Şimdi Ara

S6 Edge Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diğer markalarında yeni model çıkartması fiyatı etkileyecektir. Dediğiniz gibi yazın sonunda doğru bütçeme uygun bulabilirsem alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Şahsen maximum 2.300-2.400 gibi bir rakama S6 alırdım ben.

S6 Edge ne bileyim 3.000 değmezmiş gibi geliyor.

S6 Edge yerine iPhone 6 Plus düşünülebilir en azından 2.eli kurtarır

Alıp bi yıl sonra satıp başka model alan tiplerden değilim. Doğrusu iosa ısınamadım. Alırken vereceğim farkı satarken alacağımdan eminim 6plusta ancak dediğim gibi sık değiştirmem. Elimdeki modeli 2 yıldır kullanıyorum. En az bir yıl daha gider aslında ancak. Kardeşime vermeyi düşünüyorum.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    2'den aşşağı düşmez bu sene. Note 4 hala düşmüyor bakabilirsin. Plastik olunca her ay 100 lira düşüyordu hemen hemen bazı fiyatlarda 3-4 ay takılı kalıyordu. Bu sefer öyle olmaz. En faza Note 5 geldiğinde 300 tl falan düşer, belki kur vs olaylarından 100 daha düşer. İndirim beklemeyin yani. Ben Note 4'ü bekledim 6 aydır düşmedi.
  • Note rakibi olmayan bir segmentte. Fiyatının düşmemesi normal olarak değerlendirebilir.

Bu sene İphone'da Note'a rakip olacak bir telefon çıkarttı. Note 3'ün fiyatı 2200 olarak çıkmıştı ama çıktıktan 3 ay sonra 1900 civarı Samsung garantili alınabildi. Samsung fiyat politikasını değiştiriyor. Edge'de yenilikçi bir tasarıma sahip yine fiyatının düşmesi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Bu sene İphone'da Note'a rakip olacak bir telefon çıkarttı. Note 3'ün fiyatı 2200 olarak çıkmıştı ama çıktıktan 3 ay sonra 1900 civarı Samsung garantili alınabildi. Samsung fiyat politikasını değiştiriyor. Edge'de yenilikçi bir tasarıma sahip yine fiyatının düşmesi zor.

Haklı çıkma ihtimaliniz yüksek. Ancak şu zamanda kadar samsung s serisinde rakiplerinden azda olsa ucuz olarak satıldı. Bütçe Yetmezse alacağım telefon m8 :)

Hayırlı olsun şimdiden, hangisi kismetse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.