Şimdi Ara

S60 V3 OS 9.1'SADECE'Program Alanı (___) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
10
Favori
388.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: inanki

Beklemekteyim....

edit: Özür... Konuyu yanlış yere açmışım

• 800X352 fil yani e90 full ekran film izleme çök üğraştim ve halletim süper goruntu kalıtesıne ınanaamıyacaksınız
    hiçbir programa ihtıyaç dumadan kendı real playınde izlıyoruz
    wın-avi video convert programinı indırıyoruz googleden aratalım nerdeyse butun forumlarda var.
    mp4 seçiyoruz ayarlar bolumunden ekran boyutunu ust taraf 352 alt taraf 800 yapıyoruz bu kadar denedim yaptim izlıyorum bir tel bu kadar kalıtelı fılm gosterebılırmı deneyın gorun..
  • tesekkurlerr
  • arkadaşlar buda benim kendi arşivim bence mutlaka indirin içinde oyun pro ve tema var programlar sorunsuz sertifika hatası verdiğinde yinede hatırlatmak istiyorum tarihi 2007 yapın sorun kalmıyor lütfen sorunlarınızı pm ile belirtin ve lütfen teşekkür dahi etmeyin bu konu hepimiz için çok önemli ve lütfen şimdiye kadar yaptığınız program dışı paylaşımlarınızı siliniz konuyu yeterince kirlettiler zaten
    http://rapid--share.com/files/152763374/n73.rar.html
    -- kaldırmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknwrx69 -- 10 Ekim 2008; 22:45:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: srknwrx69

lütfen sorunlarınızı pm ile belirtin ve lütfen teşekkür dahi etmeyin bu konu hepimiz için çok önemli ve lütfen şimdiye kadar yaptığınız program dışı paylaşımlarınızı siliniz konuyu yeterince kirlettiler zaten
    http://rapid--share.com/files/152763374/n73.rar.html
    -- kaldırmayı unutmayın

Allah Allah...Allah Allahh yaw arkadaşlar okumanız yok mu ya

• 2 hafta öncesine kadar bende de 6630 vardı. son 2 sene bu programı kullandım.

http://rapid--share.com/files/153382261/autolock.sis.html

aradaki "--" sil.

quote:

Orjinalden alıntı: mGold

Ben Nokia 6630 için Smart Setting V1.11 programını arıyorum.Şuan telefon da V1.14 kurulu ancak otomatik tuş kilidi yok.Daha önce kurulu olan V1.11 versiyon da otomatik tuş kilidi vardı.Çalışan bir link verebilirseniz çok iyi olacak.Teşekkürler...

•  S60 V3 OS 9.1'SADECE'Program Alanı (___)

Zaten anlamışsınız genede söyliyim PES 08 - linkten indirmeden önce rapid-share deki "-" işaretini kaldırın (N81 de test edilmiştir mükemmel çalışmaktadır)
    http://rapid-share.com/files/153401120/Pro_Evolution_Soccer_2008_s60_v3_tuem_versiyonlar_2_.rar.html

• Arkadaşlar bişey sorcam.Koskoca forumda s60 6-7-8-8.1 için program topiği yokmu?
  • eline sağlık güzel olmuş
  • resimleri tam ekran yapma programı varmı?
  • Telefonun ekranını yan dönmesini sağlarsan zaten tam ekran olur.
  • Resmi full ekran wallpaper yapma programı arıyorumm
    telefon : E71
  • Arkadaşlar programın içinden ilaç çıktı,ilaçlama nasıl yapılıyor ?saatlerdir araştırıyorum,uyuyamadım bakıyorum diye ama bulamadım ya da anlamadım. birisi yardımcı olursa minnettar olurum?
  • arkadaşlar prince of persia serisini arıyorum telefon için lütfen yardım edin... çok lazım...
  • BiNPDA Security Manager v1.10 (symbian 9.1)

Çok şükür yeni sürümü çıkmış. Unsigned dosyaları yüklemek ve telefondaki gizli klasörlere erişmek için kullanılır. Yeni sürümde app_trk'ya ihtiyaç yok. (nokia'nın çıkardığı son telefon yazılımlarında app_trk kurulu oluyor.) Direk kuruyorsunuz. Telefonu resetliyor ve kurulumu tamamlıyor. Güle güle kullanın. Buradan indirebilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/69920278/1ddc0612/BiNPDA_Security_Manager_v110.html

Programın kullanımı hakkında sorular geldiği için açıklama ekliyorum.

BiNPDA Kullanımı Hakkında:

Verdiğim linkte v1.10 olacak. Kurulumu basit.

1. SecMan v1.1.sis'i telefona normal yazılım kurar gibi kurun.
    2. Kurduğunuz program Uygulamalar (applications) altına yerleşecek. Programı orada çalıştırın.
    3. Sizden kurulumun tamamlanması için cihazı baştan başlatmanızı isteyecek. Eğer kendisi başlatamazsa siz elle baştan başlatın. (Bu arada kolayca baştan başlatmalar için "EQ Restart" diye bir program da var)
    4. Ardından programı tekrar çalıştırın. Mesela imzasız yazılımları kurabilmek için program ayarlarından (settings) "Install Root Sertificate" seçeneğini seçin. Biraz bekletecektir. Ardından PC'nizde imzasız programı, arşivden çıkan "Rootsign.exe"yi kullanarak imzalayın. İmzaladığınız yazılımı artık telefona kurabilirsiniz. Olmazsa telefonu baştan başlatın. Sistem klasörlerine erişmek içinse yine ayarlardan (settings) "Turn Plat. Security OFF" seçeneğini seçiyorsunuz. Hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 15 Kasım 2008; 10:00:53 >

• Nokia Multiscanner v1.1.8 (symbian 9.2)

Telefonun kamerasını kullanarak yazıları tarayan ve text formatında kaydedebilen bir OCR (Optical Character Recognition - Optik Karakter Tanıma) yazılımı. Sanırım şimdilik Symbian 9.1 sürümü yok ya da çıkmayacak 9.2'den devam edecekler...

http://www.4shared.com/file/70170464/747d4f9a/Nokia_Multiscanner_v118__symbian_92_.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 7 Kasım 2008; 21:45:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

best messagestorer_s60_3
    (sms leri text e cevirme).

gelen mesajlarinizin sizin icin önemi buyuk ama sadece telefonda goruyorsunuz..telefon bozuldu mesajlar silindi kart cikti mesaj gitti yok ...bu pro ile gelen sms lerinizi text formatina cevirip isterseniz pc nize da atip saklayabilir pcden de okuyabilirsiniz

S60 V3 OS 9.1'SADECE'Program Alanı (___)

http://www.4shared.com/file/18097738/1ec15b30/best_messagestorer_s60_3_sms_leri_text_e_cevirme_.html

arkadaslar ben bu programı indirirken pc virüs olarak gördü !!!
    bilginize ...

• Arkadaşlar bana ingilizce-ingilizce veya ingilizce-türkçe kapsamlı bir sözlük programı lazım önceki sayfalara bakamadım acaba bilen, duyan, gören var mı?
  • Arkadaşlar Nokia N78 için oyun, msn programı ve işe yarar programlar arıyorum.İnternette hiçbirşey bulamadım.Ücretsiz olsun tabiki.Şimdiden teşekkürler !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: obscurhomme

Arkadaşlar Nokia N78 için oyun, msn programı ve işe yarar programlar arıyorum.İnternette hiçbirşey bulamadım.Ücretsiz olsun tabiki.Şimdiden teşekkürler !!!

Hazır gelmesini beklemekden ziyade arastırdıkdan sonra bulamadığınızı sorsanız daha iyi olurdu kanımca.

Zira buradaki programlar N78 e uygun programlar, ben buradan msn, opera, coreplayer, Garmin 5.0, cclock gibi programlar ve birkaçda oyun yukledim. Sende ihtiyacına göre arastır ve olan programları yuklemeye calış.

Bende hala bip sesi olmayan waw kayıt yapan bir ses kayıt programı bulamadım, bakmadığım forum, site kalmadı halada arıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.