Şimdi Ara

s6 vs iphone 6 (virüs karşılaştırması )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar s6 almayı kararlaştırmıştım ki bugün bi arkadaşım " virüsler android tabanında yazıldığı için androidlere kolay virüs bulaşıyor, iphonelarda ise pek fazla virüs sorunu ile karşılaşılmıyor." dedi. bu konuda epey bi cahilim. gerçekten böyle bir şey var mı ?
    bunun yanısıra Google Play Marketteki virüs programları çöpten başka bi şey değil ? telefonları virüsten koruyacak en iyi antivirüs programı hangisi ve kaç lira ? yardımcı olursanız sevinirim.

• Virüs istemiyorsanız Windows phone alın virüssüz bir işletim sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediği doğru ama saçma sitelere girmezsen kolay kolay bulaşmaz.
  • Ben yıllardır ne telefonumda (android), ne de bilgisayarımda (windows) antivirüs yazılımı kullanırım ki senelerdir virüs yediğimi hatırlamıyorum. Evet ios'da virüs yeme ihtimaliniz android'e göre daha düşük bu doğru ancak yeteri kadar tecrübe/bilgi sahibiyseniz veya telefonda saçma sapan şeylere girip saçma sapan şeyler yüklemezseniz bir sıkıntı yaşamazsınız virüs açısından. Her zaman söylerim, yine söylüyorum telefon kullanmasını bilmeyen ios bütçesi yoksa da windows phone kullansın çünkü sonra etraf; android kasıyor/donuyor/stabil değil/virüslü/şöyle-böyle gibi şeylerle doluyor ancak bunlar açık kaynak kodunun gerçekleridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.