Şimdi Ara

S40 klima, panalde temassızlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar aranıza yeni katılıyorum. 1.5 ay kadar önce s40 1.8 ot. 2003 116 bin km bir araç aldım. ve aracımı çok sevdim. hangi usta görse temiz diyor:) sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. fakat son günlerde bir sorunum var. aracın klimasını açtığımda veya kademe değiştirdiğimde örneğin 3.kademeden 4. kademeye geçtiğimide güçlü üflüyor. sonra zayıflıyor. elimi klimanın ayar dümesi bulunan ön konsola dayadığımda yada ayar dümesini oynattığımda klime yeniden güçleniyor. ustanın biri bunun panalini tamir edlim yok yakarsın, yolda kalırısın yenisi yok zaten yenisi 800 tl gibi rakamlar söyledi. tamire 200 tl dedi. bana adam pek güven vermedi. eminim ufak bir sorun var elimle panaelle oynadığımda klima hareketleniyor. bende acaba paaneli çıkartsam belki bir kaplo temassızlığı veya diot yanması vardır diyorum. si,zlerden ricam
    1- daha önce bu tip bir şeyle karşılanların tecrübeleri
    2- klima dümelerinin olduğu ön panale nasıl sökülüyor...
    tşk...

• İstanbuldaysanız servisimize gelin bir kontrol edelim. ulaşım için: http://www.volvoistanbul.com/iletisim
  • Genelde karşılaşılan bir problemdir. İstanbul'daysanız Cındıl Volvo Hikmet ustayı bir görün. 20 dk'lık işi var, 70 TL gibi bir ücret karşılığı halledilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.