Şimdi Ara

s40 t4 bilgisi olanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 model t4 almayı düşünüyorum. yeni tanıdım aracı ve çok hoşuma gitti, C3ümü satıp ondan almayı düşünüyorum. 125.000km de lpg'li orjinal buldum 21bine fiyatı nasıl?
    Bu araçlar sağlam mıdır?
    Yakıt beni Üzer mi?
    Sık arıza yaparlar mı?
    yani genel bilgi eksikliğim var:) bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim... Şimdiden teşekkürler

• Dostum benim açtığım amerikan parkla ilgili topicte cevapladım sonra senin açtığın topiği gördüm. Ben maraş'ta yaşıyorum ve burada yetkili voolvo servisi var, servisteki ustama götürdüğümde bana sorduğu ilk şey lpg var mı oldu yok neden sordun dedim, maraş'ta 2 tane daha t4 var ve lpg'li başları dertten kurtulmuyo da dedi ama benim herhangi bir tecrübem yok ustanın yalancısıyım. allaha çok şükür benim makkinanın bi sorunu yok şeytan kulağına kurşun, citroen'den sonra kesinlikle keyif alırsınız bence bu araçtan, aklıma gelenler şu an için bunlar, yine yardımcı olmaya çalışırım.
  • Bende 2001 s40t4 var. 148500 kmde, 133 binde Prins sıralı sistem lpg taktırdım. Otomatik vites. Taktırırken bütün ateşleme sistemini değiştirdirm.(Bobinler, bujiler, buji kabloları v.s) Şuan şehir içnde 14-15 litre arası yakıyor. Trafik yogunluguna göre değişiyor. Şehir dışında 10 litreye kadar düşüyor. 2500 deviri cok geçmedikçe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.