Şimdi Ara

S6 Şebeke - Sinyal - Mobil veri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gün önce S6 telefonum elime ulaştı. Model kodu (SM-G920FQ) yazıyor. Gel gelelim kapalı alana girdiğimde telefon çekmiyor arkadaş. Full çekiyor gözüküyor internete gireyim diyorum sonra şebeke anında kopuyor. Dışarıda full açık alanda bir kere internete bağlandım ama kapalı alanlarda mümkün değil. İlk günlerde bunu avea'nın ayarları vs.vs. diye düşündüm fakat bugün başka telefonda denedim hattı canavar gibi çalışıyor. Telefonun mobil ağ ayarlarını sıfırladım. Aveadan yapılandırma mesajlarını aldım yine denedim yok olmuyor.

Nedir bu telefonun derdi anlayan var mı? Servise mi gidecek yoksa iade mi etmeliyim? Bana bir akıl verin

• Aynı problem bende de oldu. Mobil ayarlardan LTE'yi kapadım sorun çözüldü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şebeke modunda LTE seçili değil. ''WCDMA/GSM (Otomatik bağlantı)'' seçili. İlk geldiğinde LTE seçiliydi sorunlar ortaya çıkmasıyla buna geçtim ama değişen bir şey yok. Sizin de mi telefonunuz S6?
  • Hala yardıma ihtiyacım var. Geri mi yollayayım İade / değişim mi talep ediyim anlamadım ki. Üzerindeki yazılımın koduna göre ''Poland'' romu yüklü. Sammobile'dan öyle gözüküyor. Sorunsuz kullanan arkadaşlar neresinin romu yüklü bir söyleseler belki yardımı dokunur
  • Birisi bir yardım etse ne güzel olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.