sevgili s40 sahipleri aynı soruyu nissancılara da sordum, yardım bekliyorum kararsızım. mantığım volvo s40 al diyor ama gönlümden de tasarımı ile beni cezbeden nissan QashQai geçiyor. yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. her ikisinde de alabileceğim model en ucuz olanları, yani benzinli s40 ve QasQhai visia modeli. volvo 500 lira daha ucuz.
Dere, dağ, tepe gezecekseniz tabii ki QashQai, ama şehir içi ve asfalt uzun yol yapacaksanız o zaman da S40.
standart s40 qasqaiden daha çekici olmayabilir ama s40+spor gövde kiti..qashqai'den daha güzel olduğuna inanıyorum..ikisi de iyi otomobil,tamamen size kalmış tercih
Volvo s40 ekonomi arabası sana öyle diyim.. Benim arabam 1.6 dizel + chip + kutu için hava filtresi uzun yolda (eğimsiz , 20 derece , yağışsız , düzgün asfalt) 90 km/h hız sabitlemeyle 3.6-3.8 arası yakıyor..Tabi benzinliler için bunu diyemem torku düşük olduğundan geniş vadede bakıldığında şehir içinde baya yakıyorlar..Qashqai ise jeep yani ama çoğu insanımız yerden yüksek vs vs tarzında ve egolarını tatmin etmek için alıyorlar seni bilemem ama bence jeep alıcaksan..Birde 1.6 benzinli motorla o jeepi jeep gibi kullanabilceğini pek sanmıyorum yani..