açık. %64 dü şarj. Zaten 6 saat ekran süresi veren ilk telefon G2.

• Eyvallah yardımın için hocam kafama da yatıyot.Büyük bir ihtimal kararım G2 den yana olacak.Artık bir şekilde yurt dışından bakacam tempered glass a .

Spihen in var darbe emici ekran filmi 4H a kadar koruyor fakat glass lar 9h a kadar koruma sunuyor onuda göz önüne almak lazım
  • ben bi galaxy s4 kullanıcısı olarak çok çok memnunum tek söyle bı sıkıntım var rehbere 1 saniye sonra giriyor. başka hiç bir sıkıntım yok ve memnunum ama g2 de kullanarak söyluyorum gorilla glass falan olsa dahi arkasında tuş kilidinin o çevreye dokundugunda iğrenç bir giıcırdama mevcut sanki 5 tl lık oyuncak gibi ve o tusun orda olması iğrenç itici olmuş bence ve lg nin yazılım vermediğini ve asla adam gibi vermiceğini eski modellerinden de anlayabılırsın yinede seçim senin ben olsam s4 alırdım yine :)
  • G2 al S4 çöp

• lg g2 derim
  • g2
  • g2'nin yazılım desteğinin nasıl olacağı belirsiz. samsung bu konuda daha güvenilir. cihazların donanımı iyi güncelleme almazlarsa yazık olur. s4 bu açıdan daha tercih edilesi.
  • g2
  • Tabi ki g2. S4 samsung olmasa bakılacak telefon değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.