selam forum ahalisi bugün dokunmatik modasına geçmek için 2 senelik son demlerini yaşayan n95imi verip üzerine ekleyip sıfır 5620 aldım
telefon şimdilik iyi ama qwerty klavyeyi ve accelerometeri etkinleştireceğim yeri bulamadım
ayrıca ayarlardan ses kapatma yeri var ters çevirince kapanır falan o ne işe yarıyor etkinleştirdim müzik çalarken ters çevirdim susmadı
yardımcı olanlara teşekkürü borç bilirim
hazır el atmışken satranç oyunu varsa çok makbule geçer
1- konu yanlış yerde kolay kolay cevap alamazsınız 2- qwerty klavye mesajlarda notlarda vb.. bi ayar yapmadan açılır eğer yazılımınız S5620JTJL2 ise 3-yazılımı öğrenmek için tuşlara geçip *#1234# yapmanız gerekir 4-acc sensorü kendimiz kapatıp açamıyoruz resim-video-mesaj gibi yerlerde kullanılıyor ve javalarda kullanılmıyor 5-ters çevirince sessize alma olayı aramalarda olur biri aradığında telefonu ekran yere gelecek şekilde çevirince telefon sessize alır 6- satranç oyununu ufak bir aramayla bulabilirsiniz örn arama motorlarından birisine 240x400 chess yada touch screen 240x400 chess diye aratırsanız bulabilirsiniz
Teşekkürler
bende accelerometer'i n95 gibi ekranı çevirince tüm uygulamalarda bekleme ekranında döncek sanıyordum
mesajlarda internette gezinirken oluyor
sessiz olayını anladım
şimdi satranç arıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme