Şimdi Ara

s5233w sorunum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, benim sorunum rehberde kayıtlı numaraların beni aradığında çıkmaması, önceden +90 olmadığı için çıkmadığını düşünüyordum fakat düzelttiğim halde yine bazı numaralar aradığında isim gözükmüyor...

bu sorunu yaşayanlar varsa, çözüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler...

• Aynı sorun bendede var. Çözüm arıyorum fakat henüz birşey bulamadım. Samsung servisini aradım, müşteri temsilcisi bayan, bazen bendede var demezmi. Hemen teknik servis kısmını arayarak sordu, oradan da net bir cevap alamadık. Herhalde servisine göndereceğim, başka çözüm yok...
  • Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun var ancak bir de şuna bakabilirsiniz aynı isim birden çok kaydedildiyse (yok diye kaydedilmiş olabilir ya da Samsung PC Studio Sync esnasında bir hata olup da mevcut numara yeniden yazılmış olabilir ki bu da yazılım hatasıdır) arayan numaranın ismi çıkmıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 25 Ocak 2010; 10:32:23 >
  • Eşimin telefon genpa garantili idi. Kargo ile ücretsiz gönderdim, muhtemel olarak yazılımı güncellediler. Şimdi bir sıkıntı yok. Telefonuda perşembe akşamı göndermiştim. Pazartesi günü teslim aldım. gayet hızlılar bu konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.