Şimdi Ara

S6 Edge Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakipleriyle karşılaştırdığımızda sizce ne artısı var? İlk defa samsung tasarımı hoşuma gitti. M9 M8le neredeyse aynı. Hatta m8 çok daha şık duruyor. Mantıklısı tercih sizce hangisi? Z4 yakın zamanda tanıtılacak. Yaza almayı planlıyorum. S6 nın ekranı ve tasarımı çok hoşuma gitti. Mavisi alınabilir mi?

Edit. 2.el alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 28 Mart 2015; 20:39:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Bi telefona 2500 lira verilmez ne olursa olsun. Ama sen yinede bunlardan birini alıcam diyorsan S6 hepsinden daha üstün bana göre en azından yenilikçi bişeyleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece tasarımı bile diğerlerinden farklı. O kadar para bence de verilmez sorun değilse ben de olsam S6 Edge alırdım.

• Eğer para sıkıntın yoksa bu yıl alınacak iki telefon s6 ve s6 edge

• Baslıktaki soruya cevap
    Niye alınmasın en yeni çıkan telefon elbette alınır
    Telefon alinir cunku;Samsung kendi islemcisini kullaniyor ve dolayisiyla yazilim guncellemelerinde yeni kernel icin qualcomm'u beklemek zorunda degil yani guncellemeleri erken alir muhtemelen.
    Kasasi cok saglam , şık , performansi cok iyi , sarji iyi diyorlar , kamerasi sinifinin en iyisi , arayuzu biraz dandik ama sade , birsuru ek inovasyonu var , 64 bit islemcisi var.Bu 64 bit olayi onemli cunku android de ister istemez 32 bite guncelleme , yazilim destegi vermeyi kesicek.
    Bir onerim de mavisini veya sarisini alma yani bana mavisi acaip acik geldi , kac yasindasin bilmiyorum ama telefon dikkat cekmek icin kullanilmamali bence , altin sarisi guzel ama tum kekolarin elinde sari ip6 olunca ondan da vazgectim en iyisi siyah , edge alicaksan yesili cok tatli ama 500 tl etmez.

• Yaza doğru 2. El alacağım. Edge e 3000 vermek şuan beni aşar. Tasarımı ekranı kamerası oldukça iyi. Diğer üreticilerin yeni telefon çıkartması fiyatlara yansıyacaktır. Düz s6 değilde edge oldukça şık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CooperTime C kullanıcısına yanıt
    18 yaşındayım. Yazın çalışıp 2.el alacağım. Siyah, mavi(sanırım yeşil olarak geçiyor) ikisinden birini tercih edeceğim sanırım.

• Bütçe sıkıntın yoksa al 64 gb lik veya 128 gb lik S6 edge seni uzun süre götürür. En iyisi o..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bütçe sıkıntın yoksa al 64 gb lik veya 128 gb lik S6 edge seni uzun süre götürür. En iyisi o..

Şuan lumia920 kullanıyorum 2 yıldır sıfırlamadım. 20 gb gibi bir kısım dolu. Arasıra fotoğrafları bilgisayara atıyorum 23gblik alan varmış sanırım 32liğinde. Bana yetecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bütçe sıkıntın yoksa al 64 gb lik veya 128 gb lik S6 edge seni uzun süre götürür. En iyisi o..

Şuan lumia920 kullanıyorum 2 yıldır sıfırlamadım. 20 gb gibi bir kısım dolu. Arasıra fotoğrafları bilgisayara atıyorum 23gblik alan varmış sanırım 32liğinde. Bana yetecektir.

O zaman sorun değil 32 lik yeter. Zaten uygulamarın çoğu silinebiliyormuş s6 da.

• 2. El alınabilir.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Bende okumuştum. Silinebilmesi güzel. Çoğu markada bu seçenek yok.

• Çok temiz m8ler 1.200den gidiyor. İkinci el almak çok daha mantıklı. Yazın 1600-2000 arası olur diye düşünüyorum.

• S6 edge alınır da o fiyata alan ya enayidir ya da parayı kolay kazanıyordur.
    3 bin lira vermek akıl karı değildir.
  • s6 alınırsa sadece tasarımı için alınır, çerçevesiz telefon isteyenlere ideal
  • Edge alınırsa değişik bir tasarım kulanmış olursun.

Yesil rengi yaza anca gelir turkiyeye zaten ikinci el olayi sikinti ki duz s6 da gayet iyi edgedeki teknoloji 500 tl haketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperTime -- 28 Mart 2015; 19:16:09 >
  • Note 4 sahibiyim. Ancak s6 edge gerçekten benimde çok hoşuma gitti. Kesinlikle note4'ten geçilecek telefon değil, ancak çıktıktan sonra kısa bir süre içinde 64 gb s6 edge iyi fiyata yakalayabilirsem bende s6 edge aLırım. Cihaz gerçekten çok şık duruyor.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok hoşuma gitti. Öğrenciyim. Yazın çalışıp 2. El temiz birşey bulmaya çalışıcam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.