Şimdi Ara

S5 mini Galaxy E5 Galaxy S4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 haftadır telefon olayına kadar vermeye çalışıyorum. S4 önde gibi fakat Lolipop bana kalırsa s4ün son güncellemesi olur. Zaten mini cihazların samsung gözündeki değeri de belli. Ben de ekonomik E5 modeline yöneldim. Fakat kafamda bir sürü soru işareti var. Yaklaşık 2 buçuk yıldır s3 kullanıyorum ve durumu da iyi. Alacapım telefonun suanki telefonuma yakın bi performans gösterecekse hiç almiyim daha iyi mantığındayım. Ha birden unutmadan kamera benim için önemli. Sizler ne düşünüyorsunuz bi öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler

• 3ude alinmaz helede samsung miniler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimcan.9 kullanıcısına yanıt
    General Mobile 4G
  • General mobile 4g cok iyi bi telefon yazilimin google tarafindan verilmesi cok buyuk arti ama donanim beni elimdeki telefona gore ne kadar ileri goturur tereddutteyim.

• selimcan.9 kullanıcısına yanıt
    izlemediyseniz bi göz atın karr vermenize yardımcı olur

• Tamamdir tesekkurler dostum baya bu telefonu soktun zihnime :D bi tehsir bulabilirsem magzalarda inceliycem tasarimida

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s4 Batarya
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam e5 cidden çok iyi bir cihaz , 1000tl altı bence en sorunsuz ,dezavantaji az telefon olarak görüyorum.Tek dezavantaji bence 4g olmaması.General mobile 4g ye gelirsek ,iyi dusunun cunku o cihaz saf android yani hic bir ozellik bulunmuyor ekrani ikiye bolme , el hareketiyle ss alma ,not uygulaması ,kameradaki ozellestirmeler vb seylerin hic biri yok .Moto g vardi bende ayni bu gm 4g gibi saf androidti ve inanilmaz derecede sıktı 4 ay içinde .Ona göre tercihinizi yapın ama bana soracak olursanız e5 alın ben öyle yapacağim

• Zenfone 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: meisida

Hocam e5 cidden çok iyi bir cihaz , 1000tl altı bence en sorunsuz ,dezavantaji az telefon olarak görüyorum.Tek dezavantaji bence 4g olmaması.General mobile 4g ye gelirsek ,iyi dusunun cunku o cihaz saf android yani hic bir ozellik bulunmuyor ekrani ikiye bolme , el hareketiyle ss alma ,not uygulaması ,kameradaki ozellestirmeler vb seylerin hic biri yok .Moto g vardi bende ayni bu gm 4g gibi saf androidti ve inanilmaz derecede sıktı 4 ay içinde .Ona göre tercihinizi yapın ama bana soracak olursanız e5 alın ben öyle yapacağim

E5 dediginiz gibi dejavantaji az ama samsungun onumuzdeki sene telefonu unutmasindan korkuyorum hani 1 guncelleme verip birakma olasiligi bence yuksek. Saf androidi hos buluyorum ve touchwizin o ozelliklerini telefon kasmasin aman sarj yemesin diye 2.5 senedir acmadim hic :D

• quote:

Orijinalden alıntı: merata

Bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim.

Hocam butce siniri 1500den yukari olmamali ama o kadar para verirsem en az bi 2 3 yil guncel olarak kullanmak isterim. Ama 700 800 civari olursa daha iyi olur.

• Hocam samsunga bulaşmayın hiç. G2 kullanıcıyım şu an hiç bir sıkıntısı yok kasma yok. Oyun oynamazsam 1.5 günü rahat çıkartıyor. G2 öneririm.
  • 1500 se S5

• s5 mini gayet iyi stabil problemde yok pil normal kullanımda 2 gün yanlız operatörlerden alın derim...
  • Z2 al derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.