Bildirim
S4 ZOOM VS GM ELİTE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibozan98
ARKADAŞLAR TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA 2 SEÇENEK ARASINDA KALDIM.. S4 ZOOM MU YOKSA GM DSİCOVERY ELİTE' MI? YANİ SİZCE KAMERASI HANGİSİNİN DAHA ÜSTÜN.. ÖZELLİK OLARAK GM AMA GM TEKNİK SERVİSİDE MAĞLUM... KULLANAN VEYA DETAYLI BİLEN BİRİLERİ VARSA YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ? TEŞEKKÜRLER....
K Zoomhttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-c1110-galaxy-k-zoom-beyaz-akilli-telefon.html
Sadece bu ikisinden birini düşünmüyorsanız bu fiyata nexus 5, lg g2 alabilirsiniz Paranızı bilinmeyen markalara yatırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro58 -- 2 Şubat 2015; 16:35:09 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
GM Elite 2 ay kadar kullandım sonra satıp LG G2 aldım. Elite'in kamerası ön ve arka mükemmel, arka 16, ön 8 MP ve çok iyi çekiyor. Donanımı iyi 3 GB Ram ve Snapdragon 800 var. Tek iyi yanı bunlar.
Gelelim kötü yanlarına. Yazılım sorunlu ve güncelleme garantisi yok. Neredeyse 1 yıl önce çıkmış cihaz hala 4.2.2 kullanıyor ve sadece 1 güncelleme aldı onu da aylar sonra aldı.
Malzeme kalitesi kötü, güç tuşu sallanıyor,kenarlardaki boyalar ince ince soyuluyor kılıfla kullanılmasına rağmen. Cihaz çok büyük ve çerçevesi de kalın olduğu için iki elle kullanmak bile zor.
Ben bu iki cihaz yerine LG G2 almanızı öneririm 32 GB 1100-1200 TL civarına bulabilirsiniz. -
Yok Maestro kardeşim k zoom değil s4 zoom... Ayrıca OnurD7 kardeşim g2 nedense sevmiyorum...S4 zoom oyunları rahatlıkla açabilir mi sizce... Birde Onur discovery 1'deki gibi sorunlar çıktımı elite'da karşına? (CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER)... -
quote:
Orijinalden alıntı: ibozan98
Yok Maestro kardeşim k zoom değil s4 zoom... Ayrıca OnurD7 kardeşim g2 nedense sevmiyorum...S4 zoom oyunları rahatlıkla açabilir mi sizce... Birde Onur discovery 1'deki gibi sorunlar çıktımı elite'da karşına? (CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER)...
Nexus 5 alın o zaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
GM Elite 2 ay kadar kullandım sonra satıp LG G2 aldım. Elite'in kamerası ön ve arka mükemmel, arka 16, ön 8 MP ve çok iyi çekiyor. Donanımı iyi 3 GB Ram ve Snapdragon 800 var. Tek iyi yanı bunlar.
Gelelim kötü yanlarına. Yazılım sorunlu ve güncelleme garantisi yok. Neredeyse 1 yıl önce çıkmış cihaz hala 4.2.2 kullanıyor ve sadece 1 güncelleme aldı onu da aylar sonra aldı.
Malzeme kalitesi kötü, güç tuşu sallanıyor,kenarlardaki boyalar ince ince soyuluyor kılıfla kullanılmasına rağmen. Cihaz çok büyük ve çerçevesi de kalın olduğu için iki elle kullanmak bile zor.
Ben bu iki cihaz yerine LG G2 almanızı öneririm 32 GB 1100-1200 TL civarına bulabilirsiniz.
Peki sizce elite mı zoom mu? (Kamera ve kullanım olarak?) ....?
-
Kamera olarak kesinlikle Elite fakat diğer her şey için Zoom bence. Geri kalan her şey için Master Card gibi oldu ama
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- a15 vs m34
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- rehberdeki numaralar neden siliniyor
- telefonun üst kısmında kırmızı ışık yanıyor
- 7 yıl güncelleme alacak telefonlar
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
- android 14 alacak telefonlar
- oneui 7 ne zaman gelecek
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X