Şimdi Ara

s5-z2-m8-g3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar telefon bakıyorum, 1 hafta önce alınmış bir s5 var 1500 liraya ihtiyaçtan satılık fakat ben z2 ya da g3 almayı düşünüyorum bir süredir, şimdi sizce ne yapmalıyım ?

• Simdi s5 e 1500 liraya alcaksiniz. Yaklasik g2 fiyati ile. Bana kalsa samsunga para vermem. Ama s5i sevdiyseniz ve cihazin temiz oldugu konusunda eminseniz alinabilir. Yinede 1500 cok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 pahalı olur onun yerine z2 suya ve toza dayanıklı ve cam kaplamalı ama g3 malzeme kalitesi z2 kadar iyi değil onun için z2 al :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gubo G kullanıcısına yanıt
    Samsung'a karşı zaten bir antipatim var ama normalde 2 bin lira olduğu için gene de bir düşüneyim dedim, siz ne önerirsiniz ?
  • G3'ün iyi olduğu yanlar işletim sistemi ve ekran kalitesi sanırım ?
  • G3 yada z2 derdim. Tabi 1500 liraya olmasi ve telefonun 0 kadar temiz olmasi etkileyici. Acikcasi size samsungu soyle soyliyim. 2 arkadasim note 3 aldilar. Biri hala kullaniyo ve memnun. Biri g2 ile.takas etti ve samsundan nefret ediyo . Samsunga karsi antipatiniz varsa 1500 lira az bi para degil. Brnce vermeyin . Iciniz rahat etmez sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Am0nRa

G3'ün iyi olduğu yanlar işletim sistemi ve ekran kalitesi sanırım ?

İşletim sistemleri aynı fakat arayüzleri farklı arayüzde ve ekranda lg daha iyi bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Galaxy s4 Batarya
    10 yıl önce açıldı
    Sony Xperia XZ1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G3 : 2k ekrani var. 801 ac . Bence cok guzel.tasarimi var .
    Z2 : saglam malzeme, toza suya dayaniklilik 20.7 mp kamera ve sony lensleri gibi + lari var. Gidip ikisinide inceleyin. Hosunuza gideni alin. Perfonmans olarak sizi uzmezler :)

• gubo G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim zaten g3 türkiye'ye hala gelmedi sanırım, z2ye bakıp alıcam büyük ihtimalle
  • Hayirli olsun :-)

• g3 ekranını 2k diye aldanmayın o farkı zaten farketmeyeceksiniz ayrıca pil ömründen ve performanstan ciddi kayıp olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Video Tapes

g3 ekranını 2k diye aldanmayın o farkı zaten farketmeyeceksiniz ayrıca pil ömründen ve performanstan ciddi kayıp olcak

G3 un batarya test sonuckari aciklandi haberin yok saniyorum bende dun konusunu actim,g3 bataryada g2 ve z2 den daha iyi sureler veriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Am0nRa

Selam arkadaşlar telefon bakıyorum, 1 hafta önce alınmış bir s5 var 1500 liraya ihtiyaçtan satılık fakat ben z2 ya da g3 almayı düşünüyorum bir süredir, şimdi sizce ne yapmalıyım ?

Oncelikle ikinci ek s5i gec derim vakit varsa on gune kadar g3u geliyir bekle,gor bakalim fiyatları cok cazip gelmezse Z2 mantikli,diger yandan G3 guzel,2000dolaylarinda vede ustune cikcaksan sadece Z2 ve 32lik G3 icin cik derim bence.

• G3 ve Z2 arasında seçim yap. S5 falan hikaye.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    z2den nasıl iyimiş link atarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video Tapes -- 10 Haziran 2014; 22:30:38 >
  • quote:

z2den nasıl iyimiş link atarmısın

Aslinda yurtdisi donanim ve mobil teknoloji sitelerini siki takip etsen kesin denk gelirdin ama yormayayim seni bu seferlik benim konudaki yoldan ulasirsin batarya testleri en son modellerin eklendigi sonuclar..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93009402

• stevejones kullanıcısına yanıt
    denk geldiğim için sordum zaten

s5-z2-m8-g3

s5-z2-m8-g3

• Donanım olarak LG G3 en üst düzey telefonu çıkardı. Ekran çözünürlüğüne bile yetişene aşk olsun.

4 telefonu aynı anda ayrıntılı kıyaslamak için bakın:http://hadikiyasla.com/komper/1/157,156,163,176
  • quote:

denk geldiğim için sordum zaten

s5-z2-m8-g3

s5-z2-m8-g3

Phonearena fakileri gormus oldun o zmn bakcaz artik ne dogru ne kadr dogru

• s5 fakirini başlıktan silin lütfen diğer tlfnların havasını bozuyor.z2 alırdım deniz sezonuda acıldı atarım suya cekerim balıkları sonra suyun içinde birde selfi olay budur birde slow video suda keyfime bakarım arkadaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.