Şimdi Ara

s40 Patinaj sistemi servis gerek arızası yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2006 s40 1,6 Dizel aracım var patinaj sistemi servis gerek arızası veriyor. daha öncede vermişti aç kapa yaptım aracı düzelmişti şimdi aç kapa fayda etmiyor sürekli yanıyor. nedeni ne olabilir başına gelen ve çözüme ulaşan arkadaş var mıdır ?

• aynı sorun benim arabada da var s40 t4 sürekli patinaj sisteminde araba dügmesi takılı kalmıstır. tamire götürdüm dügmeyi söküp kapatmayı denediler ama olmadı o dügme beyine baglı oldugu için beyinden çözülmesi gerekiyor ve volvo oldugu için epey tuzlu bi masraf oldu ben yaptırmadım 2 yıldır öyle kullanıyorum bi sorun olmadı :) tavsiyem tuzlu gelmeyecekse yaptır yoksa takma kafaya yoladewam et :)
  • geçmiş olsun motor performansı düşük uyarısı ile birlikte verdiyse eğer turbo arızası olabilir veya egr valfi bende de aynısı olmuştu. Volvo vida ve dice kullanan bir servise(veya bu sistemi kullanan özel servis) götürüp bilgisayara bağlamaları yapılacak tek çözüm şimdilik.
  • İlginize teseekur ederim sanırım turbodan neden derseniz arıza verdiiginde turbo çok kötüydü araç gitmiyorgibi bir şeydi oysaki turbo yeni enteresan servise gittim birşey çıkmadı ertesi gün duzelmisti.... Arıza sabitlene kadar devam yola....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.