Şimdi Ara

S6 edge kablosuz şarj teli yakıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçen gün s6 edge telim için samsung kablosuz şarj aletini aldım telefonu şarja koydum 1-2 saate elime aldığımda teli acayip sıcaktı elimde tutamıcak kadar şarj pedi de aynı şekilde nedendir acaba veya böyle olacaksa bunun tele bi zararı olurmu sıkıntı çıkarırmı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonun ısınması pil ömrüne olumsuz etki eder, diğer zararları hakkında pek bilgim yok.
  • Şarj aleti orjinal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Şarj aleti orjinal mi?

Orjinal hocam niye ısınıyor bilmiyorum pile olumsuz etki ediyorsa boşa verdik o kadar para

• mamign M kullanıcısına yanıt
    Sana bu ürünü tavsiye ederimhttp://m.banggood.com/Original-Magnetic-USB-Charging-Data-Transmission-Cable-For-iPhone-5-5S-6-6S-Plus-iPad-Mini-2-3-Air-p-1015258.html

3usdye kadar düşmüştü kampanya döneminde. Ben alamadım. Ama alacağım. 5usd verebilirim ancak. Fazlasını etmez...
    https://youtu.be/WOMVnzYL9nU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 5 Aralık 2015; 12:22:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Normalde (ürünlerin hepsi orijinal olarak göz önünde bulunduruyorum) kablosuz şarj özelliği ile normal şarj etmenin bir farkı yoktur. Telefon kabloda ne kadar ısınıyorsa kablosuz şarj dada o kadar ısınır. fakat aşırı ısınmanın başka sebepleri olabilir. Öncelikle gelen akım belirtilen seviyeden fazlaysa ya da regüle edilmemişse sürekli düşmeler ve çıkmalar oluyorsa ısınmaya bu sebep olabilir. Isınma pile zarar verir doğru yaklaşım. Öncelikle bir elektrikçi getirerek akım ve voltaj değerlerini bir bakın ondan sonra eğer orada da bir sıkıntı yoksa ürünlerde bir sıkıntı olabilir. (ısınma konusunda cayır cayır yanıyor olarak göz önünde bulunarak yazdım)
  • evet hocam herşey orjinal akım konusunda evimde bir sıkıntı yok her şey normal ürünler çakammı diye bakıyorum orjinal akımlarda sıkıntı yok nedir anlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    S6 inceledim hatta bayağı bir kurcaladım kablosuz şarjda 3 saat kadar falan oynadım ama ne ısınma nede başka bir problem izlemledim. Belki banda hiç ısınmayanı denk gelmiştir ama bir tavsiye vermek istiyorum. Bulunduğunuz şehirde büyük alışveriş merkezlerindeki, samsung standlarına giderek hem kendi telefonunuzu hemde oradaki S6 lara bir bakmanız. Cevahir avm deki teknosa standındaki s6 lar sürekli kablosuz şarj standında ve sürekli bir şarj olma durumu var. Hatırladığım kadarı ile ısınma problemi yoktu. Eğer sizin telefonunuzda oradakiler gibi o ürünlerle ısınmadan şarj oluyorsa kablosuz şarj pedinizde sıkıntı olabilir ya da telefonunuzda. Servisle irtibata geçerek olayın fabrikasyon olduğunu kanıtlamanız bundan sonra zor olmayacaktır. Ürünü tamir etmezler yenisi ile değiştirirler büyük ihtimallerle. ama bunlara bir bakmalı.
  • aslında çok doğru söylüyorsunuz hocam denemek lazım hocam yardımcı olduğunuz için teşekkürler bende forum avm de kablosuz s6 ları gördüm onlarda hiç ısınma yoktu bende bunun için zaten merak ettim herhalde fabrikasyon hatası var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.