Şimdi Ara

S60 V3 OS 9.1'SADECE'Program Alanı (___) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
10
Favori
388.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sertifika süresi geçmiş sorununu nası hallediyoduk coreplayeri yüklücektim serfitika süresi geçmiş diye uyarı verdi.bilgilendirirsenizz sevinirim.
  • arkadaşlar bi divx avi player arıyorum ama altyazı desteği olan.. böyle bi program var mı?? isim verebilirseniz sevinirim..

teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuralemre

quote:

Orjinalden alıntı: kku

arkadaşlar n95 için ayarlanan saatte telefonu kapatan bir program vardı ona nasıl ulaşabilirim elinde olan varsa ekleyebilir mi diğer bir başlıkta buldum ama yüklemedi yardım pls....

burdan indirebilirsin kardeş

telefona gönderdim ama yükleme desteklemiyor diyor n95 için değil galiba n95 için olanına ulaşabilir miyim ?

• quote:

Orjinalden alıntı: kbrdy

arkadaşlar bi divx avi player arıyorum ama altyazı desteği olan.. böyle bi program var mı?? isim verebilirseniz sevinirim..

teşekkürler...

Smartmovie işini fazlasıyla görür ve altyazı desteği de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: murty54

quote:

Orjinalden alıntı: kbrdy

arkadaşlar bi divx avi player arıyorum ama altyazı desteği olan.. böyle bi program var mı?? isim verebilirseniz sevinirim..

teşekkürler...

Smartmovie işini fazlasıyla görür ve altyazı desteği de var

bu bilgisayarda filmleri convert edebileceğim bi program mı yoksa filmi ve altyazı dosyasını telefona attıktan sonra ikisini de okutabileceğim bi symbian programı mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: smh_aygn

selam arkadaşlar
    sertifika süresi geçmiş sorununu nası hallediyoduk coreplayeri yüklücektim serfitika süresi geçmiş diye uyarı verdi.bilgilendirirsenizz sevinirim.

Tarihini bir yıl geriye al tamamdır.
  • sanırım program hatalı.... kurulmuyor desteklenmıyor

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vuralemre

quote:

arkadaşlar n95 için ayarlanan saatte telefonu kapatan bir program vardı ona nasıl ulaşabilirim elinde olan varsa ekleyebilir mi diğer bir başlıkta buldum ama yüklemedi yardım pls....

burdan indirebilirsin kardeş

telefona gönderdim ama yükleme desteklemiyor diyor n95 için değil galiba n95 için olanına ulaşabilir miyim ?

• SELAM ARKADAŞLAR 1-2 SAYFA ÖNCE BİR ARKASADIN VERDİĞİ FSCALLER PROGRAMINI YÜKLEME KALKTIM FAKAT ORDA BİR UYARI ÇIKIYOR TELEFONUN ŞUNLARI YAPMASINA İZİN VER ŞEKLİNDE. VE BUNLARDA ARAMA YAPMASINA YOK İÇERİĞİNİN GÖNDERİLMESİNE GİBİ TELEFONUN ÖZEL BİLGİLERİNİ İÇEREN BİRTAKIM ŞEYLER. BUNLARIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLENİNİZ VAR MI? ONA GÖRE YÜKLEME YAPACAĞIM. TELEFON N95 8GB AMA KÜÇÜCÜK ARAYANIN RESMİ ÇIKIYOR...
  • elimde nokia e65 var benim sorunum internette gezinirken telefon kendiliginden kapanıyor geri kendiliginden geri açılıyor. sorun yaklaşık 3 aydır var format attıktan sonra 2 gün filan düzgün çalışıyor sonra yeniden kapanmalar başlıyor fsecure ile tarama yapıyorum temiz görünüyor sizce sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum. kafayı yiyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mülayim sert -- 23 Ağustos 2008; 22:50:34 >
  • kaliteli bi mp3 player wede kaliteli bi wideo oynatıcısı tawsiye edebilecek warmı_? (nokia n82 için)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mülayim sert

elimde nokia e65 var benim sorunum internette gezinirken telefon kendiliginden kapanıyor geri kendiliginden geri açılıyor. sorun yaklaşık 3 aydır var format attıktan sonra 2 gün filan düzgün çalışıyor sonra yeniden kapanmalar başlıyor fsecure ile tarama yapıyorum temiz görünüyor sizce sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum. kafayı yiyecem

Nsu ile update yaparmısın cihazını.Sonrasında sorunun büğük ihtimal ile çözülecektir şayet sorun update den sonrada devam ediyorsa farklı bir hafıza kartı ile kullanmayı dene biraz sonrasında halen sorun devam ediyorsa cihaz garantili ise servisi verirsin...

• bi topic ancak bukadar cabuk kirletilebilir
    artık kimse emekte vermek istemiyor
    program istekleri olan arkdaşlar bi zahmet edip arama yaparsa herşeyi bulacaklar

burada ne güzel programlar paylaşılıyorken şimdi iste istek hattına dönüştü

yorum yazan program isteyen arkdaşlar hepiniz çok saolun istediğiniz oldu işte artık program paylaşılmıyor
    istediğiniz gibi yazabilirsiniz

• Mağdur arkadaşlar, artık telefonları ile ilgili konu başlıklarında arama yaparlarsa daha fazla doyurucu ve güncel içeriğe kavuşabilirler.

Burası da hakikaten acemilerin istek hattı oldu. (Şimdi birisi lafı üzerine alınır, diklenir falan. Ne olacaksa?)

Bence ya son bir kaç sayfa ayıklansın ve silinsin, sadece duyurular kalsın, ya da konunun üst konu özelliği kaldırılsın. Çünkü ilk sayfalardaki programlar da artık güncel değil.

.oO°Oo.
  • Mağdur arkadaşlar, artık telefonları ile ilgili konu başlıklarında arama yaparlarsa daha fazla doyurucu ve güncel içeriğe kavuşabilirler.

Burası da hakikaten acemilerin istek hattı oldu. (Şimdi birisi lafı üzerine alınır, diklenir falan. Ne olacaksa?)

Bence ya son bir kaç sayfa ayıklansın ve silinsin, sadece duyurular kalsın, ya da konunun üst konu özelliği kaldırılsın. Çünkü ilk sayfalardaki programlar da artık güncel değil.

.oO°Oo.
  • ya arkadaşlar bende n95 var ve msn prrogramı arıyorum ama basti bişi olsun yani windows live messenger ı önermeyin ben 2 dakka girip çıkıyorum öyle büyük bişi olmasına gerek yk
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy

ya arkadaşlar bende n95 var ve msn prrogramı arıyorum ama basti bişi olsun yani windows live messenger ı önermeyin ben 2 dakka girip çıkıyorum öyle büyük bişi olmasına gerek yk

Www.bing.im sitesinden bing adlı chat uygulamasıni indirebilirsin java ve bedava bir uygulama
  • Kum saati uygulaması...

S60 V3 OS 9.1'SADECE'Program Alanı (___)

http://rap-id-share.com/files/143186585/Hourglass_v_1.0.0.rar

şifre: junex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junex -- 6 Eylül 2008; 23:54:33 >

• Nokia nın yayınladığı bu küçük program ile menü görümünüzü ve menü düzeninizi formattan sonraki ilk haline geri dönüyor. Yüklediğiniz tüm programlar Uygulamalar klasöründe toplanıp eklediğiniz tüm klasörler siliniyor. Programı yükledikten sonra telefonu açıp kapatmanız gerekiyor.

http://rapid+share.com/files/144060726/New_Menu_Structure.rar

Şifre: junex

• FLASH EKRAN KORUYUCULARA DEVAM

http://rapid-share.com/files/145418895/flash.rar

şifre: junex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junex -- 15 Eylül 2008; 12:10:21 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.