Şimdi Ara

S6 Edge Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuana kadar 2 telefon aldım ikiside 2. Eldi. Hiç bir sorun yaşamadım. Birazda şans işi. Öğrenciyim 2.ele bütçem yeter ancak
    yazın çalışıp 0 zenfone2 alacağıma s6edge almak mantıklı geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

S6 edge alınır da o fiyata alan ya enayidir ya da parayı kolay kazanıyordur.
    3 bin lira vermek akıl karı değildir.

2.el alabilirim ancak. Öğrenciyim hocam durum ortada çalışıp üstüne biriktirdiğimi koyup alacağım.

• Dostum öğrenciysen bence hiç alma. Eğer ailen ultra lüks birileri değilse çalışıp kazandığın parayı götürüp heder etme.
    Mesela şuan hangi model var elinde ? Atıyorum s4 var sende. S6 edge ile yapacaklarını bu telefonla da yapamıyor musun?
    Çok rahat yaparsın. Biraz daha sabret, bazı şeylere sahip olduktan sonra almaya bak.
    Benim sana nacizane dost tavsiyemdir.
    Yine de karar senin tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Dostum öğrenciysen bence hiç alma. Eğer ailen ultra lüks birileri değilse çalışıp kazandığın parayı götürüp heder etme.
    Mesela şuan hangi model var elinde ? Atıyorum s4 var sende. S6 edge ile yapacaklarını bu telefonla da yapamıyor musun?
    Çok rahat yaparsın. Biraz daha sabret, bazı şeylere sahip olduktan sonra almaya bak.
    Benim sana nacizane dost tavsiyemdir.
    Yine de karar senin tabiki.

Hocam çok haklısınız. Ancak bu zamana kadar hiç bir keyfi harcamamı ailemin parasıyla yapmadım. Şuan lumia 920 kullanıyorum. 2 yıldır çok memnunum gram kasma yok. Yeni telefon alınca bunu kardeşime vericem. s6yıda kıyıda köşede biriktirdiğim paranın ustune çalışıp kazandığım parayı koyacağım. Öyle alacağım. 920yi de öyle aldım. Umarım yüzümüz kara çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 28 Mart 2015; 20:20:00 >

• İnşALLAH . Hayırlı olsun ne diyelim =)

@FaLCoN^
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Diğer markaların amiral gemisi telefonları çıktığında biraz daha ucuzlayacaktır.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Sikinti anlaminda soylemedim o renginin ikinci ele dusmesi yaz sonunu felan bulabilir zaten ondan dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para sıkıntısı yoksa s6 edge bence kesinlikle alınır.

• CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam :D param hazır olsa bile temizini bulmadan almam. Sonuçta birkez alıp yıllarca kullanacağım. Temiz diğer renklerde bulursam düşünebilirim tabiki. :D

• Neden sadece android amirallerini fusunuyorsunuz iphone a da bakin bence yaz sonu biraz beklerseniz 6s ler cikinca 6 lar da ikinci elde ucuzlamis olur...

Hem ileride degistirmek istediginizde daha az zarar edersiniz

• Kullandığınız akıllı telefonlar baştan aşağıya birer mühendislik harikasi oldukları için telefona 2000 veya 3000 TL verilmez gibi söylemleri doğru bulmuyorum. Bu telefonların yapımı için firmalar dünyanın en iyi mühendislerini en iyi maaşlarla çalıştırıyorlar. Dolayısıyla bu telefonları almanın bir maliyeti oluyor. Macbookların diğer PC lerden neden daha pahalı oldukları bunun en basit örneği...

Gelelim sorunun cevabına. Samsung genellikle s serisindeki hatalarını note serisinde düzelttiği için s serisinin bir modelini almandan yana değilim. Iphone standartları belli bir telefondur. Tavsiyem Iphone almandır.

İyi günler dilerim.

Volkan Toklu
    Elektrik Elektronik Müh.
  • vlkntkl06 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi tasarımı çok hoşuma gitti. Ufak tefek hatalar canımı sıkmaz. M8 kullanma şansım oldu. Çok memnun kalmıştım. Androide on yargılı değilim. i6 alacağıma 5s alırım. 6lar çoğu insan gibi benimde hoşum gitmedi. Sıra arkadaşımda 6plus var. Gerçekten fiyatını hak etmeyen bir cihaz. Deneyimleme şansım oldu. Ekranı dışında hoşuma gitmedi.

• Şahsen maximum 2.300-2.400 gibi bir rakama S6 alırdım ben.

S6 Edge ne bileyim 3.000 değmezmiş gibi geliyor.

S6 Edge yerine iPhone 6 Plus düşünülebilir en azından 2.eli kurtarır
  • Bugün canlı canlı inceledim güzel telefon ama o kıvrımlı bölümler darbeye, çiziğe karşı nasıl korunacak?
  • Şu ulkede iphone tavsiye eden muhendislerin bulunmasi ulkenin teknolojik uretiminin berbat durumunu yeterince acikliyor.ikinci elini felan bilemem ama apple o dandik hicbirsey olmayan arayuzunde bile donmalar crashler az da olsa yasayabiliyor ya helal olsun o a8 1.3ghz cift cekirdek islemciye , 1gb lpddr3 ram'e (androidin 2012 standartlari).

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    Telefonu gozumun onunde yerden yere vurdu adam , saskinlikla izledim sonra tamperli cam felan var mi diye baktim , muhtemelen m9 daha dayanikli sonucta insanustu bir malzeme kalitesi var kasa konusunda ama burda samsung degil corning sirketi cok iyi is cikarmis gorilla glass 4 ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Bugün canlı canlı inceledim güzel telefon ama o kıvrımlı bölümler darbeye, çiziğe karşı nasıl korunacak?

Aynen film de kapalanamaz herhalde...

Fakat güzel cihaz tabi samsung bütün eksiklerini bu cihazda kapatmış bence..
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Çok yeni cihaz yaza 2. eli de yenisine yakın fiyat da olur bence 2016 yı beklemen lazım..
    Fiyat ancak o zaman alanıbilecek seviyeye gelir ...

2500-3000 tl yi bir telefona vermeye karşıyım...
  • 3000 TL'ye Samsung mu alınır ya... Bekle 1-1,5 ay 2000'e iner o zaman düşünürsün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

3000 TL'ye Samsung mu alınır ya... Bekle 1-1,5 ay 2000'e iner o zaman düşünürsün...

Yaza almayı düşünüyorum. Çıkarıp 3000 vermek akıl kârı değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.