Şimdi Ara

S60 V3 OS 9.1'SADECE'Program Alanı (___) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
10
Favori
388.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasım zaten uzun zamandır sürekli bi arastırma içersindeyim ama tam olarak aradıgım bısı yok...
    Bana ilk önce msn programı gereklı.Oyunları buldum zaten sagolsun dıger arkadaslar.Mesela sende kendın bul dıyene kadar msn programının lınkını verebılırdın.Bugun sen bana yardımcı olursun yarın ben sana yardımcı olurum.Forum sıtelerının amacıda bu deıglmı zaten.Tşekkürler şimdiden
  • sayfa başında var zaten gene benim yazdığım bir link onun N78de çalışması lazım. yeterinde bakmamışsın galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: obscurhomme

Arkadasım zaten uzun zamandır sürekli bi arastırma içersindeyim ama tam olarak aradıgım bısı yok...
    Bana ilk önce msn programı gereklı.Oyunları buldum zaten sagolsun dıger arkadaslar.Mesela sende kendın bul dıyene kadar msn programının lınkını verebılırdın.Bugun sen bana yardımcı olursun yarın ben sana yardımcı olurum.Forum sıtelerının amacıda bu deıglmı zaten.Tşekkürler şimdiden

haklısın ama arastıracağin yer sadece bu topiğin sayfalarıydı, senin için arastırıp buldum, nerden buldun dersen bu topiğin 5 sayfasından.

http://www.4shared.com/file/41649750/552e6fac/Windows_Live_Messenger_v118161__symbian_91_.html

eğer yine olmazsa topiği biraz daha arastır baska linkler yine olması gerekiyor.

• tesekkurler dostum ;)
  •  S60 V3 OS 9.1'SADECE'Program Alanı (___)

arkadaslar boyle mesajlasa bileceim bi program war mi n78 kullaniorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

FsCaller: Arayan ve arananın resmini tam ekran gösterir

S60 V3 OS 9.1'SADECE'Program Alanı (___)

Link: İnndir

KeypadLock: Otomatik tuş kilidi uygulaması

Kardeş caller Linki çalışıyor fakat indirmeme izin vermiyor tekrar tekrar geri sayıp duruyor. Eğer elinde varsa yada indirebilirsen farklı bir link verebilirmisin. Teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLToN -- 19 Kasım 2008; 15:31:10 >

• Evet bende de aynısı oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: SaLToN

quote:

Orjinalden alıntı: cmert

FsCaller: Arayan ve arananın resmini tam ekran gösterir

KeypadLock: Otomatik tuş kilidi uygulaması

Kardeş caller Linki çalışıyor fakat indirmeme izin vermiyor tekrar tekrar geri sayıp duruyor. Eğer elinde varsa yada indirebilirsen farklı bir link verebilirmisin. Teşekürler.

• arkadaşlar yazı karakterini küçülten bir program var mı?
  • Sizlere ilginç bir program sunuyorum. Programın adı Shazam ID. Program şu işe yarıyor. Herhangi bir yerde (evde, arabada, cafede,...vs ) bir müzik parçası duydunuz ve çok beğendiniz, ancak parçanın adını , kimin söylediğini vs. bilmiyorsunuz. Ama hiç merak etmeyin, Shazam yanınızda Programı açıp "Tag now" diyorsunuz. Program 10 saniye parçayı dinleyip bağlantı kuruyor ve birkaç saniye içinde size, parçanın adını, sanatçıyı, albümü ve varsa albüm kapak resmini gösteriyor. Veri akışı olduğu için internet bağlantısı gerekiyor. N96 ve diğer fp2 sahibi arkadaşların da programı açtıktan sonra Seçenek-->Settings --> Audio alerts : No olarak işaretlemesi gerekiyor. Yoksa program hata veriyor. Ben denedim. İbrahim Tatlısesi bile bildi kerata Ama bazı eski klasik türk sanat müziklerini bulamadı. Yabancı parçalarda %100 e yakın başarı oranı var

Bu da linki: http://w14.easy-share.com/1702697852.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaknisnan -- 5 Aralık 2008; 7:44:42 >

• çok özür diliyerek soruyorum ama şu rapiddeki - neden?
  • adminlere sormak lazım
  • Burası Türkiye, "Yasaklar ülkesi". emin adımlarla Malezya sonra da İran'a doğru yürüyoruz. DH'ın sahipleri de kanunlar karşısında ne yapsınlar. Paylaşım yasak, program vermek yasak, şifre vermek yasak... Bilimum paylaşım sitelerinin linkleri de yasak. Halbuki nette free offline uydu download ile neler geliyor neler. Veriyi alacak olan her zaman alır onu kimse durduramaz. Amncak yasaklayabilirler tabi. O da eğer yasak sökerse...
  • Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim :) ayrıca video incelemelere HD seçeneğini getirdiğiniz için de teşekkürler
  • premiumupluodden nasıl indirioruz bea indirince reklam gibi bişe çıkıp izn vermio indirmemize ???? ?deli oldumm yhaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchTürk -- 12 Aralık 2008; 19:07:47 >
  • x-plore dosya yöneticisinin versiyonunu güncelledim ama benden satın lmamı istiyor ne yapabilirim arkadaşlar
  • merhaba arkadaşlar, bana Big Battery Screensaver bulabilirmisiniz? aylardır arıyorum bulamadım..

• Arkadaşlar acil olduğu için ve E90 konusuna kimsenin uğramadığı için buradan yazmak istedim, acil olarak Windows Live Messenger programına ihtiyacım var NOKIA E90 için. Tabi OS 9.2 bir cihaz, ve iç ekranı full olarak kullanan bir Windows Live Messenger mutlaka vardır böyle bir cihaz için, yardımcı olacak arkadaşlara şmdiden teşekkürler..
  • SlovoEd_v2.03_Tr

arkadaslar bu programi sx 1 kullaniyorum..bu pro cok kullanişli ve iyi bir 9 dilde dil destegi olan ve ing olarak sesli konusabilen bir pro...simdi;

5500 sport tumda kullanmak istiyorum....bunun 9.1 uyumlusu varsa rica edecegim yada kullanişli bir tr-ing ing-tr bir pro varsa...simdiden ilgilenen herkese tesekkurler...
  • e90'da dahili ekranda fullscreen çalışan bir Windows Live Messenger programı buldum arkadaşlar, OS 9.1 ve 9.2 destekli herkes kullanabilir.. Ayrıca silinmez link..

http://r a p i d s h a r e.com/files/174704014/Windows_Live_Messenger_s60v3_OS9.X_bynedim_.rar

• HSDPA umts arasindaki fark nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.