Şimdi Ara

s6 edge SM-G925X için firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba elime sm-925x model bi s6 edge geçti. retail mod ta. çıkarmak için odin ile rom atmam gerekiyor... ama 925x için rom yok hangi modellerin romları uyumludur? veya bu model de retail mod u nasıl kaldırabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fajali -- 3 Ağustos 2015; 11:23:15 >

• Hocam aynı sorun bencede var bitane demo s6 edge aldık sen rom bulabildiğim ben bulamiyom sana zahmet bi bilgi verirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom ile alakalı değilmiş. Bu demo ürünlerde sim modülü yokmuş. Yani telefon olarak değilde tablet olarak kullanabiliyorson. Bazı programlar yardımıyla o retail reklamlarını durdurup tablet olarak sorunsuz kullanabiliyorsun. Üzerinden zaman geçtiği için program adını batırlamıyorum. Rootsuz program kaldırma diye arat.

• Hocam retail modu kaldırdım da bunlar normal s6 edge den biraz farklı yani sadece gcm modülü ye değil. Mesela bende parmak izi okuyucu seçeneği yok ayarlarda. Bide şarjım %70 den fazla dolmuyor nedense. Benim aldığım adam 5.0.2 den 5.1.1 e yukseltmis acaba oylemi sendedir öyle hocam

• Sende demi parmak izi okuyucu yok. 5.1.1 mi sürümün. Bide şarjda sıkıntın varmi sana zahmet bi bilgi ver kimseden bilgi alamadım

• Hollandadan bi tanıdık getirmişti incelemiştim. Cihaz artık bende değil. Şarj için farklı adaptör denedinizmi? Parmak izini hiç kontrol etmedim.

• Farklı bi kaç tane alet denedim ama farkı yok. Adam galiba romu sorunlu yüklemiş o yüzden biraz sorunu var bende bunun seri numarasına uygun rom bulamiyomm bulsam bi deneyecek ama. Teşekkür ederim sizede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.